bana bi akıl fikir verin var mı derdimin dermanı

Nah olur. Son kozlarını oynuyor işte. Sakın geri adım atma. Şu anda onun elinde ne koz varsa o kozları onun için değerli yapan sensin. Ayrıca hiçbir toplumda böyle fotoğrafları paylaşan kişilere alkış tutulmaz. Korkma, artık şu paspaslığı at üstünden. Sen bu herife başından bi höt deseydin şu an derdin tasan yoktu.

Evet haklısınız ama korktum İşte tehtitlerden ailemin öğrenmesinden sonra da işler içinden çıkmayacağım bi hale geldi ve babamla konusmasi da durdurmayacak onu biliyorum

Bu konu evli adamlarla bile isteye birlikte olan genç kızlar için ibretlik bir konu olsun. Bakın okuyun ve görün başınıza neler gelebilir karşınıza ne manyaklar çıkabilir.

Konu sahibi sana da pes diyorum, evli sevgilin var bir ara nişanlın da var ikisini aynı anda idare ediyorsun sonra bir başka is arkadasin hayatına giriyor bu arada eski sevgili hala hayatında sonra memlekette biri daha giriyor hayatına. Bu ne aşk trafiği bu ne hız ya.

savcılığa ver kurtul

Siz yanlış anlamissiniz öyle değil nisanliyken bi hata yapıp bu adamla birlikte oldum sonra nisanlimdan ayrıldım zaten onu da kandiramazdim daha fazla. Bu adamdan hep kurtulmaya calistim defalarca ayrildim. Bu dönemde başkasiyla tanismaya çalıştım hayata devam edip artik bni aramasin diye artik hersey benim için bitti onun içinde bitsin diye

İş yerinde gelip pat diye telefonumu alip gidiyo kimse anlamasin eski nisanlim duymasin diye ses edemedim birde tüm adreslere telefona nasıl ulaştıgini bnde bilmiyorum bi tanidigi var ulasabilen sanırım polise de soyledim ulasabildigini onlarfa şaşırdı. Zaten namus meselesi olsun seni öldürsün ler diyo yada git sen kendini öldür diyo bna

İş yerinde gelip pat diye telefonumu alip gidiyo kimse anlamasin eski nisanlim duymasin diye ses edemedim birde tüm adreslere telefona nasıl ulaştıgini bnde bilmiyorum bi tanidigi var ulasabilen sanırım polise de soyledim ulasabildigini onlarfa şaşırdı. Zaten namus meselesi olsun seni öldürsün ler diyo yada git sen kendini öldür diyo bna
Ya tanidik polis olsa bile gorustugun kisilerin adini soyadini biliyo olmasi lazim onu da ya dedektifle yapar ya da sen soylersin. Pesine dedektif secenegini sacma oldugu icin soyledim bu arada.
Arti namus meselesi sadece senle bitmez ona da sicrar kapisina dayanmasindan korkmuyor mu babanin?
Cok tutarsiz

Mesajları eşine atsanız belki inanır size bilemedim hata yapmışsınız bedeli de baya ağır olmuş. Polisin ilgilenmemesine ayrı sinirlendim bu ülkede bu yüzden kadınlar ölüyo hala akıllanamadılar. Polis de yardımcı olmasa siz nasıl kurtulcaksınız bu adamdan bütün hayatınızı tepe taklak etmiş resmen

Ya tanidik polis olsa bile gorustugun kisilerin adini soyadini biliyo olmasi lazim onu da ya dedektifle yapar ya da sen soylersin. Pesine dedektif secenegini sacma oldugu icin soyledim bu arada.
Arti namus meselesi sadece senle bitmez ona da sicrar kapisina dayanmasindan korkmuyor mu babanin?
Cok tutarsiz
Korkmuyo ya o beni öldürür ya bn onu diyo

Mesajları eşine atsanız belki inanır size bilemedim hata yapmışsınız bedeli de baya ağır olmuş. Polisin ilgilenmemesine ayrı sinirlendim bu ülkede bu yüzden kadınlar ölüyo hala akıllanamadılar. Polis de yardımcı olmasa siz nasıl kurtulcaksınız bu adamdan bütün hayatınızı tepe taklak etmiş resmen
Evet evin önünde resim cekip attı yanıma gelmezsen olay çıkacak diye polis eve kadar benimle gelmedi bile işimi kaybettim 5 yıldır çalıştığım yerden kaçar gibi geldim ailem yüzüme bakmiyo ve sürekli tehtit ediliyorum ve daha da durmayacak

Korkmuyo ya o beni öldürür ya bn onu diyo
E hayatim o kadar kisiyi idare etmissin bu surede eski nisanli, adamin karisi, ailen bi de dusun eski nisanli ve adam ayni is yerinde oldugundan is arkadaslarin vs... Yani bu konuda bu kadar pasif kalman celiskili degil mi belli ki kirk tilkiyi kafanda kuyruklari birbirine degmeden dolastiiryorsun.

Ilk soruya cvp vermemissin gorustugun kisilerin bilgilerini adama neden veriyorsun allasen

E hayatim o kadar kisiyi idare etmissin bu surede eski nisanli, adamin karisi, ailen bi de dusun eski nisanli ve adam ayni is yerinde oldugundan is arkadaslarin vs... Yani bu konuda bu kadar pasif kalman celiskili degil mi belli ki kirk tilkiyi kafanda kuyruklari birbirine degmeden dolastiiryorsun.

Ilk soruya cvp vermemissin gorustugun kisilerin bilgilerini adama neden veriyorsun allasen

Bi hata yapmissiniz.
Ve bedelini co agir oduyosunz.
Keske hic baslamasaymissinz basta, o zmn hersey farkli olurdu.

Evli oldugunu bile bile sevgili olmussunuz yanlis okumadiysam.

Ben vermiyorum is yerinde gelip telefonumu alıp gitti pat diye ses edemedim herkes içinde ikincisinde de bn beni artik arama hayatimda biri var dedim is cikisi beni sıkıştırdı telefondan numarasını aldi gitti o donemlerde aramizda bsey yoktu aslında

Back
X