• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bi akıl fikir verin var mı derdimin dermanı

Havlayan kopek isirmaz derler... bu kadar tehdit edecegine bilakis yapabilirdide... bence sizi korkutuyor hala.. sizinle resmen oyalaniyor sizi saplanti yapmis hastalikli bir kisi...ama gercekten biraz pasif kalmissiniz.. elinizden telinizi alirken sizi sikistirirken bagirip cingar cikartabilirdiniz mesela...

Avukatla polislw görüştüm yıllar sürer mahkeme ve darp taciz iddasini kanitlayamaSiniz o an orda sikayetci olmaliydiniz falan dedi

Hala taciz ve tehdit ediyor sizi bunlarla sikayette bulunabilirsiniz.
Can guvenligimden korkuyorum diyerek uzaklastirma da belki isteyebilirsiniz, tehditlerini kanitlayabilirseniz.

Havlayan kopek isirmaz derler... bu kadar tehdit edecegine bilakis yapabilirdide... bence sizi korkutuyor hala.. sizinle resmen oyalaniyor sizi saplanti yapmis hastalikli bir kisi...ama gercekten biraz pasif kalmissiniz.. elinizden telinizi alirken sizi sikistirirken bagirip cingar cikartabilirdiniz mesela...
Bunları hep is yerinde yapti ogrenilmemesi için ses edemedim

Hala taciz ve tehdit ediyor sizi bunlarla sikayette bulunabilirsiniz.
Can guvenligimden korkuyorum diyerek uzaklastirma da belki isteyebilirsiniz, tehditlerini kanitlayabilirseniz.
İstedim sadece polis bazen gelip kontrol edip gidiyo sokakta bna bsey yapsa yapacak bseyyok malesef ve aileme ulaşmasıni engellemiyolar bu kanun eski es nisanli ve sevgili icin geçerliymis ailem icin uzaklastirma vermiyolar. Ben hırsımı erkej kardesinden cikarcam diyo nasıl korkuyorum ona bsey yapacak diye her telefonda her kapida korkuyorum zehir oldu hayat

Tehdit msjlari duruyor mu hala?
Artik fotom ya yayinlanirsa demiyceksin isterse billboardlara ciksin farketmez, defetmeye bakicaksin adami zaten ailen de biliyo. Bu polis olur o olmuyosa parali belali tipler olur yapicak bisey yok

Tehdit msjlari duruyor mu hala?
Artik fotom ya yayinlanirsa demiyceksin isterse billboardlara ciksin farketmez, defetmeye bakicaksin adami zaten ailen de biliyo. Bu polis olur o olmuyosa parali belali tipler olur yapicak bisey yok
Ailemin fotograflardan onunla birlikte oldugumdan haberi yok ki sadece konuşup görüştüm diye biliyo yakında öğrenecekler ama çünkü benden haber almadık ca hep daha ileri gidiyo

Bundan bir kaç yıl önce üniversite zamanı ben de böyle bir belaya çatmıştım.
Ne kadar korkunç olduğunu bilirim.

Benim durumun daha farklıydı. Evli olduğunu tesadüfen bir videoda öğrendim. Kendisi eğitim veren biriydi. Çocuğu bile varmış.
Sevgili bile olmadığımız halde çok zor kurtuldum. Öğrencilik döneminde kapıma mı dayanmadı, iş yerime mi gelmedi.. Üstelik aşırı iyi bir konumdaydı bana iş ev neler vadetmedi ki..
Ben hep Allah a sığındım. Hiç pes etmedim. Elinde hiçbir koz yoktu ama ben de çok korktum. kurtulamayacağımdan, yenik düşmekten, mecbur hissetmekten ve en önemlisi bir kadın ve çocuğun bu şekilde ahını almaktan.

O yüzden adınıza çok üzüldüm. Keşke şeytana uymasaymışsınız. O kadar ah almasaymışsınız. Ama olan olmuş.. Herkese örnek olsun ve size de ders olsun.

Ben nasıl kurtuldum kısmı, benim de yıllar aldı. Tabi o ara ara takıyordu. Çünkü ben eline fırsat vermiyordum. Şu an aynı şehirde olsak da heryerden engelli vs.. Ona yüzlerce kez ben kimsenin ahını alamam dediğimde sallamamıştı. Ne zamanki senin eşinle tanışacağım dedim o zaman delirdi. Korkuyu hissettim. Ben de ciddi olduğumu hissettirdim. Herşeyi em baştan anlatacağım dedim. O bana evliliğini öğrendiğimde eşinin beni bildiğini söylemişti. O geldi aklıma ve nasılsa beni biliyor! dedim. O zaman işte bana saydı, saydı, saydı ve bir daha rahatsız etmedi.
Şimdi bu adam da korkmuş. Son kozlarını oynuyor. Eşinin öyle desteklediğini sanmıyorum. Yalandır. Artık yeterince rezil olmuşum herşeyi biliyor herkes ne yaparsan yap diyin. Gidin şehir değiştirin. Tüm sosyal hesaplarınızı kapatın. Numaranızı değiştirin. Çok pasif kalmışsınız cesur olun. O kim ki iş yerinde telefonunuzu karıştırıyor. İnsanlar yeri geliyor eşine izin vermiyor.

Neyse çok uzattım. Sanırım geçmiş o yaşadığım sıkıntılar geldi aklıma. Keşke siz de kendi yaptıklarınızdan rahat olabilseydiniz ama inşallah kurtulursunuz ve asla bir daha böyle bir hataya düşmezsiniz.

Allah razi olsun dua edin lütfen bna. Polis olay başkasehirde yaşanmış orda o zaman gitmen gerekiyodu dedi. Simdi sadece ifadeye davet ederiz baska bsey yapamayi diyo
Bir hata etmissin eger bunun hata oldugunun farkindaysan zaten kimse seni yargilayamaz. Malesef herkes yaptiginin bedelini ödüyor. Sen de en agir sekilde ödemissin. Boyle durumlarda polise gitmeyi mantiksiz buluyorum. Direk savciliga gideceksin ve suc duyurusunda bulunacaksin. Zaten herkes oğrenmis kaybedecek birseyin yok. Yani adam ceza almasa bile onu ifadeye cagiracaklar. Bu korku bile ona yeter. Ki yaptiklarina bakilirsa hapis cezasi olmasa bile adli para cezasi muhakkak alir. Ama sen sikayetinden vazgecmezsen.
Aile konusunda ise bisey diyemiyorum. Insallah baban seni affeder. Cunku bir kiz babasi icin bu cok zor bir durum. Allah yardimcin olsun..

Bir hata etmissin eger bunun hata oldugunun farkindaysan zaten kimse seni yargilayamaz. Malesef herkes yaptiginin bedelini ödüyor. Sen de en agir sekilde ödemissin. Boyle durumlarda polise gitmeyi mantiksiz buluyorum. Direk savciliga gideceksin ve suc duyurusunda bulunacaksin. Zaten herkes oğrenmis kaybedecek birseyin yok. Yani adam ceza almasa bile onu ifadeye cagiracaklar. Bu korku bile ona yeter. Ki yaptiklarina bakilirsa hapis cezasi olmasa bile adli para cezasi muhakkak alir. Ama sen sikayetinden vazgecmezsen.
Aile konusunda ise bisey diyemiyorum. Insallah baban seni affeder. Cunku bir kiz babasi icin bu cok zor bir durum. Allah yardimcin olsun..

Amin inşallah eşim sasirmaz ama olurda böyle bişey başıma gelirse inanin hiç acimazdim sizin konumuzdaki kişiye. Rezil etmek mi en alasini yapardım. Kusura bakmayin bu konuda katiyim.
bu işlerde tek taraf suçlu olmuyo, kadınlara asıp kesiyosunuz da kocanıza ne yapardınız onu merak ettim,, bi de başlarına böyle bişey gelmesinden çok korkuyo burda kullanıcılar, azıcık güveniyosanız eşinize bu kadar sinir yapmazsınız gibime geliyo, şahsınıza değil aslında bu mesaj

Polisten falan korkmuyo git bugün git diyo bnde herseyi yakar her türlü pisliği yaparım diyo ne yapacağımı şaşırdım tehtitlerde boş değil dediğini yapiyo ne yapacağımı şaşırdım

bu işlerde tek taraf suçlu olmuyo, kadınlara asıp kesiyosunuz da kocanıza ne yapardınız onu merak ettim,, bi de başlarına böyle bişey gelmesinden çok korkuyo burda kullanıcılar, azıcık güveniyosanız eşinize bu kadar sinir yapmazsınız gibime geliyo, şahsınıza değil aslında bu mesaj
Ben hatami anladim ama benim birlikte olduğum adam vazgeçmedi benden hala da vazgecmiyo tek taraflı değil kesinlikle

Evet evin önünde resim cekip attı yanıma gelmezsen olay çıkacak diye polis eve kadar benimle gelmedi bile işimi kaybettim 5 yıldır çalıştığım yerden kaçar gibi geldim ailem yüzüme bakmiyo ve sürekli tehtit ediliyorum ve daha da durmayacak
Bu adamın karısı çoluğu çocuğu yok mu yahu bu nasıl bi piskopatlıktır ve nasıl polis görmezden gelir deli oluyorum. Tamam başta hatalısınız ama bedeli de bu kadar olmamalı. Umarım bugünleri atlatırsınız ve gelecekteki ilişkilerinizde daha dikkatli olursunuz..

Polisten falan korkmuyo git bugün git diyo bnde herseyi yakar her türlü pisliği yaparım diyo ne yapacağımı şaşırdım tehtitlerde boş değil dediğini yapiyo ne yapacağımı şaşırdım

Savcılığa gidin. Her söylediğine cevap vermeyin. Onun telefonunu heryerden engelleyin. Açmayın.

Back
X