bana bi akıl fikir verin var mı derdimin dermanı

Kafamıza oturmamasi normal çünkü uzun zamanda yasanan olayları kabaca anlattim çok detay var. Kisisel bilgileri nasıl buldugunu bnde bilmiyorum polislere de sordum onlarda buluyosa bi polis yada bunlara ulasan tanıdığı vardır dedi

kişisel bilgileri bulmakta sorun yok gecende arkadaşım bı çocukla tanıştı daha ılk haftadan kızın kımlık numarasına kadar bulup ustune bır de sgk borcu oldugunu söylemiş yuzsuz yuzsuz. nerden nasıl buldu anlamadık. bılgılerımız hassas sekılde korunmuyor maalesef.

kişisel bilgileri bulmakta sorun yok gecende arkadaşım bı çocukla tanıştı daha ılk haftadan kızın kımlık numarasına kadar bulup ustune bır de sgk borcu oldugunu söylemiş yuzsuz yuzsuz. nerden nasıl buldu anlamadık. bılgılerımız hassas sekılde korunmuyor maalesef.
Evet haklısınız tc ile herseye ulasilabiliyo birde kendisi şifre kirma işlerinden anliyo tüm sosyal medya hesaplarimi maillerimi falan ele geçirmişti tüm hesaplari sildim artık aklına gelen herseyi yapiyo saplanti haline getirdi beni

Telefondaki tehdit mesajlarını alıp acil savcılığa başvurun,ölüm riskim var diye ve rica edicem daha bir pisliği temizlemeden başka ilişkiye başlama. Daha başında derdin varken başkaşarı ile görüşmeye çalışıyorsun. Önce bu manyaktan kurtul. Sonra kendini iyice toparlayınca yeni bir ilişkiye başla. Ne bu böyle yangından mal kaçırır gibi sevgili buluyorsun. Adama da yeni ilişkim var diye gıcık verip iyice üzerine saldırtıyorsun.

Aynı iş yerinden biri ile nişanlanıp aynı iş yerinden evli bir adamla ilişkiye başladıysan,ilişkini bitirmeden trink trink başka adamlarla çay içip tanışıyorsan......

Yiyeceğin çok çok babandan bir tokat
Dayak yesen nolur..
Yeter ki şu adamdan kurtul
Sen naap biliyo musun??
O iş yerine bir daha gitme
Telefonlarınızı kesin değiştirin
Olan olmuş artık
Bundan sonrası için endişelenmek yersiz
Hı çok mu üstüne geliyor
Karakola gidiyosn
Diyosn ki kardeşim bak bu adam beni böyle böyle tehtid.etmiyorum ediyor
Ailecek davacıyız
Kardeşimi babamı dövmekle öldürmekle tehtid.etmiyorum ediyor
Derhal işlem yapılıp şikayetimin yerini bulmasını istiyorum diyeceksin
Nasılsa baban öğrenmiş
Korkun olmasın artık

Ya diyeceksin ki yaşadığım şehre geliyo
Telefon ile rahatsız ediyo
Mesajlar burda
Ben rahatsız oluyorum
Sizin göreviniz beni güvende tutmak
Ölüm tehdidi alıyorum diyorum
İfadeye çağırırız ne demek??
Bana atılan mesajlar var
Ona ait telefon numarası var
Herkes şahit yaptıklarına
Şikayetimi işleme koyup o adamı benden uzak tutmak zorundasınız diyeceksin

Korkma ya
Göster lan de
Umrumda bile değil de
Korkma Yav korkma
Hatta yakın çevrende abim dediğin biri yok mu söyle çeksinler tenhaya ellerini ayaklarını kırsınlar
Ama cidden kırsınlar
Hani öyle dövmüş olmak için değil
Yüzlerine de maske taksınlar
Ellerine de eldiven geçirsinler
Ellerini ayaklarını bir daha kullanamayacak halde bıraksınlar
Hı senin suçun çok
Ama kimsenin namusuna karısına kızına böyle yapılmaz
Yapıldığı taktirde olması gereken bu
Polis de doğru söylemiş aslında
Onlar bir yerden sonra bırakıyorlar
Ama bu adamın sana gelen ayağını, senin resimlerimi koyacak ellerini kırmaları lazım ki bir daha sana yaklaşmaya cesaret edemesin
Ama yapacak kişi 4-5 kişiyle dediğim şekilde halletsin
Neyse parası verin

Herkese merhaba. Burda benim hikayeme benzer bir sürü hikâye gördüm. Herkes başına gelenleri anlatmış ama kimse sonucu yazmamis.bende henüz sonuca ulaşmış değilim ama ulaşınca da yazacağım mutlaka. Hikayemi anlatayim kisaca. Bir yıldır bir türlü hayatimdan cikaramadigim evli bir adamla birlikteydim. Ayni yerde çalışıyoruz zamanla yakinlastik bir aksam dışarı ciktik yemege ve o gün basladi hersey. Bir anlik bir heyecanin peşine dustuk. Bn nişanlıydim o evli. Sonra hata oldugunu anladım tabiki. Yani bu durumu nasıl anlatayım bilmiyorum bir türlü çıkmadı hayatımdan. Her kavgada beni sucladi. Istifa et dıye tehtit etti. Etmek istediğimde gidemezsin beni böyle birakip pisman bile degilsin dedi. Esine yakalandi beni suçladı. Bn evlenecektim onun yüzünden ayrilmak zorunda kaldım. Tehtitlerle. Sen evlenmeye dünden razisin ben neyim beni birakamazsin vs. Ailem ve nisanlim duymamaliydi. Düğün hazirliklari zamaninda yaşanan sıkıntılardan dolayı ayrildim. İş yerinde insanların benimle konusmasina benim kizlarla bile sohbet edip gülmeme dışarı çıkmama herseye karisti. Abim gibi sevdigim biriyle cay iciyorum diye el kaldırdı bna. Daha anlatamadigim bir sürü işkence. Ne ondan ayrilabildim ne işimi birakip ailemin yanina donebildim ne kimseye bsey anlatabildim. Öyle zor günler yaşadım ki. Bi kavgamizda aryik bni hic aramayacagini soyledi. Bnde o sirada benimle görüşmek isteyen biriyle çay içtim konusmaya başladım. Aradan zaman gecti is yerinde geldi telefonumu aldi herseyi öğrendi o kisiyi aradı bn evliyim benimle birlikte diye. Beni de onu aldatmakla suçladı. Buradan sonra hayat zehir oldu bna. Gitmeme izin vermedi benden af dileyeceksin diye. Aylar gecti aradan. Bn artık memleketine döneceğini soyledim. Hemen istifani verip bugün gidiyosun kimseyle helallesmedwn gözüme gozukmeden gidiyosun diye zora soktu beni. Bn izin aldim memleketime gittim dönüşte istifa edecektim.o aralar yine hic konuşup görüşmeme kararı aldık bni birdaha aramayacakti ve hersey bitecekti. Artık kendine birini bul deyip duruyodu ayni zamanda. Bi sure beni hic aramadi. Ben memlekerimde biriyle tanıştım görüştüm. Birkac hafta konustuk. Herşey cok güzel gidiyodu. Sonra beni yine aradı
Bn yine onun oldugu sehire işime baslamistim istifa verip 15 gun calisip donecektim. Artık hayatimda biri olduğunu bni aramamasini söyledim. Yine cildirdi. Böyle birisini bulup gidemezsin bwni böyle birakamazsin bn acı çekerken sen mutlu olamazsin dedi. O kisiye de fotograflarimizi atti aradıherswyi anlatti. Hala benimle birlikte dedi usteluk. Yine beni aldatmakla suçladı. Gunlerce sabahlara kadar telefonla aradi bni uyumadan yemeden icmedn ise gittim. Istifami engelledi. Ev arkadaslarim is arkadaşlarım herkes bnim kötü oldugumun farkindaydi kimseye anlatamadim. Bni tehtit ediyodu gece kapiya geliyodu. Ev arkadaşlarım korktu evden cikmami istedi. Tamamen ortada kaldim. Esyalarimi toplayip memlekete gittim. Annemi aradı herseyi anlatti. Sonra telefonumu kapattim 4 gün sonra annemi aradi o telefonu kapatarak benden kurrtulamazsiniz o benimle konuşacak diye. Gunlerce tehtitler hakaretler. Oraya gelcem kardeşini kescem babanın kemiklerini kircam neler neler. Babama anlatamadikta. Evlenirsen evliligini mahvetcem herkese anlatcam rezil etcem seni falan dedi. Sonra bir iki hafta sonra cikti geldi memleketime benimle gorusceksin diye. Ve telefonu verecwksin diye. Vermem dedim tüm tehtit mesajlari vardı telefonda. Tartıştık babama anlattim. Babama herseyi anlatmis. Babam sehir disindaydi. Bizde polise gittik ve inanin hic bsey yapmiyolar. Babam gelmesin eve o kız dedi. Bn geldim tabii ama 1 gün geçti babam daha gelmedi. Yarin sabah gelecek ve ne diyecek ne yapacak bilmiyoru. Su an çaresizce bekliyorum. Ama biliyorum daha bitmedi daha peşimi birakmayacak.
Sadece yemeğe gitmediniz mi?
Evet hata yapmissiniz ama bence bu kadar üstünüze gelecek birsey yokmuş ortada.
Çünkü siz ilk anda pisman olmussunuz.
Cok gecmis olsun.
Allah karşı tarafa akıl fikir versin.

Canım böyle insanlara pabuç bırakmaya gelmez
Dişe diş göze göz
Yaşananlar için çok geç
Akraba konusuna gelince
Bundan öncede yazdım abin dediğin birini bul yada yabancıda olabilir
Vura vura gebertsinler
Tek çözüm bu
Savcı polis bir yerden sonra yetersiz kalıyor
Adam içerde iyice kirlenecek sana
En doğrusu bu adamın her yerini kırdırtmak
Yada bu adamı bi yere kapatsınlar
Elini ayağını bağlayıp işkence yapsınlar
Adam mı yok
Ver parasını
4-5 kişi her yerine benzin döküp yaksın
İşkence yapsın
Ya canım bu kadar büyütme bence
Sen evini adresini biliyosn sanırım
Ailesiyle tehtid et
Evlerine adam yolla
Çocuğunu karısını bir güzel korkutsun
Sonra o adamı da kapatsınlar bir yere
Kırılmadık kemik bırakmasınlar
Valla bak
Böyle tuhaf geliyo ama
Başka çaren yok
Kurtuluş ancak böyle sağlanır böyle şerefsizlerden

Onun dilinden konuş
Ama önce gözünü karart
Çalıştığın yerden para almadın mı
Hı o parayı ver birine
Bunu öldüresiye dövün
Her kemiğini kırın
Eli ayağı tutmayacak hale getireceksinz
Bu adam benim namusuna dil uzattı
Hoş ortada pek namus da kalmamış ama neyse
Ben gerçekten senin bu durumuna çok üzüldüm
Dediklerim dışında başka çıkar yol göremiyorum ben

Canım şu dünyada sana senden kıymetlisi yok

Önce aileni ikna et arkanda dursunlar sonuçta kamdırıldun sen tehdit var

Hatırlasana bazı ünlülerin sels kasetleri çıkmıştı biara yıllarca tehdit edilmişler hatta içletinde biri evet ya kuçuktum yaşlı zengin adamla yattım oda çekmiş bizi yıllardır şantaj yapıyo dedî iki ağladı affedin dedi

Türk halkı bagrına bastı adam yuhalandı kadın baştacı oldu

Şimfi hacı hoca oldu bilir kişi oldu kadın u utuldu

Sense boyle yap kaçma yüLeş sınrasa git uzaklara hayat kur kendine

ne güzel olmuş
ben inanmıyorum ki herşey sadece 1 çay içmekle başlasın
o noktaya gelene kadar ohooo
yani hiç burada aglanma canım , senin sonunu o adamın eşini ve nişanlını boynuzladıgınız adam getirmiş napcan hayat işte

Herkese merhaba. Burda benim hikayeme benzer bir sürü hikâye gördüm. Herkes başına gelenleri anlatmış ama kimse sonucu yazmamis.bende henüz sonuca ulaşmış değilim ama ulaşınca da yazacağım mutlaka. Hikayemi anlatayim kisaca. Bir yıldır bir türlü hayatimdan cikaramadigim evli bir adamla birlikteydim. Ayni yerde çalışıyoruz zamanla yakinlastik bir aksam dışarı ciktik yemege ve o gün basladi hersey. Bir anlik bir heyecanin peşine dustuk. Bn nişanlıydim o evli. Sonra hata oldugunu anladım tabiki. Yani bu durumu nasıl anlatayım bilmiyorum bir türlü çıkmadı hayatımdan. Her kavgada beni sucladi. Istifa et dıye tehtit etti. Etmek istediğimde gidemezsin beni böyle birakip pisman bile degilsin dedi. Esine yakalandi beni suçladı. Bn evlenecektim onun yüzünden ayrilmak zorunda kaldım. Tehtitlerle. Sen evlenmeye dünden razisin ben neyim beni birakamazsin vs. Ailem ve nisanlim duymamaliydi. Düğün hazirliklari zamaninda yaşanan sıkıntılardan dolayı ayrildim. İş yerinde insanların benimle konusmasina benim kizlarla bile sohbet edip gülmeme dışarı çıkmama herseye karisti. Abim gibi sevdigim biriyle cay iciyorum diye el kaldırdı bna. Daha anlatamadigim bir sürü işkence. Ne ondan ayrilabildim ne işimi birakip ailemin yanina donebildim ne kimseye bsey anlatabildim. Öyle zor günler yaşadım ki. Bi kavgamizda aryik bni hic aramayacagini soyledi. Bnde o sirada benimle görüşmek isteyen biriyle çay içtim konusmaya başladım. Aradan zaman gecti is yerinde geldi telefonumu aldi herseyi öğrendi o kisiyi aradı bn evliyim benimle birlikte diye. Beni de onu aldatmakla suçladı. Buradan sonra hayat zehir oldu bna. Gitmeme izin vermedi benden af dileyeceksin diye. Aylar gecti aradan. Bn artık memleketine döneceğini soyledim. Hemen istifani verip bugün gidiyosun kimseyle helallesmedwn gözüme gozukmeden gidiyosun diye zora soktu beni. Bn izin aldim memleketime gittim dönüşte istifa edecektim.o aralar yine hic konuşup görüşmeme kararı aldık bni birdaha aramayacakti ve hersey bitecekti. Artık kendine birini bul deyip duruyodu ayni zamanda. Bi sure beni hic aramadi. Ben memlekerimde biriyle tanıştım görüştüm. Birkac hafta konustuk. Herşey cok güzel gidiyodu. Sonra beni yine aradı
Bn yine onun oldugu sehire işime baslamistim istifa verip 15 gun calisip donecektim. Artık hayatimda biri olduğunu bni aramamasini söyledim. Yine cildirdi. Böyle birisini bulup gidemezsin bwni böyle birakamazsin bn acı çekerken sen mutlu olamazsin dedi. O kisiye de fotograflarimizi atti aradıherswyi anlatti. Hala benimle birlikte dedi usteluk. Yine beni aldatmakla suçladı. Gunlerce sabahlara kadar telefonla aradi bni uyumadan yemeden icmedn ise gittim. Istifami engelledi. Ev arkadaslarim is arkadaşlarım herkes bnim kötü oldugumun farkindaydi kimseye anlatamadim. Bni tehtit ediyodu gece kapiya geliyodu. Ev arkadaşlarım korktu evden cikmami istedi. Tamamen ortada kaldim. Esyalarimi toplayip memlekete gittim. Annemi aradı herseyi anlatti. Sonra telefonumu kapattim 4 gün sonra annemi aradi o telefonu kapatarak benden kurrtulamazsiniz o benimle konuşacak diye. Gunlerce tehtitler hakaretler. Oraya gelcem kardeşini kescem babanın kemiklerini kircam neler neler. Babama anlatamadikta. Evlenirsen evliligini mahvetcem herkese anlatcam rezil etcem seni falan dedi. Sonra bir iki hafta sonra cikti geldi memleketime benimle gorusceksin diye. Ve telefonu verecwksin diye. Vermem dedim tüm tehtit mesajlari vardı telefonda. Tartıştık babama anlattim. Babama herseyi anlatmis. Babam sehir disindaydi. Bizde polise gittik ve inanin hic bsey yapmiyolar. Babam gelmesin eve o kız dedi. Bn geldim tabii ama 1 gün geçti babam daha gelmedi. Yarin sabah gelecek ve ne diyecek ne yapacak bilmiyoru. Su an çaresizce bekliyorum. Ama biliyorum daha bitmedi daha peşimi birakmayacak.

Başınıza gelen herşey o adamın karısının ahı olabilir mi ?

Bu işte tek taraf suçlu olmayabilir ama suçun büyüğü kadında. Bu konuda fesefeye gerek yok, kadın namus kavramını bukadar ayaklar altına almamali. Eşime ne yapardım konusuna gelince bosardim, başka bir tene dokunmuş insanın değeri kalmaz.
suçun büyüğü kadında değil erkekte bana göre çünkü size bağlı ve sadık kalmanın yeminini erkek veriyo, erkek seviyo sizi, erkek sizin hayat arkadaşınızın, yüzünü bile görmediğiniz elin kadını değil

Başına gelenlere yorumum yok etme bulma dünyası. Nasıl kurtulursun bi fikrim de yok. Ama masum değilsin. O adam ne kadar psikopatsa sen de o derece kötü birisin. Hadi adamın karısı umrunda değildi, nisanlandigin adama karşı hiçbir sorumluluk hissetmedin mi? Ayrıca şimdi neden kurtulmaya calisiyorsun anlamadım KKarısına rağmen onu istemiyor miydin? Vazgeçmiyor işte senden sahici bi aşkmış..

Tek tavsiyem çevrende yaşayan insanlardan duygusal olarak uzak dur. Bu adamdan kurtulunca başka insanların hayatının içine etme llütfen. Herkes biriyle birlikte olmak zorunda değil, zarar vereceksen yaklaşma

Yani yargılamak istemiyorum bir hataya düşmüşsün
Ama hadi onun karısı umrunda olmadı
Nişanlın da mı umrunda olmadı ?

Savcılığa git direk

Başına gelenlere yorumum yok etme bulma dünyası. Nasıl kurtulursun bi fikrim de yok. Ama masum değilsin. O adam ne kadar psikopatsa sen de o derece kötü birisin. Hadi adamın karısı umrunda değildi, nisanlandigin adama karşı hiçbir sorumluluk hissetmedin mi? Ayrıca şimdi neden kurtulmaya calisiyorsun anlamadım KKarısına rağmen onu istemiyor miydin? Vazgeçmiyor işte senden sahici bi aşkmış..

Tek tavsiyem çevrende yaşayan insanlardan duygusal olarak uzak dur. Bu adamdan kurtulunca başka insanların hayatının içine etme llütfen. Herkes biriyle birlikte olmak zorunda değil, zarar vereceksen yaklaşma
kesinlikle katılıyorum
sonucta bıle ısteye bır sure ılıskı yasamıs bırlıktede olmus
e sımdı odeyecek tabı bedelını

Rüzgar ekip fırtına biçmişsiniz.
Durumunuza da üzülmedim hiç. Haketmişsiniz.....
Bunları nişanlını aldatmadan önce, adamın karısının ahını almadan ömce düşünecektiniz.

Anlamadığım birşey daha var adamın elinde nasıl fotograflar var da bu kadar korkuyorsunuz??

Bir dilekçe hazirla tehdit ediliyorum diye sahsin bilgilerini ekle isim soyisim vs. İnternette vardir örneği tehdit icin savciliga dilekce ornegi diye arat bulursun. Bulunduğun sehrin ADLiYESİNE git. Ordan yap şikayetini.

Back
X