bana bi akıl fikir verin var mı derdimin dermanı

Ah ne yapacagimi ben bilsem bilmiyorum ki bende kaderime razı olup bekliyorum böyle ve daha babamla yuzlesmedim o zaman ne olacak bakalim
valla ailene anlatıcaksın herşeyi bize anlattığın gibi ve arkanda durmalarını isteyeceksin, baban nası biri bilmiyorum, seni kapının önüne mi koyar yoksa kıyameti koparıp gene de evladım mı der, ama ailenin öğrenmesinden korkuyosun, ailen öğrenicek ki seni tehdit edeceği bişey kalmasın, o heriften değil senden suysunlar ve sana sahip çıksınlar, tek yol bu

valla ailene anlatıcaksın herşeyi bize anlattığın gibi ve arkanda durmalarını isteyeceksin, baban nası biri bilmiyorum, seni kapının önüne mi koyar yoksa kıyameti koparıp gene de evladım mı der, ama ailenin öğrenmesinden korkuyosun, ailen öğrenicek ki seni tehdit edeceği bişey kalmasın, o heriften değil senden suysunlar ve sana sahip çıksınlar, tek yol bu

Çok büyük bi pisliğe bulaşmışsın. Belli ki bu psikopat durmayacak herşeyi sülalene anlat rahatla. Sonra şehir değiştir,telefon ,sosyal medya kullanma. Yeni biriyle tanışırsanda ona anlat herşeyi başka yolu yok.

Tehdide boyun eyme arkadaşın davanı aç bal nasıl kayboluyor ortadan.
Ailenede sen anlat beni tehdit ediyor diye.
Size avukat lazım kk değil

Kiyamet kopar atmazlar evden ama yüzüme de bakmazlar bn aileme anlatsam bile o tüm akrabalarını facebooktan ekleyip resimlerini koyup ne oldugunu anlatcam senin diyo sürekli benimle iletisim icinde olup yalvarcaksin diyo

zaten babana anlatmış da ne demiş onu meak ettim, bn evliyim, kızını tehdit ediyorum benle birlikte olması için yoksa fotoları yayarım mı demiş, insan böyle bi durumda ne der yani yüzsüzlüğe bak, kızına söyle aklını başına alsın dediklerimi yapsın mı demiş ??

Adam tuttur o zaman oyle sey mi olur ya?
O olmaz bu da olmaz, insanlarin adami isinlamasini mi bekliyorsun herseye cvbin var ve cok tutarli cvplar da degil.
Cozum aradigina inanmiyorum. Net
Ben olani anlatiyorum tutarsiz olan ne her yaptığıma karsi bir tehtiti var ve bseyden korkmuyo adam söylediklerinizi denedim ve bi çözüm olmadi diyorum

zaten babana anlatmış da ne demiş onu meak ettim, bn evliyim, kızını tehdit ediyorum benle birlikte olması için yoksa fotoları yayarım mı demiş, insan böyle bi durumda ne der yani yüzsüzlüğe bak, kızına söyle aklını başına alsın dediklerimi yapsın mı demiş ??
Tam bilmiyorum ne dedigini babam daha eve gelmedi ama anneme ben evliyim bwnimle birlikte oldu benden ayrilip başkalarını buldubeni aldatarak gitti beni hic düşünmedi benim canim yaniyo umrunuzda mi gibi seyler soyledi hp Beni kötüledi hata bizim iliskimizde degil sizin kizinizin yaptiklarinda diyo

Kiyamet kopar atmazlar evden ama yüzüme de bakmazlar bn aileme anlatsam bile o tüm akrabalarını facebooktan ekleyip resimlerini koyup ne oldugunu anlatcam senin diyo sürekli benimle iletisim icinde olup yalvarcaksin diyo
tamam anlat o zaman ve sonrasını onlara bırak, akrabalrı da boşver, bu da olanların sana cezası maalesef, bi süre evden çıkma, tel kullanma

Ben olani anlatiyorum tutarsiz olan ne her yaptığıma karsi bir tehtiti var ve bseyden korkmuyo adam söylediklerinizi denedim ve bi çözüm olmadi diyorum
Hangilerini denedin iyi bi avukatla dava mi actin tehdit msjlarini mi sundun, hadi herseyde gozunu karartti diyelim adam tutup agzini gozunu eline mi verdin, karisina ne derse desin bi de sende ki msjlari vs gosterdin mi.
Hayir sen hicbisey denememissin. Adam kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyo senle. Sen de korkudan hicbisey yapmaya cesaret edemiyosun.
Al babani ya da aileden ne olursa olsun yaninda olacagini bilen tipleri anlat herseyi.
Bastan kizarlar ama en sonunda bi ortak durusunuz olur. Senin cesaret edemediklerini onlar yapar belki.
Senin su an ki pozisyonun onu yaparsam bunu yapar onu yaparsam bunu deyip hicbisey yapmamak.
O zaman tum tehditlerine simdiki gibi boyun eg evde esiyle disarda senle takilsin.
Yani bu kadar boyun egebiliyosan bari ilkonce bi psikologa fln git o yonlendirsin sagliklo degil ki.
Konuya disaridan bakmaya calis bi hak vereceksin bana bence

Siz de onun annesi babasıyla konuşsanız belki zaptederler. Ne takıntılı adammış yahu. Elindeki fotolar müstehcen mi?

Havlayan köpek isirmaz.. nekadar tehdit ederse etsin fotosunu yollamaz yollarsa kendisinide ele vermis olur telefonda rahat artistlik yapiyor kimse kim oldugunu anlamiyor ama fotolari yollarsa esininde görme ihtimali var..

bu işlerde tek taraf suçlu olmuyo, kadınlara asıp kesiyosunuz da kocanıza ne yapardınız onu merak ettim,, bi de başlarına böyle bişey gelmesinden çok korkuyo burda kullanıcılar, azıcık güveniyosanız eşinize bu kadar sinir yapmazsınız gibime geliyo, şahsınıza değil aslında bu mesaj
Bu işte tek taraf suçlu olmayabilir ama suçun büyüğü kadında. Bu konuda fesefeye gerek yok, kadın namus kavramını bukadar ayaklar altına almamali. Eşime ne yapardım konusuna gelince bosardim, başka bir tene dokunmuş insanın değeri kalmaz.

Back
X