bana bi akıl fikir verin var mı derdimin dermanı

Ya harbiden onu diyo sunu yaparim diyo boyle tehdit ediyo deyip duruyosun. Silkelen ve kendine gel. Cok zor zamanlar geciriyosun ve inan daha da gecireceksin eger direnirsen disini gosterirsen sen de onu tehdit edersen ve basariya da ulasacaksin. Cunku bu adam senin ne kadar pisirik oldugunu biliyo bu yuzden her seferinde tehditlerinin citasini yukseltiyo. Ama eger boyle net basinda oturup durursan inan onun omur boyu boyle kolesi olmaya oyuncagi olmaya devam edersin. Aman senle mi ugrascam gelirsem oraya c... kopartir alnina yapistiririm seni de. Seni valla billa sen benim deli halimi gormedin de simdi karina anana babana anlatiyorum herseyi de ve ANLAT. Adam senin yedi sulalene seni anlatmakla tehdit ediyo sen oturmus adamin bir sonraki tehditini bekliyosun. Seni de hic anlayamiyorum ya!

Benim anlayamadığım izne gidiyorsun ve hemen birini buluyorsun hatta bunu da bu dengesiz adama söylüyorsun burda mantık hatası var..
Ya mantik hatasiyla dolu ince ayrintilarda.
Isine gelen seylere cvp yaziyor sadece.
Herkesleri idare etmis te bunda mi pasif olasi gelmis.
Zaten evli bi adamin buna bu kadar vakit ayirabilecegini sanmiyorum. Adamlar bi muddet sonra nasil basimdan savarim derdinde olur hevesini aldiktan sonra ailesini riske atmaz.

Ya mantik hatasiyla dolu ince ayrintilarda.
Isine gelen seylere cvp yaziyor sadece.
Herkesleri idare etmis te bunda mi pasif olasi gelmis.
Zaten evli bi adamin buna bu kadar vakit ayirabilecegini sanmiyorum. Adamlar bi muddet sonra nasil basimdan savarim derdinde olur hevesini aldiktan sonra ailesini riske atmaz.
Keske dediğiniz gibiolsa da bende kurtulsaydim ama malesef öyle olmadi

Valla diyecegimi dedim asagida ki alintida bi de cok sıkıldim ayni tarz cvplardan. Hicbisey denememissin, denedim olmuyo diyosun. Cok acaip bi dusunme mantiginiz var diyor hayatta bu kafayla artik oldugu kadar mutluluklar diliyorum.

Hangilerini denedin iyi bi avukatla dava mi actin tehdit msjlarini mi sundun, hadi herseyde gozunu karartti diyelim adam tutup agzini gozunu eline mi verdin, karisina ne derse desin bi de sende ki msjlari vs gosterdin mi.
Hayir sen hicbisey denememissin. Adam kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyo senle. Sen de korkudan hicbisey yapmaya cesaret edemiyosun.
Al babani ya da aileden ne olursa olsun yaninda olacagini bilen tipleri anlat herseyi.
Bastan kizarlar ama en sonunda bi ortak durusunuz olur. Senin cesaret edemediklerini onlar yapar belki.
Senin su an ki pozisyonun onu yaparsam bunu yapar onu yaparsam bunu deyip hicbisey yapmamak.
O zaman tum tehditlerine simdiki gibi boyun eg evde esiyle disarda senle takilsin.
Yani bu kadar boyun egebiliyosan bari ilkonce bi psikologa fln git o yonlendirsin sagliklo degil ki.
Konuya disaridan bakmaya calis bi hak vereceksin bana bence

Ayy herşeyi haketmissi
Herkese merhaba. Burda benim hikayeme benzer bir sürü hikâye gördüm. Herkes başına gelenleri anlatmış ama kimse sonucu yazmamis.bende henüz sonuca ulaşmış değilim ama ulaşınca da yazacağım mutlaka. Hikayemi anlatayim kisaca. Bir yıldır bir türlü hayatimdan cikaramadigim evli bir adamla birlikteydim. Ayni yerde çalışıyoruz zamanla yakinlastik bir aksam dışarı ciktik yemege ve o gün basladi hersey. Bir anlik bir heyecanin peşine dustuk. Bn nişanlıydim o evli. Sonra hata oldugunu anladım tabiki. Yani bu durumu nasıl anlatayım bilmiyorum bir türlü çıkmadı hayatımdan. Her kavgada beni sucladi. Istifa et dıye tehtit etti. Etmek istediğimde gidemezsin beni böyle birakip pisman bile degilsin dedi. Esine yakalandi beni suçladı. Bn evlenecektim onun yüzünden ayrilmak zorunda kaldım. Tehtitlerle. Sen evlenmeye dünden razisin ben neyim beni birakamazsin vs. Ailem ve nisanlim duymamaliydi. Düğün hazirliklari zamaninda yaşanan sıkıntılardan dolayı ayrildim. İş yerinde insanların benimle konusmasina benim kizlarla bile sohbet edip gülmeme dışarı çıkmama herseye karisti. Abim gibi sevdigim biriyle cay iciyorum diye el kaldırdı bna. Daha anlatamadigim bir sürü işkence. Ne ondan ayrilabildim ne işimi birakip ailemin yanina donebildim ne kimseye bsey anlatabildim. Öyle zor günler yaşadım ki. Bi kavgamizda aryik bni hic aramayacagini soyledi. Bnde o sirada benimle görüşmek isteyen biriyle çay içtim konusmaya başladım. Aradan zaman gecti is yerinde geldi telefonumu aldi herseyi öğrendi o kisiyi aradı bn evliyim benimle birlikte diye. Beni de onu aldatmakla suçladı. Buradan sonra hayat zehir oldu bna. Gitmeme izin vermedi benden af dileyeceksin diye. Aylar gecti aradan. Bn artık memleketine döneceğini soyledim. Hemen istifani verip bugün gidiyosun kimseyle helallesmedwn gözüme gozukmeden gidiyosun diye zora soktu beni. Bn izin aldim memleketime gittim dönüşte istifa edecektim.o aralar yine hic konuşup görüşmeme kararı aldık bni birdaha aramayacakti ve hersey bitecekti. Artık kendine birini bul deyip duruyodu ayni zamanda. Bi sure beni hic aramadi. Ben memlekerimde biriyle tanıştım görüştüm. Birkac hafta konustuk. Herşey cok güzel gidiyodu. Sonra beni yine aradı
Bn yine onun oldugu sehire işime baslamistim istifa verip 15 gun calisip donecektim. Artık hayatimda biri olduğunu bni aramamasini söyledim. Yine cildirdi. Böyle birisini bulup gidemezsin bwni böyle birakamazsin bn acı çekerken sen mutlu olamazsin dedi. O kisiye de fotograflarimizi atti aradıherswyi anlatti. Hala benimle birlikte dedi usteluk. Yine beni aldatmakla suçladı. Gunlerce sabahlara kadar telefonla aradi bni uyumadan yemeden icmedn ise gittim. Istifami engelledi. Ev arkadaslarim is arkadaşlarım herkes bnim kötü oldugumun farkindaydi kimseye anlatamadim. Bni tehtit ediyodu gece kapiya geliyodu. Ev arkadaşlarım korktu evden cikmami istedi. Tamamen ortada kaldim. Esyalarimi toplayip memlekete gittim. Annemi aradı herseyi anlatti. Sonra telefonumu kapattim 4 gün sonra annemi aradi o telefonu kapatarak benden kurrtulamazsiniz o benimle konuşacak diye. Gunlerce tehtitler hakaretler. Oraya gelcem kardeşini kescem babanın kemiklerini kircam neler neler. Babama anlatamadikta. Evlenirsen evliligini mahvetcem herkese anlatcam rezil etcem seni falan dedi. Sonra bir iki hafta sonra cikti geldi memleketime benimle gorusceksin diye. Ve telefonu verecwksin diye. Vermem dedim tüm tehtit mesajlari vardı telefonda. Tartıştık babama anlattim. Babama herseyi anlatmis. Babam sehir disindaydi. Bizde polise gittik ve inanin hic bsey yapmiyolar. Babam gelmesin eve o kız dedi. Bn geldim tabii ama 1 gün geçti babam daha gelmedi. Yarin sabah gelecek ve ne diyecek ne yapacak bilmiyoru. Su an çaresizce bekliyorum. Ama biliyorum daha bitmedi daha peşimi birakmayacak.
Ayy allahim ya ne insanlar varr haketmissin mustehak sana

Önce çıkıp evli bi adamla gününüzü hün ediyorsunuz sonrada bıraya gelip hata yaptım diyorsunuz bence size müstehaktır..
Keşke evli adamlarla birlikte olan her insan dizin bu yaşadıklarınızı yaşasa..

Eşini aldatan adamlarında allah belasını versin onunla bununla oturup kalkıyorsan neden evleniyorsun be adam yine cinlerim tepeme çıktı..

Yazdıklarınız gerçekse eğer ilahi adalet diyorum.Bütün hesaplar öbür tarafa kalmıyor bu dünyada da çıkıyor işte.Yinede hemcinsim olarak daha fazla zarar görmeden nasıl kurtulursunuz orasını bilemem ama kurtulursunuz inş.Bu saatten sonra Allah yardımcınız olsun.

Çok üzüldüm durumunuza gerçekten. Sizinki kadar olmasada hayatımın bir bölümünde psikopat bulundurmuş biriyim bende. Sizi anlayabiliyorum umarım yakın zamanda kurtulursunuz :(

savciliğa gidip suç duyurusunda bulunun... adama da deyin sen beni tehdit ediyorsun falan ama bende boş durmam seni rezil ederim bir tek ben rezil olmam siciline işletirim falan diye tehtit et. Adam belli takıntılı saplantı haline getirmiş seni ama korkak ve pasif durma korktuğunu belli etme ona

Keske gerçek olmasa inanın bendeo kadar çok isterim ki bunu

okurken tuylerım dıken dıken oldu sen neen bu kadar kendını ezdırdın ki.
sen bakma o avukata adam gıbı bır avukat bul isterse yıllarca sursun savcılıktan basvuursan mahkeme açılır
en azındaan gözu korkar sen sessz kaldıkça daha çok kuduruyo baksana
yapma bunu. sen hata yaptıysan o da yaptı neden gunahını tek basına cekeceksın her yere rezıl et karısına gönder mesajlarını yap yanı bıseyler.
bu kadar sessiz kalıp sinme.

Kafama oturmayan şeyler var o sebepten inanamadım
Bu adam bunca kişisel bilgiyi nasıl olur da bulabilir
Kafamıza oturmamasi normal çünkü uzun zamanda yasanan olayları kabaca anlattim çok detay var. Kisisel bilgileri nasıl buldugunu bnde bilmiyorum polislere de sordum onlarda buluyosa bi polis yada bunlara ulasan tanıdığı vardır dedi

okurken tuylerım dıken dıken oldu sen neen bu kadar kendını ezdırdın ki.
sen bakma o avukata adam gıbı bır avukat bul isterse yıllarca sursun savcılıktan basvuursan mahkeme açılır
en azındaan gözu korkar sen sessz kaldıkça daha çok kuduruyo baksana
yapma bunu. sen hata yaptıysan o da yaptı neden gunahını tek basına cekeceksın her yere rezıl et karısına gönder mesajlarını yap yanı bıseyler.
bu kadar sessiz kalıp sinme.

Back
X