bana bi akıl verin kızlarr nolur

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
Ben evlendigimden belli eşimin ailesiyle anlaşamam, görümcem olsun kaynanam falan.. cok tartisma falan yasadik..

10 ay kadar önce görümcemle tartisma yasadik ve o tartismada görümcem oraya buraya kac kurusluk insanlar falan yazmisti benim hakkimda..

yeni ögrendimki onlarin evine ozamanlar bi mektup gelmis icinden 1 kurus cikmis ve gorumcem hakkinda laflar geldigi yerde benim annemin oturdugu sehir..

ama ozamanlar anneme 2 mektup gelmisti icinde annem hakkinda cok kotu seyler yaziyordu..

esim bana onlara gelen mektubu anlatirken ( oda guya 2 ay olmus ogreneli ) bende jeton dustu.

Hemen annesini aradim ve annesi itiraf etti anneme mektublari o yazmis ama bende annemde yemin ediyoruzki biz onlara mektup yazmadik..

esim annesine pek birsey soylemedi benim annem esimede banada cok kizgin..

kaynanam benim 6 aylik kizima bakiyor bende calisiyorum annem isimi birakmami ve cocugumu ona goturmemem gerektigini soyluyor
bende esime annesini hala birsey demedigi icin cok kizginim
esime bugun bana onlara gelen mektubu isten sonra getirmesini soyledim..

esim hala belki ailenden biri gondermistir ben zaten annenin yada senin oyle birsey yapicaginiza ihtimal bile vermedim diyore ama aklim cok karisik yani insan bi gelip once bana sorar koca kadinsin dimi ve esimin ona hala neden bisey dememesine saskinim ve cok kizginim ne yapmam gerekiyor kizlar cildiricam yaa lutfen bana akil verinn

Ben evlendigimden belli eşimin ailesiyle anlaşamam, görümcem olsun kaynanam falan.. cok tartisma falan yasadik..

10 ay kadar önce görümcemle tartisma yasadik ve o tartismada görümcem oraya buraya kac kurusluk insanlar falan yazmisti benim hakkimda..

yeni ögrendimki onlarin evine ozamanlar bi mektup gelmis icinden 1 kurus cikmis ve gorumcem hakkinda laflar geldigi yerde benim annemin oturdugu sehir..

ama ozamanlar anneme 2 mektup gelmisti icinde annem hakkinda cok kotu seyler yaziyordu..

esim bana onlara gelen mektubu anlatirken ( oda guya 2 ay olmus ogreneli ) bende jeton dustu.

Hemen annesini aradim ve annesi itiraf etti anneme mektublari o yazmis ama bende annemde yemin ediyoruzki biz onlara mektup yazmadik..

esim annesine pek birsey soylemedi benim annem esimede banada cok kizgin..

kaynanam benim 6 aylik kizima bakiyor bende calisiyorum annem isimi birakmami ve cocugumu ona goturmemem gerektigini soyluyor
bende esime annesini hala birsey demedigi icin cok kizginim
esime bugun bana onlara gelen mektubu isten sonra getirmesini soyledim..

esim hala belki ailenden biri gondermistir ben zaten annenin yada senin oyle birsey yapicaginiza ihtimal bile vermedim diyore ama aklim cok karisik yani insan bi gelip once bana sorar koca kadinsin dimi ve esimin ona hala neden bisey dememesine saskinim ve cok kizginim ne yapmam gerekiyor kizlar cildiricam yaa lutfen bana akil verinn

ya canım karışık yazmışsın anlamadım
bu hakaret içeren mektuplarda kime hakaret edimiş,
bu mektupları kim kimin yazdığını düşünüyor
:26:

ya canım karışık yazmışsın anlamadım
bu hakaret içeren mektuplarda kime hakaret edimiş,
bu mektupları kim kimin yazdığını düşünüyor
:26:

Once esimin ailesine kizlari hakkinda mektup gidiyor ve icinden de 1 kurus cikiyor, ve mektupun ustune annemin yasadigi sehrin muhur var..

Sonra annemlere 2 mektup geliyorki biz bu mektublara anlam verememistik.. Esim 2 ay once onlara ,mektyup gittigini ogreniyor bunu bana daha 2 gun once anlatiyor..
O anlattiginda anneme giden mektuplar aklima geldi ve annesine senmi yazdin onlari diye sordum evet dedi.
daha emin olmadan onlara giden mektubun benim annemin gonderdigini zannedip guyaaa akli sira anneme cevap yazmis ama neler yazmis anneme resmen gunahimizi aldi!

Once esimin ailesine kizlari hakkinda mektup gidiyor ve icinden de 1 kurus cikiyor, ve mektupun ustune annemin yasadigi sehrin muhur var..

Sonra annemlere 2 mektup geliyorki biz bu mektublara anlam verememistik.. Esim 2 ay once onlara ,mektyup gittigini ogreniyor bunu bana daha 2 gun once anlatiyor..
O anlattiginda anneme giden mektuplar aklima geldi ve annesine senmi yazdin onlari diye sordum evet dedi.
daha emin olmadan onlara giden mektubun benim annemin gonderdigini zannedip guyaaa akli sira anneme cevap yazmis ama neler yazmis anneme resmen gunahimizi aldi!

ne yazmış kaynanan mektupta annene

valla çok ilginç ilk defa böyle bi konu okuyorum, eşin neden söylememişki, herhalde biliyordu gerçeği ortaya çıkmasın diye sakladı

ne yazmış kaynanan mektupta annene

valla çok ilginç ilk defa böyle bi konu okuyorum, eşin neden söylememişki, herhalde biliyordu gerçeği ortaya çıkmasın diye sakladı

Bencede cok ilginc soktayim nereye dustum diye kendime sasiyorum..
mektupta yazdiklarin sana aynen iade o*** falan iste.
Guya annem yazmis ya iade diyor..
kadin bride 5 vakit namaz kiliyor sormadan etmeden resmen gunahimizi aldi..
Insan bi bana sorar bi soyler boyle boyle mektup geldi diye dimi ama..
O napti daha emin bile olmadan anneme bir mektup yazdi, esim bu mektup olayini anlatmasaydi biz mektuplarin annesinden geldigini anlamiycaktik bile.. Birde o mektup olayindan sonra annemlere gittiler, biz onlarin yazdiklarini bilseydik annem evine cagrirmiydi

Nasıl edepsiz, şirret insanlar var ya!

Bencede cok ilginc soktayim nereye dustum diye kendime sasiyorum..
mektupta yazdiklarin sana aynen iade o*** falan iste.
Guya annem yazmis ya iade diyor..
kadin bride 5 vakit namaz kiliyor sormadan etmeden resmen gunahimizi aldi..
Insan bi bana sorar bi soyler boyle boyle mektup geldi diye dimi ama..
O napti daha emin bile olmadan anneme bir mektup yazdi, esim bu mektup olayini anlatmasaydi biz mektuplarin annesinden geldigini anlamiycaktik bile.. Birde o mektup olayindan sonra annemlere gittiler, biz onlarin yazdiklarini bilseydik annem evine cagrirmiydi

her musibette bi hayır vardır, gerçek yüzleri tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmış, hemen annenin yazdığına kanaat getirip, hakaretleri iade etmekte gecikmemişler
ben eşine takıldım
hala onlara giden mektupların sizden, bi akrabanızdan falan gittiğini düşünüyor, neden?

Son düzenleme:
her musibette bi hayır vardır, gerçek yüzleri tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmış, hemen annenin yazdığına kanaat getirip, hakaretleri iade etmekte gecikmemişler
ben eşine takıldım
hala onlara giden mektupların sizden, bi akrabanızdan falan gittiğini düşünüyor, neden?

evet oyle dusunuyor cunku ailemin oturdugu sehirden geldi ve ablasinin bana orda burda 5 kurusluk insansin falan dedikten sonra zarfdan cikan 1 kurus suphelendirmisssssmiss

Mektup yazıp hakaret etmek de nereden gelmiş aklına?
Bu da ilginç bir durum yani.
Ayrıca kim kiminle neyi paylaşamıyor ki adsız mektup yolu ile hakaretler ediliyor?

Üstelik k.valideniz sizin kızınıza bakıyor
ve anneniz işten ayrıl çocuğuna sen bak diyor.

Ortada anlatılmayan eksik bir şeyler var gibi hissettim ben.

Mektup yazıp hakaret etmek de nereden gelmiş aklına?
Bu da ilginç bir durum yani.
Ayrıca kim kiminle neyi paylaşamıyor ki adsız mektup yolu ile hakaretler ediliyor?

Üstelik k.valideniz sizin kızınıza bakıyor
ve anneniz işten ayrıl çocuğuna sen bak diyor.

Ortada anlatılmayan eksik bir şeyler var gibi hissettim ben.

Evet cnm bizde anlamadik onlara mektup geliyor ve onlar aninda annemi suclayip 2 mektup geri yaziyorlar cok sacma bizde hic birsey anlamadik yani..
Annem bu yasananlardan sonra bebegini goturme madem esinde annesinin tarafini tutuyor o yazilanlardan sonra calisma otur evinde cocuguna sen bak diyor.. annem ona yapilmis hakaretlerden dolayi cok kizgin

Evet cnm bizde anlamadik onlara mektup geliyor ve onlar aninda annemi suclayip 2 mektup geri yaziyorlar cok sacma bizde hic birsey anlamadik yani..
Annem bu yasananlardan sonra bebegini goturme madem esinde annesinin tarafini tutuyor o yazilanlardan sonra calisma otur evinde cocuguna sen bak diyor.. annem ona yapilmis hakaretlerden dolayi cok kizgin

Eşin annesinin tarafını tutuyorsa ki her zaman tutacaktır
nasıl işinizi bırakıp da evde oturacaksınız ki?
Olaylar ya daha kötü olursa.

Bence k.validenizi karşınıza alın açık açık konuşun
hatta kendi annenizle de yüzleştirin , kendisine gelen mektupları
sizin annenizin gönderdiğini sanıp cevap yazmış k.valideniz.
Anneniz de ben mektup göndermedim diye kendisini savunsun.

Mektupları atan kişilere bir pttden de ulaşılabilir mutlaka.
İspat isterlerse ispatlarsınız.
K.valide zaten mektupları kendinin yazdığını kabul ediyor
ama sizin anneniz kabul etmiyor.
Bu durumda annenizin aklanması lazım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Eşin annesinin tarafını tutuyorsa ki her zaman tutacaktır
nasıl işinizi bırakıp da evde oturacaksınız ki?
Olaylar ya daha kötü olursa.

Bence k.validenizi karşınıza alın açık açık konuşun
hatta kendi annenizle de yüzleştirin , kendisine gelen mektupları
sizin annenizin gönderdiğini sanıp cevap yazmış k.valideniz.
Anneniz de ben mektup göndermedim diye kendisini savunsun.

Mektupları atan kişilere bir pttden de ulaşılabilir mutlaka.
İspat isterlerse ispatlarsınız.
K.valide zaten mektupları kendinin yazdığını kabul ediyor
ama sizin anneniz kabul etmiyor.
Bu durumda annenizin aklanması lazım diye düşünüyorum.

Haklisiniz ama anneme okadar laf saydiktan sonra ben halaa cocugumu oraya goturuyorum diye kendimi hic iyi hissetmiyorum ben normalde bunu kabul etmem.. esimin bu haksizliga goz yummasini kabul edemiyorum sinir oluyorum.. biz esimin ailesinden bu gune kadar hic birsey gormedik evlendigimden beri dugun borcumu odemeye calisiyoruz bize bir cop bile almadilar ve esim onlarada cok kiziyor ama bu konuda niye boyle yapti anliyamadim dogrusu..

Back
X