bana bi akıl verin lütfen delircemm

kızlar benim derdim gelinimiz nolur bi akıl verin
abimle 10 yıllık evlilikleri var abim çok ta iyi bi koca değildir öküzdür biraz gelinimizdeki sorun şu bu arada bide kızları var 7 yaşında
zaten doğru düzgün eviyle ilgilennen bi kadın değildir raahatına düşkündür öyle temizlikmiş sofra kurmakmış bilmez
ama son bir senedir şöyle bi gariplik var cep telefonu elinden düşmüyo tuvalete gitse elinde yani sürekli internette ve yanına gidince bilgisayarı direk kapatıyo bide sabah evden bi çıkıyo akşama kadar üst komşusunda yatağını bile toplamaz günlerce yemek yapmaz kızı okuldan gelir aç aç bekletiyo çocuğu bi çorba yapar garibim çocuk beş gün içer
ya bi akıl verin ben gelinimiz çok severdim tamam abimde öküzün biridir ama artık dayanamıyorum karışmayım diyorum ama yeğenime içim gidiyo
siz olsanız napardınız
Bence gayet belli nette chat sıtelerine takılıyor ıste bızım komsuda böyleydi. Kocanısını netten bulduğa aldatdı sonra boşandılar cocuklarını. Aldı babaları

Yuhhh yani! Pes artık, bunlara inanan cahiller var mı hala ???

Bunu cahillik olarak düşünemeyin Kuran'da büyü geçiyor

Onemlı olan para almadan yapan hocayı bulmakta ya da 10 15 tl alan hoca var Allah rızası ıcın bunısmcunku cok somurucucccüüüü bır iş ben bi arkadaşımın Bı hocaya gıttının gördüm tam 70.000bın tl. Verdi kımıne h
Göre aptalım kımıne göre cahıllık amacına ulaştı o kesınnnn bu arada konunuzu bılmıyorum arkadasın derdine göre cewa pppp yazdımmmm kıb optummm hepıniiiiziii. Byby

Bunu cahillik olarak düşünemeyin Kuran'da büyü geçiyor

Onemlı olan para almadan yapan hocayı bulmakta ya da 10 15 tl alan hoca var Allah rızası ıcın bunısmcunku cok somurucucccüüüü bır iş ben bi arkadaşımın Bı hocaya gıttının gördüm tam 70.000bın tl. Verdi kımıne h
Göre aptalım kımıne göre cahıllık amacına ulaştı o kesınnnn bu arada konunuzu bılmıyorum arkadasın derdine göre cewa pppp yazdımmmm kıb optummm hepıniiiiziii. Byby

evet Kur anda geciyor ama atladiginiz bisey var,büyünün iyisi kötüsü diye birsey yoktur,her türlü büyü yapmak ve yaptirmak haramdir

yeğeninin durumuna çok üzüldüm.yengenle sen konuşsan nasıl olur aranız iyiyse yemek konusunu çocuğuyla daha çok ilgilenmesini söyleseniz ters teper mi:44:bir kadın evliliğinde mutlu olmasa bile bu kadar çocuğunu ihmal etmemeli gerçekten çocuğa üzüldüm.aslında abinizde çoktan bu anormal durumu farketmeliydi
ayrıca yengenin elinden cep telefonunu düşürmemesi ve sürekli nette olması da bana hiç masum gelmedi:50:ama sen bu konuyu değil de çocuğuyla ilgilenme konusunu konuş bence:31:

Çok ilginç bi insansın gece gece sen beni güldürdün allah da seni güldürsün :D Ama allah senin gibi görümceyi düşman başına vermesin. Bence sen abin dahi olsa başkalarının evliliğine burnunu sokacağına,kendin de evliymişsin ve önce kendi evliliğine bak da acaba senin görümcen senin hakkında neler düşünüyor ! Bence senin insan psikolojisinden zerre kadar anladığın yok,sadece kendine uğraş arıyorsun. Ayrıca bi yorumda okudum ; bilgisayara program kur demişler sen de onaylamışsın,özel hayata tecavüz diye bişey var ama sanırım senin haberin yok. Bu konuyla ilgili bugüne kadar yaptığın ve bundan sonra yapmayı düşündüğün hiçbirşey etik değil. Sen gel bni dinle milletin evliliğine bu kadar kafa yoracaına,kendi kocanla ilgilen de elinden kaçırma.

Back
X