Bana bı akıl verın

Esvedgul

Bir bilen değil cok bilen
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
238
231
18
35
Merhabalar iki haftadır bu kulübü takıp ediyorum kendı konuma benzer konular var mı diye arastırıyorum işin içinden çıkamadım ve sonunda üye olup belki biri derdime derman bısey söyler diye yazmaya karar verdim ben esımı çok seviyorum onunda beni sevdiğine eminim yedi yıllık evlıyız bugüne kadar bayan olan bı ortamda hıc çalışmadı zaten çekingendir öyle kimseyle kolay muhabbete giremez son uç aydır iki erkek bı bayan küçük bı ofiste çalışmaya başladılar tabı iş ortamı uzun saatler bıarada olunca samimiyet ister istemez ilerliyor bana başta söz vemıstı mesafemı her zaman korurum diye ama onun mesafeden ne anladığını anlayamıyorum ben mı abartıyorum bana söyleyin lütfen bu kızı sayısını bilmediğim kez o uç dıyorda inanmıyorum iş çıkışı evine bırakmış evi yol ustu falan değil özellıkle götürüp bırakmış benim yatıstıgım kültüre gore bır bayanla erkek yalnız kalamaz esımde normalde aynı düşünür ıs ortamı tamam mecburlar ama ıs çıkışı evine bırakması başbaşa yolculuklarını düşündükçe çıldırıyorum öyle ona baktı buna baktı diye bile kıskanacak biri değilim nolur bısey söyleyin sizce yanlış bı durum var mı ve en çok da uzuldugum bunu benden gizlemesi çünkü olay çıkaracağımı bilir bile bile yapmış kızda baya bakımlı güzel bısey çok da rahat bı kız erkek erkeğe gibi olduk diyor ama ben bunu anlayamıyorum gerçekten iş ortamı öyle mıdır derdimi paylaşacak hıc kimsem yok inanın hıc kimse o yüzden fıkırlerınıze ihtiyacım var

bir kadınla bi erkek niye yalnız kalamıyor? noluyor hemen birbirlerine kerkiniyolar mı? valla beni de iş arkadaşlarım, patronum eve bıraktı, bi yerler de gider geliriz iş için. daha yalnız kaldık diye yoldan çıktığımızı görmedim.

ayrıca kıskanç değilim demişsiniz ama kıskançsınız.

Olmaz öyle şey.Eve birakmasi demek aralarinda ufaktan bir yakınlaşma oluyor demektir.

Benim eşim bir iş arkadaşını evine arabasıyla bıraksa sorun yapmam. Bırakıyor da zaten. Ya kendine güvenmiyorsun ya kocan güvenilmez biri.

Tabi kişiden kişiye değişir düşünceler. Benim cevremde bunlar normal karşılanır.

Durağa falan bıraksa amenna,yolunun üzeri olsa yine amenna ama kalkıpta yolunu değiştirmek pahasına eve bırakması doğru değil.
Kıskançlık anlamında demiyorum ama akıllı işi değil. Kendi adıma gece geç saat değilse ,zaruri bir durum yoksa her gün her gün ne birinin arabasına binerim beni eve bıraksın diye nede ben teklif ederim gel bırakayım diye.
İşten yorgun çıkacağım,benzin olmuş 6 lira birde üşenmeden her akşam servis şöförü misali taşımacılık yapacağım. Akıllı işi değil yani.

Teşekkür ederim yorumunu için gerçekten özellıkle çalışanlardan duymaya ihtiyacım var bunu benim kızdıgım bunu benden gizlemesi ve yol ustu değil ve ulaşım sıkıntısı yok neden boyle bir centılmenlıge ihtiyaç duyulur hem de bir kez değil

Kadına erkek niye başbaşa kalamıyor millet kocanı yemez merak etme buralar çok karışır konuya odaklanamadım resmen ya

Çalışma arkadaşları gideceği yere bırakılabilir ama önceden eşlerle bu konu hakkında karar alındıysa, belli bir hassasiyet varsa olmaz.

Ben kendi açımdan yorum yapayım, kimsenin beni eve bırakmasını istemem, eşimin de kimseyi evine bırakmasını istemem. Kıskanç mıyım evet kıskancımda yani bu utanılacak bir konu değil. Bana ters.

Bana da ters bir olay. Muhtemelen kızı eve bıraktığı günler eve geç kaldı ve size de yalan söyledi işim uzadı vs diye. Bir kere yalan söyleyen adama bir daha nasıl guveneceksiniz?
Eşini karşına al konuş, aynı hareketi sen yapsan ne hisseder sor. Hoşuna gitmediğini ve mesafeyi korumanın böyle olmayacağını söyle. Hala devam ediyorsa demek ki o kıza senden daha çok değer veriyor demektir...

Bana göre bırakamaz. Evine değil otobüs durağına bile bırakamaz..
Ozguven eksikliğine bağlamaya gerek yok her şeyi.. Bir kadın kocasını kıskanabilir ve bu gayet normaldir.. Bizi bi erkek evimize bıraksa kocalarımiz olabilir normaldir mi diyecek ??

Kadına erkek niye başbaşa kalamıyor millet kocanı yemez merak etme buralar çok karışır konuya odaklanamadım resmen ya
Tabiki kimse kimseyi yemez de çok duyuyorum ben çevrede eslerını iş arkadaşıyla aldatan hatta çok yeni daha bı arkadaşım boşanma sürecine girdı galiba bunlarda beni çok etkılıyor

Tesekkur ederim bende sızın gibi düşünüyorum ama tersi olduğu icin canımı acıtıyor ben ogrendıgımden beri söz verdi artık ise arabayla gitmiyor ama bı turlu öncesini unutamıyorum

Kerkiniyorlar ne yaa:))) nedense güldüm:))konu sahibi rahatsız oluyorsanız, oluyorsunuzdur..ona göre önleminizi alın madem..

Tesekkur ederim bende sızın gibi düşünüyorum ama tersi olduğu icin canımı acıtıyor ben ogrendıgımden beri söz verdi artık ise arabayla gitmiyor ama bı turlu öncesini unutamıyorum
Bundan sonrası için bir karar aldıysanız artık önünüze bakın, eşiniz bu konuda ne kadar hassas olduğunuzu anladıysa dikkat edecektir diye düşünüyorum

Kendinden o kadar emin konuşan hatunlar var ki.. İki karşı cins yalnız kalamaz evet, kalırsa üçüncüsü şeytandır. Siz kendinizden emin olduğunuzu sanırsınız ama o sizi bir yakaladı mi boş anınızda, bir daha bırakmaz. Şeytanı hafife almayın o kadar
Cok duyuyoruz böyle aldatma vakalarını. Kadin ve erkek için de geçerli..

Bundan sonrası için bir karar aldıysanız artık önünüze bakın, eşiniz bu konuda ne kadar hassas olduğunuzu anladıysa dikkat edecektir diye düşünüyorum
Çok tesekkur ederim gerçekten eşinden başka konuşabılecegım kimse olmadı için işin içinden çıkamamıştım

Tabiki kimse kimseyi yemez de çok duyuyorum ben çevrede eslerını iş arkadaşıyla aldatan hatta çok yeni daha bı arkadaşım boşanma sürecine girdı galiba bunlarda beni çok etkılıyor
Bilmem kimi zincire vurmuşlar zincirle oynaşmış derler yani yapacağı varsa ortama gerek yok yapar ruhun bile duymaz kadınla erkek başbaşa kalamaz demeniz beni sinirlendirdi yani size göre hepimiz potansiyel koca araytan insanlarız laf buraya geliyor aldatma tek taraflı olmaz eşinde karaktersizlik varsa olur konuya yorumum yol üstü olmadan bırakmak ne demek yani amaç ne bunu sorarım eşime bizde iş ortamında kızı erkeği herkesle çalışıyoruz benim eşim kaç aydır barda çalışıyor neleri neleri var ama hiç aklım kalmaz yapmayacağına güveniyorum yaparsa da suç sadece ortak olanda değil en büyüğü eşimdedir derim erkenden gördüğüm için şükrederek yoluma bakarım yani yapacak adam yapar tutamazsın kadının güzel olması çirkin olması ortam önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…