Kesinlikle haklısınız ben kıza bısey demiyorum zaten evine bırakmayı teklif eden eşimBilmem kimi zincire vurmuşlar zincirle oynaşmış derler yani yapacağı varsa ortama gerek yok yapar ruhun bile duymaz kadınla erkek başbaşa kalamaz demeniz beni sinirlendirdi yani size göre hepimiz potansiyel koca araytan insanlarız laf buraya geliyor aldatma tek taraflı olmaz eşinde karaktersizlik varsa olur konuya yorumum yol üstü olmadan bırakmak ne demek yani amaç ne bunu sorarım eşime bizde iş ortamında kızı erkeği herkesle çalışıyoruz benim eşim kaç aydır barda çalışıyor neleri neleri var ama hiç aklım kalmaz yapmayacağına güveniyorum yaparsa da suç sadece ortak olanda değil en büyüğü eşimdedir derim erkenden gördüğüm için şükrederek yoluma bakarım yani yapacak adam yapar tutamazsın kadının güzel olması çirkin olması ortam önemli değil
Bana göre bırakamaz. Evine değil otobüs durağına bile bırakamaz..
Ozguven eksikliğine bağlamaya gerek yok her şeyi.. Bir kadın kocasını kıskanabilir ve bu gayet normaldir.. Bizi bi erkek evimize bıraksa kocalarımiz olabilir normaldir mi diyecek ??
Kadın olduğunuz için değil hanımefendi gerek olmadığı için yol ustu değil ve ulaşım sıkıntısı yok geç bı saatte değil ben buna takılıyorum yol ustu olsaydı essek değil ya kız otobüse binerken yanından geçmez geç bı saat olsa tamam bide benim en çok takıldıgım ben bu konularda hassasım normalde esımde öyledir biz çok gerekmedıkce bayanla erkeğin başbaşa kalmaması gerektiğine ınanırız bu hassasiyetımıze rağmen olması beni uzenNeden demesin? Her erkek siz ve eşiniz gibi güvensiz değil ki..
Benim eşim bir iş arkadaşımın arabasına binecek kararı verdiysem sorgulamaz. Yanına gelince bundan bahsetmekten de beis duymam..
Belki o kim nasıl biri der ama asla "sen kadınsın binemezsin" diyemez..
Hayır hıc bı mecburiyeti yok kendı aracımız ve gerçekten otobüsle ulaşımı çok rahat yanı çok gereksizEşim iş turuna çıktıgında benı ya patronum ya elemanlar evıme kadar bırakır .
Eşleri böyle düşünüyorsa ne acı .
Ben özellikle eğer elemanlar bırakıcaksa arka koltuga oturum ve fazla muhabbet etmem .
Yakıtı zaten şirket verıyor .
Götürmek zorunda açıkcası .
Senın eşin götürmek zorundamı ?
Kaçta çıkıyor ?
Araba şirket aracımı ?
Hasta falan değil yani ?Hayır hıc bı mecburiyeti yok kendı aracımız ve gerçekten otobüsle ulaşımı çok rahat yanı çok gereksiz
Kadın olduğunuz için değil hanımefendi gerek olmadığı için yol ustu değil ve ulaşım sıkıntısı yok geç bı saatte değil ben buna takılıyorum yol ustu olsaydı essek değil ya kız otobüse binerken yanından geçmez geç bı saat olsa tamam bide benim en çok takıldıgım ben bu konularda hassasım normalde esımde öyledir biz çok gerekmedıkce bayanla erkeğin başbaşa kalmaması gerektiğine ınanırız bu hassasiyetımıze rağmen olması beni uzen
Siz buna modernlik ve ozguven diyorsunuz.Neden demesin? Her erkek siz ve eşiniz gibi güvensiz değil ki..
Benim eşim bir iş arkadaşımın arabasına binecek kararı verdiysem sorgulamaz. Yanına gelince bundan bahsetmekten de beis duymam..
Belki o kim nasıl biri der ama asla "sen kadınsın binemezsin" diyemez..
Aynen çok kıl oldum artık arabayla gitmiyor işe ama işte bı kere kıllanınca malumHasta falan değil yani ?
Ozaman bende kıl olurdum haklısın .
Benım ulaşımım sıkıntılı oldugu için benı bırakıyorlar.
Enayılık var zaten birazcık normalde erkek arkadaşlarını hıc otobüslere bırakmaz onlara bısey demiyordum da bayan olunca işin rengı degıstıGereksiz..
Ulaşım sıkıntısı yok.. acil bir şey olmamış..
Ve bu bir kerelik bir olay da değil bir kaç kez..
Sebep ne ?
Her şeyi geç afedersin ama enayi mi bu adam yoluna ters istikamet o araba suyla çalışmıyor onca yol git gel yap
Enayılık var zaten birazcık normalde erkek arkadaşlarını hıc otobüslere bırakmaz onlara bısey demiyordum da bayan olunca işin rengı degıstı
Siz buna modernlik ve ozguven diyorsunuz.
O halde ben de size ve eşinize geniş tabiri yapsam nasıl olur acaba?
Siz güven meselesini bu şekilde yorumlayın sıkıntı değil. Sonuçta benim açımdan eksilen artan birşey olamayacak.. Ben kendi doğrumu savunurken insanlara sen böylesin demiyorum en azından..
Saygılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?