bana bi bakarmısınız bayanlar

o zaman benden size daha doğrusu bu kez annanenemden erkek milletinin tabağını iki etmeyeceksin birini kıracaksınki kıymetin olsun yani demek istiyoki seveceksin sayacaksın ama şımartmıycaksın

ya şımartıyoruz işte iyiyken ya, ama bu söz de kulağımızda küpe olsun.

şimdi ona yazıyorum bana diyorki ben seni çok seviyorum sen kuruntu yapıyosun benim tek gerçeğim seninsin vs vs. tırı vırı

Ne yapıcamı şimdi Nasıl söyliyim bilemedim,hiç iyi olmazdı

En sevmedigim adam tipi. Ezdirme kendini kocan sana boyle davraniyosa kopar sende ipleri gorumcen 1 laf sokuyosa sen 5laf sok tukut onlarin agzina

Hımm hasetlik damarları tutmuş onların.
Eşini ilgisini çekmeye yoğunlaş sen onları umursama. Mesafe iyidir zaten.

Önemli olan eşinin sana yakın durması. Araba falan var madem akşam çıkıp gezin. Ufak sürprizler hazırla. Bir erkeğin ilgisi nasıl çekilirse öyle yap işte.

Ama laf sokana sessiz kalma. Başta nasıl olursa öyle gider unutma.

eşin

eşim bana ben seni seviyorum seninle mutluyum diyor . beni anlamıyor . sohbet ortamı oluşturamıyoruz evde , ikimizde çalışıyoruz , akşam geldiğimde istiyorum ki benimle ilgilensin birbirimizle ilgilenelim sohbet edelim. dışarı bi çay içmeye çıkalım, hiç biri yok . bir pazar öğleye kadar evde dursak başlıyor anneme gidelim diyor. beni anlamıyor ki

Neden bütün sorumluluğu siz alıyorsunuz hem maddi hem manevi. Çalısıyorsunuzda yediği tabağı bile kaldırmıyormuş nasıl tahammül ediyorsunuz buna. Siz ailesinden önce bunlara takılın. Eşiniz sizi seviyor bile diyemeyeceğim kusura bakmayın. Size o saygı duysa onlarda duyar hiç sorumluluk vermemissiniz adama. Yemrğini yapan, evi geçindiren cinsel isteğini karsılayan bir makine gibisiniz. Adam sizin insan olduğunuzu unutmuş sizde maşallah kabul etmissiniz bu dırumu. Kocanızı boş bırakmayın salata yapın çamasır asın mesajlaşmaya zamanı kalmasın:))Önce eşinizi adam edin.

evi geçindiren derken eşim eve para veriyor vermemezlik yapmıyor. Sorun evdeyken bir iletişimimiz yok . Ailesi bana böyle davranırken o daha bi sıcak davranıyor bunlar canımı sıkıyor

evi geçindiren derken eşim eve para veriyor vermemezlik yapmıyor. Sorun evdeyken bir iletişimimiz yok . Ailesi bana böyle davranırken o daha bi sıcak davranıyor bunlar canımı sıkıyor
İşte onu diyorum mesgul edin kocanızı hem birlikte birseylerde yapmış olursunuz.hemde böyle rahata alıştırmayın hayat müşterek zamanla herseye yetişemezssiniz. Bişeler yaparkende belki aile olduğunuz kafasına dank eder

Biz buna çekememezlik diyoruz.
Allah ıslah etsin. Ama eşinizi anlayamadım.
Sorun, niye böylesin diye
Bunun için mi evlenmiş? Aynısını anasının evinde de yapardı
Ben anlamıyorum bu erkekler evlenince mi değerli oluyor ?

aynen acayip bir çekememezlik var ve bunu bana fazlasıyla hissettiriyorlar. Hiç bir konuda iddialaşmamamıza rağmen geçenlerde kaynanamlardayız dizi oyuncularından bahsediyoruz bende dedim ki o dizide oynayan bu adamdı vs. kaynanamda hayır değildi dedi hep böyle iddia ediyosun sonra böyle oturup kalıyosun işte dedi. eşimde hiç bişey demedi annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…