çok zoruma gitmeye başladı , hastalandım bir geçmiş olsuna bile gelmediler , sadece kaynanam aradı, görümcelerim aramadı, kayınpederde aramadı.Bosardim. Evlendigini anlamamis o
Dertleri ne peki. Bi kavga falan gecti mi aranizda onceden?çok zoruma gitmeye başladı , hastalandım bir geçmiş olsuna bile gelmediler , sadece kaynanam aradı, görümcelerim aramadı, kayınpederde aramadı.
napayım evde oturuyoz işte diyor bana. evlendik bir kere bile hediye almadı bana.Sadece son cümleye istinaden,seninle sohbet etmemesi okey vs oynaması ,hep böyle ise beni sevmediğini düşünürdüm,inceldiği yerden kopsun diye bakardım.Sevsin diye de uğraşmam zira yapım bu.
böyle şeyleri okuyunca bana nişanı at yoksa bdv de ki evlenip mutsuz olanlar gibi olcaksın diyenler çok haklı.. benim nişanlım ve benim geleceğimde kesin böyle olurdu ..1.5 senelik evliyim 3 görümcem var bir tanesi evli. evli olan hep bir laf sokma derdinde kaynanamda onlara uyuyor soğuk davranıyor, kocama söylüyorum ailen niye bana soğuk vs. diye sana öyle geliyor yok öyle değildir diyor. ser veriyor sır vermiyor bana hiç bişey anlatmıyo. ben uyuduktan sonra onlarla mesajlaşıyor whatsappdan. gün içinde bana sürekli laf sokmaya çalışan görümcemi günde 2 kez arıyor. bana gelince de evde sohbet falan etmiyor ya uyuyor ya da telde okey oynuyor siz olsanız ne yaparsınız
hiç bir kavga geçmedi, sürekli oraya gidince burda kalın diye ısrar ediyorlardı bende evimiz yakın sonuçta sabahta iş var diye işimiz var sabah iş var diye geri çevirdim. birde araba aldık bekarken biriktirdiğim parayla araba da benim üzerime oldu. arabadan sonra iyice soğuk davranmaya başladılarDertleri ne peki. Bi kavga falan gecti mi aranizda onceden?
iyi işte ,gitsin anasının evinde otursun.Senle niye evlenmiş,artık ailesi sensin.Kabul etmiyorsa kapıyı ve sapını gösterin.İlk zamanlarda alışmak zor oluyor biz de yaşadık alışma sorunları ,konuşmayı deneyin belki düzelir.napayım evde oturuyoz işte diyor bana. evlendik bir kere bile hediye almadı bana.
evet ben bu ksımına daha çok takıldım zaten sanki onlara siz katıma istediğinizi yapın istediğinizi deyin ben sizi seviyorum arkanızdayım mesajı veriyormuş gibi geliyori tamam kardeşidir arar sorar ama günde 2 kez ne konuşuyorlar dimi.Sizden uzak durmaları dert edilecek bir şey değil.
Hatta şanslısınız diyelim
Sorun eşinizin sizden uzak durup onlara yakın durması o konuyu didikleyin
Kiskanmistir. Ben durup dururken kimseye laf sokmam. Ama bana laf atan olursa cevabini da veririm. Sende biraz oyle yapsan?hiç bir kavga geçmedi, sürekli oraya gidince burda kalın diye ısrar ediyorlardı bende evimiz yakın sonuçta sabahta iş var diye işimiz var sabah iş var diye geri çevirdim. birde araba aldık bekarken biriktirdiğim parayla araba da benim üzerime oldu. arabadan sonra iyice soğuk davranmaya başladılar
boşanmayı düşünmüyorum zaten. sadece meseleyi çözmeye çalışıyorum niye böyleler diye bir saygısızlık yapmadım ailesine , sadece kendimi ezdirmemeye çalışan ayakları yere basan biriyim.Esinle arada problem yoksa boşanma sakin ol ve pek yüz yüze gelmemeye bak, esin seninle ilgilensın istiyorsan da çekici ol kendini değiştir ve ona farklilastigini goster
iyide benim bekarlığımda ki para hangisini ilgilendiriyor ki üstelik düğün takımızı da aldılar geri vermediler.Kiskanmistir. Ben durup dururken kimseye laf sokmam. Ama bana laf atan olursa cevabini da veririm. Sende biraz oyle yapsan?
o adam evli oldunun farkndamı bence değil1.5 senelik evliyim 3 görümcem var bir tanesi evli. evli olan hep bir laf sokma derdinde kaynanamda onlara uyuyor soğuk davranıyor, kocama söylüyorum ailen niye bana soğuk vs. diye sana öyle geliyor yok öyle değildir diyor. ser veriyor sır vermiyor bana hiç bişey anlatmıyo. ben uyuduktan sonra onlarla mesajlaşıyor whatsappdan. gün içinde bana sürekli laf sokmaya çalışan görümcemi günde 2 kez arıyor. bana gelince de evde sohbet falan etmiyor ya uyuyor ya da telde okey oynuyor siz olsanız ne yaparsınız
onlar bana soğuk davrandıkça o onlara daha samimi davranıyor, daha çok arıyor eminim hakkımda konuşuyorlar ama eşim bana kötüde davranmıyor bişeyde anlatmıyorOrtada evlilik yok ki ailesine okadar düşkünse gitsin orda yaşasın
ben eşimle nişanlıyken günde iki kez kıonuşmadım yahu ne buluyolar sohbet edecek bu kadarevet ben bu ksımına daha çok takıldım zaten sanki onlara siz katıma istediğinizi yapın istediğinizi deyin ben sizi seviyorum arkanızdayım mesajı veriyormuş gibi geliyori tamam kardeşidir arar sorar ama günde 2 kez ne konuşuyorlar dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?