Of deliricem ya havalar çok tuhaf ne giyiceğimi bulamıyorum bugünlerde
Düz ayakkabı sevmiyorum ama hep topuklu giymektende bıktım nasıl bi ayakkabı alsam?
Nefret eder oldum bütün kıyafetlerimden cinnet noktasına geldimBide reglim üstüne ondanmıdır nedir dolabıma bakıp ağlıyorum
Okula gidemedim bugün resmen giyicek bişey bulamadığım için of
Sizce bu havalarda neler almak mantıklı olur? plastik kısa çizmeler hoşuma gidiyo ama bu havada olurmu ki?
Bide regl olunca kişilik değiştiriyorum herşeye ağlıyorum bunun bi çözümü varmı?
2 dert bir arada oldu ama idare edin artık
evet canım ünide okuyorum.Mantar topuk çok kullandım sıkıldım içten topuklu giyiyorum bayadır ama oda sıktıAyakkabı konusunda mantar topuk kullan düz kadar rahat oluyor hemde topuklu ikisi bir arada :) öğrencimisin ???
evet canım ünide okuyorum.Mantar topuk çok kullandım sıkıldım içten topuklu giyiyorum bayadır ama oda sıktı
ya o bende varda giymiyorum hiçbişeye uyduramıyorum beyaz ayakkabıyı superga mı alsam acabaen güzeli beyaz bileksiz converseee...
ya o bende varda giymiyorum hiçbişeye uyduramıyorum beyaz ayakkabıyı superga mı alsam acaba
Ben ne zaman öyle bişey dedim? saçımı gözümü herşeyimi beğeniyorum çok şükür herkeste beğeniyo burda saç konusunda fikir almak için açtığım yada makyaj için fikir aldığım konularım var gayet doğal değil mi sitenin amacı fikir almakşimdi diğer konularına baktım da senin sorun ayakkabı değilmiş ki. ne saçını ne gözünu ne sesinihiçbişeyini beğenmiyorsun. asla mutlu olamazsın böyle, lütfen dış görünüşe bu kadar dikkat etme
Dramatik bi konu olmayınca yardım etmiyo kimse bu sitede
şimdi diğer konularına baktım da senin sorun ayakkabı değilmiş ki. ne saçını ne gözünu ne sesinihiçbişeyini beğenmiyorsun. asla mutlu olamazsın böyle, lütfen dış görünüşe bu kadar dikkat etme
Ben kaç yıldır üyeyim herkese elimden geldiğince yazarım fikrim varsaOnu sevmiyorum bunu sevmiyorum ondan bıktım bişeyim yokk......Millet neyine yardım edicek senin? Herşeye hayır demişsin :)
Ben kaç yıldır üyeyim herkese elimden geldiğince yazarım fikrim varsa
regl dönemindeyim canım yazmak istedi BELKİ SEBEP VAR BELKİ YOK BUYRUN BU ALAN SİZİN İÇİN yazıyo bdv de fark ettyisen arkadaşım
Cümleden hiçbir şey anlamadım...Sen yazdığını anladıysan ne mutlu :) Konuna dönmek istemiyorum cvp vermeye de gerek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?