Şimdi beyaz converse olmaz bence çünkü nezaman yağmur yağacağı belli olmuyo.
Borda bilekte biten converse veya superga.
Havalar için bele kadar trençkot ya da kot ceket.
Uzun kollu ama püfür püfür diye tabir edilen ince üstler.
Ayakkabı olarak şu kısacık botla çizme arası ayakkabılardan da alabilirsin onlar tam kurtarıcı. Eki Görüntüle 813495
güzel kardeşim ben neden sana dikleniyorum sana bir abla olarak fikir veriyorum
benim konumu uğraşmış bulmuş okumuş ve alıntamışsın ama ben orada işe gidemiyorum dolabıma bakıp ağlıyorummu dedim? ben belli ürünü nerede bulabilirim diye sordum, üstelik sen de istediğini sor. farkettiysen ben sadece ağlamana bu kadar dert etmene üzüldüm. genç kızların beyinlerini bunların meşgul etmesini doğru bulmuyorum çünkü. bu da benim fikrimdi. iyi akşamlar
güzel kardeşim ben neden sana dikleniyorum sana bir abla olarak fikir veriyorum
benim konumu uğraşmış bulmuş okumuş ve alıntamışsın ama ben orada işe gidemiyorum dolabıma bakıp ağlıyorummu dedim? ben belli ürünü nerede bulabilirim diye sordum, üstelik sen de istediğini sor. farkettiysen ben sadece ağlamana bu kadar dert etmene üzüldüm. genç kızların beyinlerini bunların meşgul etmesini doğru bulmuyorum çünkü. bu da benim fikrimdi. iyi akşamlar
Dar kot, üstüne sweatshirt, kot ceket altına da böyle bi'ayakkabı spor şık olur bence tam okulluk
"Bukombin" diye arat googledan o siteden de güzel örnekler bulursun (site adı vermek yasak mıydı bilemedim:44:)
Bak bunlar da favorim hem gizli topuklu hem de spor;
Google'dan arat giyilmiş hali çok güzel duruyo