Bana bi bakın kızlar

Kiyafet secemedim diye okula gitmediysen hic gitme daha iyi,
o ayakkabidan skldim ondan cok giydim yok ona bisey uymuyor filan yalin ayak git madem..

Son düzenleme:

süpersin
Bu model çok güzel gerçekten

Kiyafet secemedim diye okula gitmediysen hic gitme daha iyi,
o ayakkabidan skldim ondan cok giydim yok ona bisey uymuyor filan yalin ayak git madem..

nedir bu gerginlik?
Kıyafet ayakkabı gayet mühim sorunlar size mühim gelmiyosa sen git yalın ayak hey Allahım ya

güzel kardeşim ben neden sana dikleniyorum sana bir abla olarak fikir veriyorum
benim konumu uğraşmış bulmuş okumuş ve alıntamışsın ama ben orada işe gidemiyorum dolabıma bakıp ağlıyorummu dedim? ben belli ürünü nerede bulabilirim diye sordum, üstelik sen de istediğini sor. farkettiysen ben sadece ağlamana bu kadar dert etmene üzüldüm. genç kızların beyinlerini bunların meşgul etmesini doğru bulmuyorum çünkü. bu da benim fikrimdi. iyi akşamlar

normal zaman olsa ağlamam ama hastayım diye belirttim onuda sordum hatta..iyi akşamlar

süpersin
Bu model çok güzel gerçekten

Dar kot, üstüne sweatshirt, kot ceket altına da böyle bi'ayakkabı spor şık olur bence tam okulluk
"Bukombin" diye arat googledan o siteden de güzel örnekler bulursun (site adı vermek yasak mıydı bilemedim:44:)

Bak bunlar da favorim hem gizli topuklu hem de spor;

Google'dan arat giyilmiş hali çok güzel duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…