- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
-
AylıkKaç aylık bebegin ?
işte bizimkisi 3 den önce başladı inşallah benimkide düzelirkaç aylık bebeğin? 3. ve 4. ay meme reddi dönemidir.
uyanıkken zorlama aç kaldı diye mama verme ya da sağıp verme(goguslerin sistigi icin sagsan da dondurucuya at), demisti benim dr um. ben sokaga bile ciktim o donemde emsin diye. aglama krizleri ciglik cigliga falan. 4. ayın sonunda yavaş yavaş düzeldi
İnanın bende nazar olduğunu düşünüyorum çünkü o kadar güzel emen çocuk birden ne olduay yavrum benim ya nazar mı değdi ki?benim oğlan bir ara başını çevirip duruyordu ama acıkınca emiyordu yine.şimdi düzeldi çok şükür.ama bu 1 hafta falan sürdü.
ben doğduğumda çok emiyormuşum.dayımın eşi gelip ay bu çocuk aç doğmuş nasıl memeye yumuluyor her seferinde diye diye 2. ayımda almamışım bir anda memeyi.herkes aynı şeyi söylemiş nazarı değdi yengemin diye.kim ne derse desin ben inanırım arkadaş...İnanın bende nazar olduğunu düşünüyorum çünkü o kadar güzel emen çocuk birden ne oldu
Reflü olabilir mi ? Bizde hemen hemen aynı sıkıntıları yaşadık , ve çözümü sadece uykuda emmejte bulduk. Biz de kusma yoktu ama yoğın gaz ve sancı olurdu .. Doktoruna danışmanı tavsiye ederim.Kızlar anneler bebeğim uyanıkken tam bir aydır emmeyi reddediyor memeye yatırdığım anda çığlığı basıyor bu kalıcı birşey mi daha önce başına böyle birşey gelen ve sonra düzelen varmı çok yıprandım artık bana bi care bulanın kırk yıl duacısı olurum dayanamıyorum artık
Bben doğduğumda çok emiyormuşum.dayımın eşi gelip ay bu çocuk aç doğmuş nasıl memeye yumuluyor her seferinde diye diye 2. ayımda almamışım bir anda memeyi.herkes aynı şeyi söylemiş nazarı değdi yengemin diye.kim ne derse desin ben inanırım arkadaş...
ben doğduğumda çok emiyormuşum.dayımın eşi gelip ay bu çocuk aç doğmuş nasıl memeye yumuluyor her seferinde diye diye 2. ayımda almamışım bir anda memeyi.herkes aynı şeyi söylemiş nazarı değdi yengemin diye.kim ne derse desin ben inanırım arkadaş...
Aynı olay benim kızımdada oldu gelen giden ay nasıl emiyor ay bu çocuk dünyaya aç gelmiş al işte sonuç buben doğduğumda çok emiyormuşum.dayımın eşi gelip ay bu çocuk aç doğmuş nasıl memeye yumuluyor her seferinde diye diye 2. ayımda almamışım bir anda memeyi.herkes aynı şeyi söylemiş nazarı değdi yengemin diye.kim ne derse desin ben inanırım arkadaş...
yani çok gazlı bi bebekte değil ama biraz kurması var peki bi tedavi yaptımı yani sonra duzeldimiReflü olabilir mi ? Bizde hemen hemen aynı sıkıntıları yaşadık , ve çözümü sadece uykuda emmejte bulduk. Biz de kusma yoktu ama yoğın gaz ve sancı olurdu .. Doktoruna danışmanı tavsiye ederim.
ayyy işte ben hep bu yüzden kimsenin yanında emzirmedim korkudan annem çok uyardı beni.inşallah düzelir canım çok üzüldüm kuzucuğa...B
Aynı olay benim kızımdada oldu gelen giden ay nasıl emiyor ay bu çocuk dünyaya aç gelmiş al işte sonuç bu
Bende emzirmedim ama ben başka odaya gittikce onlar yanıma geldi zaten daha hastanede başladılar çok üzülüyorum denemediğim şey kalmadıayyy işte ben hep bu yüzden kimsenin yanında emzirmedim korkudan annem çok uyardı beni.inşallah düzelir canım çok üzüldüm kuzucuğa...
Tedavi için gavisgon toz verildi doğru düzgün kullanamadım.. 1 ay 400 gr almıştı kahroldum emmiyor biberon almıyor du çözüm uyutup emzirmeyi beslemeyi buldum . Beslenme saatlerini ona göre ayarladım sağdım ya da emzirdim tıkandığım yerde mama kullandım şuan da 11 aylık 11 kilo ek gıdaya ilk başlarken de çok zorlanmıştım. 5 aylık olunca gaz bitti , sma hala uyduda emiyor.yani çok gazlı bi bebekte değil ama biraz kurması var peki bi tedavi yaptımı yani sonra duzeldimi
insanlar patavatsız ne yazık ki.bi maşallah demezler.allah yardımcın olsun canım.düzelir inşallah...Bende emzirmedim ama ben başka odaya gittikce onlar yanıma geldi zaten daha hastanede başladılar çok üzülüyorum denemediğim şey kalmadı
Mama kullanmayı bende düşünüyorum ama bir yandan korkuyorum beni bırakır diye siz çocuğunuzu bebek alerji bölümüne mi götürdünüz Reflü için yoksa normal uzmanamiTedavi için gavisgon toz verildi doğru düzgün kullanamadım.. 1 ay 400 gr almıştı kahroldum emmiyor biberon almıyor du çözüm uyutup emzirmeyi beslemeyi buldum . Beslenme saatlerini ona göre ayarladım sağdım ya da emzirdim tıkandığım yerde mama kullandım şuan da 11 aylık 11 kilo ek gıdaya ilk başlarken de çok zorlanmıştım. 5 aylık olunca gaz bitti , sma hala uyduda emiyor.
Yani uyur vaziyette emiyor ama uyanıkken kesinlikle emmiyor canımı sıkan bu hiç emmese anlayacağım ben anne sütü alsın istiyorum ama artık çok yoruldum hergün aynı kavga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?