Bana bi care söyleyin ne olur

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Kızlar anneler bebeğim uyanıkken tam bir aydır emmeyi reddediyor memeye yatırdığım anda çığlığı basıyor bu kalıcı birşey mi daha önce başına böyle birşey gelen ve sonra düzelen varmı çok yıprandım artık bana bi care bulanın kırk yıl duacısı olurum dayanamıyorum artık

ay yavrum benim ya nazar mı değdi ki?benim oğlan bir ara başını çevirip duruyordu ama acıkınca emiyordu yine.şimdi düzeldi çok şükür.ama bu 1 hafta falan sürdü.

kaç aylık bebeğin? 3. ve 4. ay meme reddi dönemidir.
uyanıkken zorlama aç kaldı diye mama verme ya da sağıp verme(goguslerin sistigi icin sagsan da dondurucuya at), demisti benim dr um. ben sokaga bile ciktim o donemde emsin diye. aglama krizleri ciglik cigliga falan. 4. ayın sonunda yavaş yavaş düzeldi

İşte bizimkisi u
işte bizimkisi 3 den önce başladı inşallah benimkide düzelir

Benim kızım 4 aylıkken emmedi 1 hafta almıyordu memeyi bagırıyırdu aynı seninki gibi sonra aldı benim kuzenimşn bebegi de emmeyi reddedi bidaha emmedi kuzenim de cok Zorladı ama emmedi yani bırak zorlama kendisi alırsa alır almazsa da ne kadr zorlasan boş üzülme bence.

ay yavrum benim ya nazar mı değdi ki?benim oğlan bir ara başını çevirip duruyordu ama acıkınca emiyordu yine.şimdi düzeldi çok şükür.ama bu 1 hafta falan sürdü.
İnanın bende nazar olduğunu düşünüyorum çünkü o kadar güzel emen çocuk birden ne oldu

Ay canim daha cok kucukmus kuzum.ac kalinca mecbur tutar memeyi, ama siz sakin ac kaliyo diye mama falan vermeyin cok riskli bu donem benim yenimkide birakti 3 aylikken memeyi .bidahada almadi anne sutunden mahrum kaldi cocuk

Yani uyur vaziyette emiyor ama uyanıkken kesinlikle emmiyor canımı sıkan bu hiç emmese anlayacağım ben anne sütü alsın istiyorum ama artık çok yoruldum hergün aynı kavga

İnanın bende nazar olduğunu düşünüyorum çünkü o kadar güzel emen çocuk birden ne oldu
ben doğduğumda çok emiyormuşum.dayımın eşi gelip ay bu çocuk aç doğmuş nasıl memeye yumuluyor her seferinde diye diye 2. ayımda almamışım bir anda memeyi.herkes aynı şeyi söylemiş nazarı değdi yengemin diye.kim ne derse desin ben inanırım arkadaş...

Reflü olabilir mi ? Bizde hemen hemen aynı sıkıntıları yaşadık , ve çözümü sadece uykuda emmejte bulduk. Biz de kusma yoktu ama yoğın gaz ve sancı olurdu .. Doktoruna danışmanı tavsiye ederim.

B
Aynı olay benim kızımdada oldu gelen giden ay nasıl emiyor ay bu çocuk dünyaya aç gelmiş al işte sonuç bu

Reflü olabilir mi ? Bizde hemen hemen aynı sıkıntıları yaşadık , ve çözümü sadece uykuda emmejte bulduk. Biz de kusma yoktu ama yoğın gaz ve sancı olurdu .. Doktoruna danışmanı tavsiye ederim.
yani çok gazlı bi bebekte değil ama biraz kurması var peki bi tedavi yaptımı yani sonra duzeldimi

B

Aynı olay benim kızımdada oldu gelen giden ay nasıl emiyor ay bu çocuk dünyaya aç gelmiş al işte sonuç bu
ayyy işte ben hep bu yüzden kimsenin yanında emzirmedim korkudan annem çok uyardı beni.inşallah düzelir canım çok üzüldüm kuzucuğa...

ayyy işte ben hep bu yüzden kimsenin yanında emzirmedim korkudan annem çok uyardı beni.inşallah düzelir canım çok üzüldüm kuzucuğa...
Bende emzirmedim ama ben başka odaya gittikce onlar yanıma geldi zaten daha hastanede başladılar çok üzülüyorum denemediğim şey kalmadı

yani çok gazlı bi bebekte değil ama biraz kurması var peki bi tedavi yaptımı yani sonra duzeldimi
Tedavi için gavisgon toz verildi doğru düzgün kullanamadım.. 1 ay 400 gr almıştı kahroldum emmiyor biberon almıyor du çözüm uyutup emzirmeyi beslemeyi buldum . Beslenme saatlerini ona göre ayarladım sağdım ya da emzirdim tıkandığım yerde mama kullandım şuan da 11 aylık 11 kilo ek gıdaya ilk başlarken de çok zorlanmıştım. 5 aylık olunca gaz bitti , sma hala uyduda emiyor.

Mama kullanmayı bende düşünüyorum ama bir yandan korkuyorum beni bırakır diye siz çocuğunuzu bebek alerji bölümüne mi götürdünüz Reflü için yoksa normal uzmanami

Yani uyur vaziyette emiyor ama uyanıkken kesinlikle emmiyor canımı sıkan bu hiç emmese anlayacağım ben anne sütü alsın istiyorum ama artık çok yoruldum hergün aynı kavga

3 aylık bebekle didişmeyin

madem uyurken emiyor bir süre öyle emsin

neden hem onu hem kendinizi üzüp strese sokuyorsunuz

kimisi ters çevirip emzirirmiş bu sıkıntılı dönemde

burada da vardı öyle emziren anneler tarih etsinler

etrafa farkındalığı arttıkça her şeyi reddediyorlar

bir de benimki mesela biberon sevmedi

her gün sütünü uyuyup da içti ben evde yokken

memeyi uyurken ya da uyanık emdi

biraz da çocuğa uymak o nasıl istiyorsa öyle beslemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…