Bana bi yardım eder misiniz? :(

obichamte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
46
34
Kızlar nolur bana yardımcı olun kararsızlıkta son noktadayım... Birinden hoşlanıyorum ( bu az oldu hatta daha ileri boyutta da denilebilir) yaklaşık 1.5 senedir tanıyorum. Arkadaş olarak da konuşuyoruz ( hatta hareketlerinden, bakışlarından bana karşı ilgisininde olduğunu hissediyordum ama ses seda yok görünürde) ve bu durum beni bi hayli yormaya başladı nereye kadar gider bilmiyorum ... Bende şöyle birşey düşündüm, ona karşı duygularımı hissettirmek, belirtmek istiyorum ama dolaylı yolla yani direkt sevdiğimi söyliyemem, bende düşündüm taşındım ona duygularımı anlatan bir kitabı okumasını isticem konuşma arasında direkt şu kitabı benim için okur musun diye bu tepkiyi beklemez benden ee sonra kitabı okuyunca birazcık birşey anlar diye düşünüyorum. Bana şuan mantıklı geliyor ama bu duygu selinden dolayı yanlışı doğruyu ayırt edemiyor da olabilirim ve bu yüzden sizden yardım bekliyorum kızlarr ....:(

aslında erkekler bı konuda daha atılgan olurlar bana gore yanı hoslandıklarını ıllakı bellı ederler yada dırek soylerler bence sen bıraz daha emın ol sonra harekete gec uzulen sen olma sonra hem bayanlar bu konuda bıraz daha agır olur dimi tatlım bence bekle hıcbısı yapma o ılk adımı atmadan

canım valla aşık olduysan kitapla falan anlatamazsın yani erkekler anlamaz ve ben şuna inanıyorum aşkta gurur olmaz o yüzden zafere giden her yolu deniceksin kitap fıkrı sana yattıysa aklına garantiye al içine bi not yaz koy meela o kitabı okuyunca notla birlikte sana geri verir zaten eğer o da sana karşı bişeyler hissediyorsa ama pes etme bunca yıl olmuş sonu güzel olsun bari

aslında erkekler bı konuda daha atılgan olurlar bana gore yanı hoslandıklarını ıllakı bellı ederler yada dırek soylerler bence sen bıraz daha emın ol sonra harekete gec uzulen sen olma sonra hem bayanlar bu konuda bıraz daha agır olur dimi tatlım bence bekle hıcbısı yapma o ılk adımı atmadan

çok doğru diyosun cnm ama normal konuşurken ztn bana diyordu çok sıkılganım ,cesaretsizim falan diye gerçkten öyle biz normalde ilk konuşmaya başldığımızda bile kızarır bozarırdı .. ve şöylede olumsuz bir durum var bizim yüzyüze denk gelme ortamımız hiç olmuyor , internette rastlamıyorum dolayısıyla konuşamıyoruz anca uzaktan böyle ne kdr bi ilerleme olabilir ki ve cnm bnm bu konum o kdar uzun o kadar türk filmine döndü ki bu yüzden bu fikri düşündüm.

canım valla aşık olduysan kitapla falan anlatamazsın yani erkekler anlamaz ve ben şuna inanıyorum aşkta gurur olmaz o yüzden zafere giden her yolu deniceksin kitap fıkrı sana yattıysa aklına garantiye al içine bi not yaz koy meela o kitabı okuyunca notla birlikte sana geri verir zaten eğer o da sana karşı bişeyler hissediyorsa ama pes etme bunca yıl olmuş sonu güzel olsun bari

cnmm öyle yüzyüze görüşemiyorum hiç not olayı biraz imkansız ben internette konuşma fırsatı yaratıp direkt kitabı okumasını isticem , anlar diyorum çnkü bu zmna kdr bnden böyle bir atak görmedi kitap içeriğini okuduğunda da en azından nedn böyle yaptığım sorusu olur aklında , bunu düşünmemin sebebi , insanlar her zman yaptıklarından ziyade yapmadıklarından hep pişman olmuşlardır yarın öbür gün herşeyin geç olduğunu gördüğümde keşke demek istemiyorum... ve bu bnm içinde çok zor büyük cesaret ama ilerde keşke demek istemiyorum

cnmm öyle yüzyüze görüşemiyorum hiç not olayı biraz imkansız ben internette konuşma fırsatı yaratıp direkt kitabı okumasını isticem , anlar diyorum çnkü bu zmna kdr bnden böyle bir atak görmedi kitap içeriğini okuduğunda da en azından nedn böyle yaptığım sorusu olur aklında , bunu düşünmemin sebebi , insanlar her zman yaptıklarından ziyade yapmadıklarından hep pişman olmuşlardır yarın öbür gün herşeyin geç olduğunu gördüğümde keşke demek istemiyorum... ve bu bnm içinde çok zor büyük cesaret ama ilerde keşke demek istemiyorum

insallah da demezsin ve insallah gec olmaz canim hayirlisi olsun hakkinda

Back
X