Bana bi yol gösterin eşime ne diyeyim ben

Ya bu erkekler ayak üstü nasıl yalan uyduruyor. Hemen aklına nasıl geldi ki Hastaneyi bu konu ile bağdaştırmak. Bize diyorlar kadınlar şeytana pabucu ters giydirir ama onlarında bizden geri kalır yani yok.

bende bir film izlemiştim, ensest ilişki demişlerdi konu için. merak edip bende araştırmıştım. şimdi bende iğrenç bişi yapmışım o zaman, anlamadan dinlemeden ne kadar çabuk yargılıyosunuz? ah biraz sakin düşünseniz, onlar sizin evlendiğiniz adamlar. yapmazlar demek yerine hemen suçlamak kolay tabi. umarım aranız düzelir.

aynen aynısını bende yazıyordum ama bir arkadaşın yorumunu okuyunca konuya tekrar bakıp hikaye olarak arattığını görünce vazgeçtim masumane yorumumdan.

Anlattığı hikaye bana inandırıcı gelmedi
Siz unutmuş gibi yapın ve takipte kalın.

internet geçmişine dikkatli bakmalıydınız. arattığı kelimeler, açtığı bağlantıların içerikleri önemli. arama motoruna kelimeyi yazıp arattıysa bu söylediklerinin haklılığını ortaya koyar. ama birçok hikaye okumuşsa durum sıkıntılıdır yüksek ihtimalle.
hepsinden öte, daha araştırmacı olmamız gerekmez mi hanımlar. hemen neden söylediniz ki

Ensest mi ? Igrenc gerçekten. Psikyatride falan mi çalışıyo ki boyle bi vaka ile karsilasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…