Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ezik oldugun sürece ezilmeye mahkumsun çok sinir oldm ne demek ya sen görümüne bak ailesine emeginin parasını ver umreye göndeer üstüne biardak su iç kocan olacak öküzde ailen geldnde küssün saygıszlık etsn ümünü sıkarım üzüleceme üzerim iyilik bilmz erkk milleti
Neeeee
Ödemeyecekler mı
Allahım ne sabırlı insanlar var ya
Nasıl yani
Hem ihtiyacın var... Hem esinin parası bile degil , bi de ödenmeyecek yani
Telefonu sana alsalarmis bari
Tövbe ya
Canım yaş kac?
Bu arada evliliğin ilk zamanları zordur..
Bi arkadas cok guzel seyler önermiş.
Kesinlikle sakince eşinle konusmalisin
Asla senden bişey gizlememeli
yemek olarak ne yaptın peki o gün içli pilav cuk otururmuş da anlayana..
bozulduğun şeyleri kibarca konuşsan ya da belli etsen böyle olmazdı sanıyorum. içine fazla mı atmışsın ne.
Arkadaşlardan birisi yorumunda kendi iş yerini açma fikrini ertele demiş aynennn katılıyorum ona. Bence de ertelemelisin bırak kocan tek başına geçindirmeye çalışsın evi bakalım ödemelerde sıkıntı yaşadığında ailesine yağdırabilecek mi kazancını. Demişsin ki kendimden kısıyorum kısma arkadaşım biz sürekli kendimizden kısıp taviz verdikçe o para fazlasıyla ucu bize bile dokunmayacak yerlere gidiyor nasılsa.