kizlar ben yurt disinda yasiyorum.yasadigim yer türklerin oldugu kücük bir cevre herkes birbirini taniyor yani.benim derdim arkadasim kendisi cok iyi,yardim sever ,cana yakin,cok sicak kanli,ama benim güvenimi kirdi,size dünkü olayi anlatayim,dün burda pazar vardi ,oda gelmis komsusuyla,bir gün öncede sacimi boyamistim, hic bisey farketemedim dedi bende ayni tonlarda boyadim ondandir dedim,döndü komsusuna mutsuz kadin bu sürekli saciyla oynuyo dedi,ben bozuldum ama caktirmadim,allaha sükür hic bir sorunum yok seviyorum sacimla ugrasmayi dedim,bunu söylemesine ne gerek vardi anlamadim,dün aksamda facebookta yazistik ,dün biraz sinirliydim onu anlattim ona ,sabahta cocuklari biraktik okula cikista birisiyle konusuyo,günaydin dedim,ne oldu gectimi sinirin dedi,evet dedim,sonra döndü o kisiye,dün cok sinirlenmis herkese laf sokup durmus dedi ben sok oldum ,bide rahatsiz oldugum su huyu var,baskalarinin ailevi sorunlarini .vs. seyleri gelir bana anlatir,bende söyle düsünüyorum baskalarininkini bana anlatan ,benimkileride anlatir,öyle aman aman dertlerim yok günlük güncel seyler es ,kaynana eltisorunlari, falan yani ,ama yinede konusulmamasi gereken seyler,sonucta ben ona güvenip anlatiyorum,az sonnra birlikte bi yere gidicez ona bu huzursuzlugumu kirmadan nasil anlatirim ,belki art niyet olarak yapmadi,ama yinede dikkat etmesi gerekir,benimle ilgili seylerin baslarinin bilmesine gerek yok,ailecede görüsüp anlastigim sevdigim bir arkadasim,kirilmasinida istemiyorum ,acil yorumlarinizi bekliyorum.simdiden tesekkürler