• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akil verin lütfen,acillllll

poti

rabbim sana hamd osun
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
3.518
6
358
44
- Yurtdışı
kizlar ben yurt disinda yasiyorum.yasadigim yer türklerin oldugu kücük bir cevre herkes birbirini taniyor yani.benim derdim arkadasim kendisi cok iyi,yardim sever ,cana yakin,cok sicak kanli,ama benim güvenimi kirdi,size dünkü olayi anlatayim,dün burda pazar vardi ,oda gelmis komsusuyla,bir gün öncede sacimi boyamistim, hic bisey farketemedim dedi bende ayni tonlarda boyadim ondandir dedim,döndü komsusuna mutsuz kadin bu sürekli saciyla oynuyo dedi,ben bozuldum ama caktirmadim,allaha sükür hic bir sorunum yok seviyorum sacimla ugrasmayi dedim,bunu söylemesine ne gerek vardi anlamadim,dün aksamda facebookta yazistik ,dün biraz sinirliydim onu anlattim ona ,sabahta cocuklari biraktik okula cikista birisiyle konusuyo,günaydin dedim,ne oldu gectimi sinirin dedi,evet dedim,sonra döndü o kisiye,dün cok sinirlenmis herkese laf sokup durmus dedi ben sok oldum ,bide rahatsiz oldugum su huyu var,baskalarinin ailevi sorunlarini .vs. seyleri gelir bana anlatir,bende söyle düsünüyorum baskalarininkini bana anlatan ,benimkileride anlatir,öyle aman aman dertlerim yok günlük güncel seyler es ,kaynana eltisorunlari, falan yani ,ama yinede konusulmamasi gereken seyler,sonucta ben ona güvenip anlatiyorum,az sonnra birlikte bi yere gidicez ona bu huzursuzlugumu kirmadan nasil anlatirim ,belki art niyet olarak yapmadi,ama yinede dikkat etmesi gerekir,benimle ilgili seylerin baslarinin bilmesine gerek yok,ailecede görüsüp anlastigim sevdigim bir arkadasim,kirilmasinida istemiyorum ,acil yorumlarinizi bekliyorum.simdiden tesekkürler

Ben olsam açık açık söylerdim, bunda ayıplanacak, utanılacak ya da çekinilecek bir şey yok... arkadaşım bak iyisin hoşsun ama neyi nerde söylemen gerektiğini bilmiyorsun bazen, biraz daha dikkat edersen sevinirim de... insanlar konuşa konuşa... belki de hiç farkında bile değildir senin rahatsızlığının... o yüzden kibarca ama açık ve net bir şekilde söyle... haa bozulur darılırsa da kendi bileceği iş... koyarsın mesafeni olur biter.

tesekkür ederim canim,hic cevap yazilmiycak zannetmistim,birazdan gelicek söylemeyi zaten düsünüyorumda,nasil bir uslupla söyleyecegimi bilmiyorum.

söyliyemedimmmm.su günlerde hassasim kalbini kirabilirim diye korktum.üstü kapali bir sekilde anlatabilirsem daha iyi olucak galiba.en azindan bazi seylerden hoslanmadigimi yada tedirgin oldugumu ima edersem anliyacagini tahmin ediyorum.yorumlarida okuyan yokki kendim soruyorum kendim cevapliyorum.ama olsun en azindan rahat rahat icimi döktüm desarz oldum buda bisey

Nasılsa iyi arkadaşınızmış .Eğer gerçekten öyleyse , söyleyeceklerinize darılacağını sanmam .
İmada bulunacağınıza açıkça söyleyin . Senin böyle söylemlerin beni incitiyor , lütfen daha dikkatli ol vb. şeyler söyleyin .

Baktınız sizi suçlu çıkarıyor , sizde mesafeli olun . İlerde sıkıntı yaşamanız olasılık dahilinde :umursamaz:

konuş usulünce yada hiç bişieyini anlatma o anlattığında yorum yapma...
olmadı arkadaşlığını kes başka bi alternatifi yok bence sence varmı

Bence sen daha fazla şok olmadan sakin sakin konuşmayı dene arkadaşınla madem seviyorsun arkadaşlığını sürdürmek istiyorsun onunla konuşmalısın uygun bir şekilde seni seviyorsa arkadaş kalmanızı istiyorsa oda anlar diye düşünüyorum..Eğer değişmezse senin daha fazla yapacağın bir şey yok canım herkesin farklı huyları var işte aslında herkesi olduğu gibi kabullenmek gerekir..ve bazı durumlara karşıda kendimizi korumak...:umursamaz:

bence herşeyini onunla paylaşma..arkadaşlığını sürdürmek istiyorsan sürdür ancak ne demişler sırrını söyleme dostuna o da söyler dostuna...zaten o kişilikte biri olduğunu söylüyorsun...
saç olayına gelince yapılan bir araştırmada bunalımda olan kadınların sürekli saçları ile ilgili değişiklik yaptığını duymuştum..belki o da o yüzden öyle söylemiştir...

konuş usulünce yada hiç bişieyini anlatma o anlattığında yorum yapma...
olmadı arkadaşlığını kes başka bi alternatifi yok bence sence varmı

bencede yok canim.arkadasligimi kesmekte istemiyorum ama dedigin gibi bundan sonra daha mesafeli olacagim.her seyide anlatmiycam.ilgelenip yorum yazdiginiz icin hepinize tesekkür ederim.

valla bende utanmadan cekinmeden söylerdim isterse gücensin icimde kalip dert olacagina söyle arkasina bi güzel otur konus senin böyle demen beni üzdü acikcasi beklemiyordum filan gibisinden ben olsaydim böyle yapardim sahsennnn

Back
X