Bana bir akıl verin lütfen

Bnde d
Allah razı olsun evet ağlayarak uyudum uyandım oğluma sarıldım onu yok saydım git istediği hayatı yaşasın dünyada tek gerçek duygu evlat duygusu gerisi bir gün bityr

Çok saçma ya. Eşinize de kıza da iyi bi ayar çekin
Valla onlar bna ayar çekti karışamazsın diye tek kelime karışamazsın bende çıkardım hayatımdan alsın yaşasın istediği hayatı Allah buyuk hep genç olup böyle yaşamayacak her şeyin zamanını bilyr Rabbim

Konuları okumaktan nefret eder hale geldim. Türkçe yok, noktalama işareti yok. Okumuyorum, çok da umrunuzda değildir de , bu nedir artık ya.

Konuşmak defalarca. Ama artık onu bile yapmam çünkü değmez herkes tercih ettiği hayatı tercih ettiği insanlarla yaşar zoruma bu gitmyr zoruma giden yıllarca aptal yerine koyulmak

İçime oturdu bni nasıl yıllarca uyutup işini yürütmüş Bn ses etmeyeyim diye durduk yere yere göğe sigdiramazdi bni derdim manyak mı bu bnm ne kadar taniyrda dyr kalbin temiz çok iyisin vs ordan uyandım
çok gıcık aldım ya. çok laf var da linç yerim söylemicem. Bu tiplerde kendi ayaklarım üzerinde duruyorum diye geçinirler. Nefret ederim ya milletin yuvasından ellerinizi bi çekin hiç mi anası danası yokmuş eşinizden başka kimsesi mi kalmamış . Büyük konuşmayayım da arıza çıkarırıdım sanırım .

Evli kız daha beş aylık ve iki aylık da hamile aralarında bşy var illa demyrm ama kocasından önce ve sonra hep eşimi en yakını seçmiş gbi gece yazar sabah yazar. Her ne olursa olsun ona danisir yapar geri odese de borçlarını odettirir. Ne kadar tuhaf demi. Şimdi dyrsunuz bunlar olurken sen neyin kafasını yaşıyordun sustun

ya kocasından önceyi bi derece kabul ederim yine etmem deee hadi ettim ama Evlendiği eşi de mi rahatsız olmuyor bu ne yakınlıktır. Hadi siz iyi niyetten fark edememişsiniz ya o ? durum karmaşıklaştı. ben sizin yerinizd olsam eşimle konusur araya bı mesafe koymasını isterdim arkdşlık da biyere kdr ben kıskanırım. oda evli eşi görsün işlerini senin bu derece yakınlık kurmanı ıstemıyorum derdim . doldurmakgibi olmasın da ....

Doldurmak gbi olmadı rahat olun ben sizden daha fazlasını dyrm kendime. Evet eşi hiç rahatsız olmyr o da ben gbi seneler sonra uyanacak çocuk şu an işsiz belkide işine gelyr her işini yaptıracak birisini bulmuş karisi

aynen işine geliyo olabilir. Ben eşinizle konusmanız konusunda çok kararlıyım.

aynen işine geliyo olabilir. Ben eşinizle konusmanız konusunda çok kararlıyım.
Aslında şöyle olmuş ben arada hep rahatsız olduğumu söyleyip kavga etmişim o da kavga esnasında bna karışamazsın demiş sonra ben aptal gbi arkaya atıp önüme bakmışım meğerse adam yıllarca bna hep demiş karışamazsın şimdi de büyük uyandım ve saniye ki eşim yine arkaya atacağım unutacagiz. O yuzden konuşmaya gerek yok. Onun ne yaptığı artık umrumda değil sadece emin olduğum Bn asla bunu eskisi gbi kabul edip devam etmeyeceğim

Haklısınız... Zor bi durum . Allah yardımcınız olsun insallah.

Sen zannediyormusun ki kendine bir sey yapinca kocan aydinlanacak pisman olacak per perisan olacak en fazla 1 hafta sonra keyfine bakar.. ama evladin o ne olacak sana muhtac sana bir sey olsa bak kimlerin eline kalacak oglun perisan olur yawrum onun bunun elinde yapma boyle bir seyi dusunmen bile hata.. uzuntulusun uzuntunu yaşa silkelen kendine gel dik dur evladin icin savas her seyi yaparsin annesin sen birak degmeyen insanlar icin kendine zarar vermezsin ..
Karışma diyorsa birak ne hali varsa görsün ailen destek olmasa da ailenin yanina git ne derse desinler kocanin yaptigi kadar koymaz sakinles düşün evladina sıkı sıkı tutun.

Herhangi bir kadın için eşiniz sizi kırmaz istediğimle konuşurum sen karışamazsın demez, daha makul anlatır derdini sizi yok sayarak değil. Bariz kadınla ya bir şeyler var ya da kadına karşı boş değil, hisleri var. Yoksa kimse üç kuruşluk kadın için eşini böyle yok saymaz. Siz ne derseniz boş sizi gözden çıkarmış gibi görünüyor burdan. Ya böyle kabul et ya da kapı orda gibi anladım ben anlattıklarınızdan
Siz kendinizi camdan atsanız ne olacak, vicdan azabı mı çekecek. Hadi kalbi var çekti diyelim kaç gün. Sonra hayatına devam olan oğlunuza olacak. Sakın sakın bu düşünceyi atın kafanızdan. Sizi sevip değer vermeyene siz de değer vermeyin, oğlunuz için güçlü durun

Allah razı olsun vakit ayırıp yazdınız bende öyle düşünyrm zaten yıllarca hep aynı şeyleri yaşadım ama son iki yıl çok çok arttı dünyada tek gerçek duygu evlat duygusu o benden sonra bna kötülük edenlere kalmasın diye onun için mücadele edeceğim
O an öyle aptalca düşündüm ama oğlum yanımda oldukça ben hep güçlü hissdyrm kendimi. Bilyrm hayatına kaldığı yerden devam edecek. Evet bni gözden çıkarmış bilyrm saatlerce düşünyrm acaba ben onun için bu olduğumu nasıl yıllarca gormemisim yazarken kötüleşiyorm gururum o kadar ağır geliyor ki evdeki her şeyi parça parça etsem atamam içimdeki hıncı. Adam açık açık başkası için bna sen kimsin karışamazsın dyr en kötüsü bunu derken ne anlama geldiğini bilmyr sanıyor iki gün sonra unuturum. Yemin ederim ki inanılmaz sarsıldı bu evlilik asla geriye bakmam asla ikinci çocuğu dusunmeyecegim bu evden gidene kadar zaten aramızdaki bağ da kalma oğlum bir yaş daha alsın iş bulup en inceldiği yerde yani gözümle gördüğümde aldattığını o zaman savunacak bşyi kalmaz bende tüm haklarımı alırım

Eşinizin o kızla arasında bir şey olmadığından emin misiniz ? Bu zamanda kim kimin borcunu öder ? Kız zaten normal olsa evli barklı adamla para pul durumu kadar tuhaf bir samimiyet kurmazdı. Ki suçlu olsa da asıl suçlu eşiniz, neden elin kızının para pul durumlarını karşılıyor ki?

Fazla samimiyet
Ama eşin iyiniyetli değil.
Onun net bi duruşu olsa o kız yüz bulamazdı

Söyle iş diye başladı ama sırdaş dost olmuşlar. Kadın geri öduyordu fakat sanki karşısındaki çok yakını gbi gece yazarmış sabahın köründe vs para dışında her şeyi konuşur ona göre adım atar olmuşlar sabah tekrar tartıştım bna dyr zoruna gdyr onla samimi olmam demi beynime kan sıçradı ne yapmalıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…