Bana bir akıl verin lütfen

Işiniz gücünüz var mı yada destek olacak bir aileniz çürütmeyin hayatınızı bu adamla evin içinde sürekli kendinize üzülüp acıyarak yaşanmaz

Ben aralarında bir şey olduğunu düşünürdüm, gece gündüz neden yazışıyorlar? İçerikleri görüyor musunuz ne konuşuyorlar?

Işiniz gücünüz var mı yada destek olacak bir aileniz çürütmeyin hayatınızı bu adamla evin içinde sürekli kendinize üzülüp acıyarak yaşanmaz
Ailem destek değil hatta gitmek istedim annem yük olarak göryr bni ve oğlumu kırıldım asla gitmem dddim. Acımıyorum kendime evet ara ara niye diye ağladım. Ama zoruma giden yıllarca bna bunu yapmış ve ben görmemişim karşıma geçip sen kimsin karışıyorsun demesi zor gelyr. Oğlum iki yaşında bu şehirde bırakacak kimsem yok o yüzden biraz buyusun iş arayacağım sonra oğlumla hayatımı kuracağım

Ben aralarında bir şey olduğunu düşünürdüm, gece gündüz neden yazışıyorlar? İçerikleri görüyor musunuz ne konuşuyorlar?
Haklısınız içeriği çok goremyrdum gördüğüm de olyrdu iş gkonuları o yuzden takılmadım ama meğerse atladığım bşy vsrmış bunlar dost olmuşlar benden de yakıni olmuş her şeyi paylaşacak konuşacak. Bu sadece bildiğim belki dahası var

Siz kendinizi ve oğlunuzu düşünün, farkına varmışsınız. maddi manevi güçlü olana kadar bekleyin, gelecek planınızı yapın. Bir iş olur, kenara 3,5 para atmak olur vakti geldiğinde de adımınızı atarsınız. Allah yardımcınız olsun

Muhasebe deyince bilemedim. Biz de muhasebeciye sonradan odeme yapiyoruz hep. Once ondan cikiyor para yani. Peki kizla tanismaniz nasildi? Once siz mi arkadastiniz esiniz mi? Kiza yapabileceginiz bir sey yok esinize ne yapacaksiniz onu sorayim ben

Allah razı olsun dünyadaki tek gerçeğim oğlum tüp bebek ile sahip oldum onun olması için ne emekler verip sonra onu bu dünyada tek bırakamam değmez elin oğlu için atılmayacak tek şey insanın kanı o adam bnm için bitti. İnş kpss çalışıp bu şehirden bu şekilde atanarak gitmek istyrm bu dünyada en önmli şey paranın olması bnm param şu an olmadığı için bna bunu yaptı

kocanın bu arkadaşı erkek olsaydı, senin tepkinin dozu aynı olurmuydu? eğer olurdu diyorsan bundan sonra yazdıklarımı okuma....

senin tepkin aslında kocanın (herhangi) bir kadınla/kızla arkadaşlık etmesine. yani sorununu yanlış tanımlıyorsun.

çözüm: bir erkek, bir kadınla yada kızla arkadaşlık edemez. bir kadında, bir erkekle arkadaşlık edemez. ederse bu gibi ya da çok daha vahim yerlere varacak riskler taşır. ben şahsen kesinlikle böyle riskleri göze almam. alana da mani olamam.

borca sokucan adamı kıza bırak para vermeyi sakız alacak para kalmayacak cebinde. ev ya da araba aldır kendi üstüne ödesin borcunu. bi krizine bakar bacım

Burnuma çok iyi kokular gelmiyor maalesef

Arkadaşlık edebilir diye düşünüp onemsemedim meğerse hata etmişim gün geldi karşıma arkadaşlık dediğim samimiyetleri benden daha yakın görüp her şeyini paylaşacak kadın olmuş hatta benle tartisinca bunları onla konuşacak kadar. Evet hatalıyım fazla medeni düşündüm diyelim ama unuttuğum bşy vardı kimseye guven olmayacağı. Kız sekiz sene kopmaz bağ kurmuş ben bu saatten sonra ne desem asla kopmaz. Herkse ders olsun asla masum bakmayın benm başıma gelmez o yapmaz demeyin gün gelir şak diye kalırsın

borca sokucan adamı kıza bırak para vermeyi sakız alacak para kalmayacak cebinde. ev ya da araba aldır kendi üstüne ödesin borcunu. bi krizine bakar bacım
Evet bu yaklaşım çok dogru ama işe yaramadı borcu var ev vs dedim evde az az mutfak parasından kendime ayırıp ileriye saklayim dedim şimdi onu da vermyr bırakmyr eve para. Kıza gelince eksi hesaba da girip onun istediği süreye kadar borcunu odyr

Kötü birsey yazmak istemiyorum ama bu olayı ben yaşamış olsam heralde taş üstünde taş kalmazdı

Kötü birsey yazmak istemiyorum ama bu olayı ben yaşamış olsam heralde taş üstünde taş kalmazdı
İçimde taş üstünde taş kalmadı ama bende maddi manevi gücüm olsa hiç bsyim olmasa saddce arkamda duracak ailem olsaydı çoktan gitmiş bitirmiş olacaktım şu an dışarı çıksam iki yaşında bir çocukla parkta kalırım kadın sığınma evleri dyrsnz öyle kolay değil orda olmak hele çocukla. Saatlerdir çıkıp gidemediğim için içimde taş olan gururum ağır gelyr. Elin kolun bağlı ne demek en derinini yaşıyorum. Her koşulda insanın annesi babası yanında olması gerekirken benim annem evi pislenir diye benle oğlumu istemedi koskoca dünyada hiç kimse yokmuş meğerse herkes yalnizmis ya da bu benm için geçerli

Ozaman çocuğunuzun biraz daha büyümesini bekleyin ve bu süre boyunca maddi gelir elde edebileceğiniz kendinize uygun bir is belirleyin biraz katlanın yani ve gücü elde ettiğiniz zaman hala durum böyleyse arkanıza bile bakmayın hicbisey icin gec değil bunu unutmayın yeter

Maalesef durum hep böyle olacak bemm eşim her kavgada sin noktaya getirip Bn hayatıma karışma demiştir bna ne saygısı var ne sevgisi. Bn de çok değiştim değerlerim vsr mesela sarsıldı mi düzelmez. Evet maddi gücü bekleyeceğim sınavlara hazirlwnacagim Allah buyuk. Bende bilirdim taş üstünde taş birakmamayi ama gözümün içine bakan aklı eren bir çocuk bakiyr onun yanında kendimi yerlere atıp bağırıp evi yakamam. Anne olduktan sonra hele ki bu çocuğun doğması için o kadar uğraşıp kendimi düşünüp ona yaşadığım şeyler ağır gelyr ama önce ben diyemem. Oğlum kucagimdaysa ben çok guclu hissdyrm kendimi iyiki var yaşamak ayakta durmak için sebebim. Anne olduktan sonra ben diyemedim demem de evet düştüğüm ağladığım oldu ama insanım ağlayarak uyuyup uyandığımda ilk işim oğlumla oyun oynamak 9nu güldürmek sevmek. Gerçek duygu bu, bna saygısı sevgisi olmayan adam için oğlumla yaşayacağım güzel anıları yok etmeyeceğim. Dinlediğiniz için çok teşekkür ederim

Mezuniyetiniz nedir ? Aslında iyi bir iş bulsanız çocuğu da kreşe verirsiniz ama iş bulmak ve biraz yetecek kadar kazanmak önemli

Canım benim, eşin olacak adamı yok say. Hiç muhattap bile olma. Oğlun büyüyene kadar biraz birikim yap gizliden. Oğlun biraz büyüyünce iş bulursun (hatta o vakte kadar meslek edin) adam zaten nafakada vermek zorunda, güzelcene geçirirsiniz. Eşine sinir oldum nankör herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…