Bana bir akıl verin ne olur

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Eşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Ben 32 yaşındayım bulaşıkci olarak çalışmaya başladım günlük 50 tl kazanıyorum ayda 1300 tl yani
Oglum ilk okula başlayacak geçici velayet bende eski eşim bir kere olsun nafaka yatırmadi
Ailem oğlumu evde istemiyor
Kızkardeşim tedavi gördüğü için oğlumu babaya gönderdim (Bana ve anneme şiddet uyguluyor )
Hastahaneye yatmasına ailem izin vermiyor
Defalarca evden kovuldum evlen git diyorlar
Ayrı eve asla müsade etmezler akraba olan erkekler rahat bırakmaz en başta
Bana bir akıl verin ne olur
1300 tl yle konya da bir Kadın 6 yaşında oğluyla tek yaşayabilir mi (Ayrı eve çıkarsam oğluma annem bakmaz şimdi dahi zorla bakıyor )
Yoksa çözüm evlilik mi ?

Karşınıza gerçekten evlenmek istediğiniz biri çıkmadıkça evlenmeyin. Diğer evliliğiniz size kurtuluş olmamış ki, yeni yapacağınız da olsun.

Farklı bir iş bulma imkanınız var mı? Kaç saat çalışıyorsunuz ki, asgari ücret bile değil aldığınız.

Oğlunuz altı yaşında. Okula gidiyordur. Birlikte evden çıkıp birlikte eve girecek bir düzenleme yaparak yanınıza alamaz mısınız? Koşulları düzeltirseniz başka eve çıkarsınız. Akrabaları umursamayın. Çok bilen yardımcı olsun da bir anne çocuğundan ayrılmasın. Lütfen eşinizin birlikte yaşadığı kadının ya da akraba dediğiniz ama size hayrı olmayan insanların insafına bırakmayın onu.

Cimer'e yazın öncelikle. Durumu açıklayan net bir şekilde. Sonrasında belediyelere başvurun erzak yardımı için. Hatta kira yardımı da isteyin ve iş de tabii ki. Yani biraz zor biliyorum ama bunlar sizin çok işinize yarayacak. Cimer eve memur gönderiyor. Durumu görünce ona göre aylık para bağlıyor size. İş konusunda da belki kreşli bir yere verirler sizi, çocuğa da bakılır hem. Yaşı büyük okula da gönderebilirsiniz kışın.

Berra ya off.
Valilikle falan gorussen git yani catır catır iste.
Para cok az. Baska bir is baksan. Cunki sigortanda yatmiyordur. Temizlik sirketleriyle gorussen canim ? Agır bir is ama en azindan sigortan yatar.
Bu işi bulmam 1 yılımı aldı iskura kayitliyim 1 yıl sürekli gittim 30 yaş altı aranıyor genelde ve evli
Bu iş evime 5 dk uzakta yürüyerek gidiyorum
Bazen saat 2 3 de işim bitiyor
Bu işi de kaybedersem ne yaparım ?
Avukata ödeme yapmaya başladım 500 tl aylık
Davam devam ediyor sigortam başlayacak
1 ay tek yaşamayı denedim olmadı hayat malesef kolay değil ve insanlar çok kötü komşular benimle merhaba bile etmiyor dul olduğum için
Is yerimde evli biliniyorum ise bu sartla alındım malesef suriyeli işçiler çoğunluk olduğu icin çoğu işletme az para veriyor
1 yılda gittigim tüm işlerden yaşım dolasıyla geri cevrildim
Konya esnafı genç güzel dikkat çeken eleman arıyor malesef

Etmesinler berra. Bosver etmesinler. Ama maddi konular zorlar cok cok haklisin yani. Bosver akrabalari komsulari.
Sen valilige git. Kaymakamliga git. Belediyeye git. Ya bilmiyorum. Cok zor.

Etmesinler berra. Bosver etmesinler. Ama maddi konular zorlar cok cok haklisin yani. Bosver akrabalari komsulari.
Sen valilige git. Kaymakamliga git. Belediyeye git. Ya bilmiyorum. Cok zor.
Giderim giderim de umudum yok be kuzum

Çözüm devlet. Gidip kaymakamliklardan yardım talebinde bulunabilirsiniz ya da aile ve sosyal politikalar Bakanlığı'nın numarası var bu durumlar için arayın onlar size sağlıklı bilgiler verir

Iş imkanı fazla olan bir şehre gitmesinin, mesela Antalya, turizm şehri yaşa başa bakmıyor herkese iş var kıyı semtlerde kiralar oldukça uygun bir tanıdığımız varsak semtinde 400 tl. Kira ödüyor yufkacıda asgari ücret artı yol yemek alıyor çocuklarıyla birlikte yeni bir hayat kurdu kendine sende yapabilirsin. ....

Önce o şehirden taşının.
Madem faydaları yok, köstek de olmasınlar. Ankara'yı bile düşünebilirsiniz. Hem iş imkanı çok, hem ucuz kiralık ev bulabilirsiniz. Orada valiliğe, belediyeye, yardım derneklerine başvurabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

İşiniz ayarlayin ez azından asgari ücretli bir yere baslayin,daha sonra para biriktirip bir kaç ay sonra çıkın. Benim arkadaşım boşandı ailesinden ayrı evde yaşayıp kocasinda aldığı 1750 lirayla kira,faturalar geçiniyor.

Babam aradi ev tutalım diyor
Evi tutsunlar hem sosyal hizmetlere hem de belediye ye başvurun artık valilikte ve belediyelerde sorun dinleme yerleri var derdinizi anlatın inşallah çözüm bulursunuz.Esinizden nafakanizi da alın.Oglunuzu da tüm gün olan bir okula verin

Asgari ücretli bir iş bulsanız rahat edersiniz ne mezunusunuz bilmiyorum ama valilikten ve belediyeden iş konusunda da yardım isteyin olmadi sigortalı şekilde çocuk bakın yada bir aile yanında temizliğe gidin.Bu şekilde birsürü ilan var bence onlara bakın

1750 tl mi ? Ben 550 tl alacağım verirse tabi bakalim babam aradı ev tut kendine diye

işiniz çok zor valla Allah yardımcınız olsun
ama içimi en çok acıtan "ailem oğlumu evde istemiyor" cümlesi oldu
nasıl bi anneanne dede torununu istemez aklım almıyor
bu konuda başka örnekler de gördüm tek siz değilsiniz, ama yine de inanamıyorum bu zalimliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…