Bu işi bulmam 1 yılımı aldı iskura kayitliyim 1 yıl sürekli gittim 30 yaş altı aranıyor genelde ve evliBerra ya off.
Valilikle falan gorussen git yani catır catır iste.
Para cok az. Baska bir is baksan. Cunki sigortanda yatmiyordur. Temizlik sirketleriyle gorussen canim ? Agır bir is ama en azindan sigortan yatar.
Etmesinler berra. Bosver etmesinler. Ama maddi konular zorlar cok cok haklisin yani. Bosver akrabalari komsulari.Bu işi bulmam 1 yılımı aldı iskura kayitliyim 1 yıl sürekli gittim 30 yaş altı aranıyor genelde ve evli
Bu iş evime 5 dk uzakta yürüyerek gidiyorum
Bazen saat 2 3 de işim bitiyor
Bu işi de kaybedersem ne yaparım ?
Avukata ödeme yapmaya başladım 500 tl aylık
Davam devam ediyor sigortam başlayacak
1 ay tek yaşamayı denedim olmadı hayat malesef kolay değil ve insanlar çok kötü komşular benimle merhaba bile etmiyor dul olduğum için
Giderim giderim de umudum yok be kuzumEtmesinler berra. Bosver etmesinler. Ama maddi konular zorlar cok cok haklisin yani. Bosver akrabalari komsulari.
Sen valilige git. Kaymakamliga git. Belediyeye git. Ya bilmiyorum. Cok zor.
Çözüm devlet. Gidip kaymakamliklardan yardım talebinde bulunabilirsiniz ya da aile ve sosyal politikalar Bakanlığı'nın numarası var bu durumlar için arayın onlar size sağlıklı bilgiler verirEşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Ben 32 yaşındayım bulaşıkci olarak çalışmaya başladım günlük 50 tl kazanıyorum ayda 1300 tl yani
Oglum ilk okula başlayacak geçici velayet bende eski eşim bir kere olsun nafaka yatırmadi
Ailem oğlumu evde istemiyor
Kızkardeşim tedavi gördüğü için oğlumu babaya gönderdim (Bana ve anneme şiddet uyguluyor )
Hastahaneye yatmasına ailem izin vermiyor
Defalarca evden kovuldum evlen git diyorlar
Ayrı eve asla müsade etmezler akraba olan erkekler rahat bırakmaz en başta
Bana bir akıl verin ne olur
1300 tl yle konya da bir Kadın 6 yaşında oğluyla tek yaşayabilir mi (Ayrı eve çıkarsam oğluma annem bakmaz şimdi dahi zorla bakıyor )
Yoksa çözüm evlilik mi ?
Evi tutsunlar hem sosyal hizmetlere hem de belediye ye başvurun artık valilikte ve belediyelerde sorun dinleme yerleri var derdinizi anlatın inşallah çözüm bulursunuz.Esinizden nafakanizi da alın.Oglunuzu da tüm gün olan bir okula verinBabam aradi ev tutalım diyor
1750 tl mi ? Ben 550 tl alacağım verirse tabi bakalim babam aradı ev tut kendine diyeİşiniz ayarlayin ez azından asgari ücretli bir yere baslayin,daha sonra para biriktirip bir kaç ay sonra çıkın. Benim arkadaşım boşandı ailesinden ayrı evde yaşayıp kocasinda aldığı 1750 lirayla kira,faturalar geçiniyor.
Ev tutalım derken destek olacaklarmıBabam aradi ev tutalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?