Baktım ama nasip olmadı kendi çocuğumuza bakarken zorlanıyoruz ama su yolunu bulacak eminimAsgari ücretli bir iş bulsanız rahat edersiniz ne mezunusunuz bilmiyorum ama valilikten ve belediyeden iş konusunda da yardım isteyin olmadi sigortalı şekilde çocuk bakın yada bir aile yanında temizliğe gidin.Bu şekilde birsürü ilan var bence onlara bakın
Cok zor babam 2500 tl alıyor 3 öğrenci okutuyorEv tutalım derken destek olacaklarmı
eğer size maddi manevi destek olmuyorlar ise büyük bir şehre taşının. Büyük den kastım ankara izmir İstanbul gibi. Çocuğunuzu alın gidin zaten okul cağı da gelmiş. En azından kirası düşük ve sigortalı bi yer bulmanız daha kolay... alllah yardımcınız olsunCok zor babam 2500 tl alıyor 3 öğrenci okutuyor
Kuzum baban seni destekleyen kişiydi,şimdi o da mı gitmeni istiyorCok zor babam 2500 tl alıyor 3 öğrenci okutuyor
Rabbim.yardimcin olsun inşallah hayatta desteğin yoksa hersey cok zor ne diyelimki ailen destek olmadik sonra baska biri ne kadar destek olur Inşallah iyi insanlar cikar karşına üzüldüm en çokta yavrunaEşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Ben 32 yaşındayım bulaşıkci olarak çalışmaya başladım günlük 50 tl kazanıyorum ayda 1300 tl yani
Oglum ilk okula başlayacak geçici velayet bende eski eşim bir kere olsun nafaka yatırmadi
Ailem oğlumu evde istemiyor
Kızkardeşim tedavi gördüğü için oğlumu babaya gönderdim (Bana ve anneme şiddet uyguluyor )
Hastahaneye yatmasına ailem izin vermiyor
Defalarca evden kovuldum evlen git diyorlar
Ayrı eve asla müsade etmezler akraba olan erkekler rahat bırakmaz en başta
Bana bir akıl verin ne olur
1300 tl yle konya da bir Kadın 6 yaşında oğluyla tek yaşayabilir mi (Ayrı eve çıkarsam oğluma annem bakmaz şimdi dahi zorla bakıyor )
Yoksa çözüm evlilik mi ?
Hayırlı bir es bulup evlene bılırsın. Insallah tabı. 1300 cok az. Asgari ücret alsan yıne suan yeter ama cocuga da bakacak bırı lazım. Toplumumuz bu anlamda kotu maalesef. Once akrabalar bırakmaz dedın ya. Allah kolaylık versın. Ama evlenmek için evlenme sakın hayırlı bir es Allah korkusu olan bulmaya calıs. Görücü usulu en ıyısı.Eşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Ben 32 yaşındayım bulaşıkci olarak çalışmaya başladım günlük 50 tl kazanıyorum ayda 1300 tl yani
Oglum ilk okula başlayacak geçici velayet bende eski eşim bir kere olsun nafaka yatırmadi
Kızkardeşim tedavi gördüğü için oğlumu babaya gönderdim (Bana ve anneme şiddet uyguluyor )
1300 tl yle konya da bir Kadın 6 yaşında oğluyla tek yaşayabilir mi (Ayrı eve çıkarsam oğluma annem bakmaz şimdi dahi zorla bakıyor )
Yoksa çözüm evlilik mi ?
Yaşın cok cok kucuk bıde. Görücü usulu ıyı bir es bulabilirsin . Allah korkusu olsun en onemlı si.Eşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Yoksa çözüm evlilik mi ?
Allah yardım etsin kardeşin şiddet uyguluyor eşin nafaka vermiyor 1300 tl maaşla çalışıyorsun bunları anladımda ayrı eve çıkarsam erkekler rahat bırakmaz özellikle en başta akraba olan erkekler demişsin çok çirkin bi yakıştırma kendinize bi hakaret bu kimse kimseye zorla bişey yapmaz sizden o cesareti alırlarsa sizi rahatsız ederler insan istemeden aynı evin içinde eşi bile yaklaşamıyor önce bu zihniyetinizi değiştirin siz doğru durursanız eğri gelip sizi bulmazEşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Yoksa çözüm evlilik mi ?
Isteersen carsafla dolaş asılacak olan sapık olan sizi buluyor yani (kuyruk sallamasaydi diye hep olduğu gibi kadınları suçlamaktan vazgeçelim )önce biz kadınlar bu zihniyeti ortadan kaldıralım misal ben eşimle ayriyim ama alyans kullaniyorum çoğu bekar yada dul arkadaşım da bunu yapıyorAllah yardım etsin kardeşin şiddet uyguluyor eşin nafaka vermiyor 1300 tl maaşla çalışıyorsun bunları anladımda ayrı eve çıkarsam erkekler rahat bırakmaz özellikle en başta akraba olan erkekler demişsin çok çirkin bi yakıştırma kendinize bi hakaret bu kimse kimseye zorla bişey yapmaz sizden o cesareti alırlarsa sizi rahatsız ederler insan istemeden aynı evin içinde eşi bile yaklaşamıyor önce bu zihniyetinizi değiştirin siz doğru durursanız eğri gelip sizi bulmaz
Kimseye laf anlatmak zorunda değilsin cnm milletin tuzu kuru boşanınca bir arkadaşım babamın arkadaşları bile sarkti demişti .Sen korkma inşallah birşey olmazIsteersen carsafla dolaş asılacak olan sapık olan sizi buluyor yani (kuyruk sallamasaydi diye hep olduğu gibi kadınları suçlamaktan vazgeçelim )önce biz kadınlar bu zihniyeti ortadan kaldıralım misal ben eşimle ayriyim ama alyans kullaniyorum çoğu bekar yada dul arkadaşım da bunu yapıyor
Kadınlara ve çocuklara asılmak taciz tecavüz için erkeklerin hep bahanesi vardır
Dul kadına malesef her erkek ulasilabilmesi kolay olarak bakiyor
Evet yatırıyor kocasi,mert adammış. Sizde asgari ücretle çalışır bir de nafaka alırsanız yeter artar bile.1750 tl mi ? Ben 550 tl alacağım verirse tabi bakalim babam aradı ev tut kendine diye
Avukatim 1 2 ay daha bekle vermezse icraya gidelim dediTatlım seni çok iyi hatırlıyorum bizim altta bir kadın var iki çocuklu belediye den çok yardım alıyor sanırım kira yardımı da alıyor o kısmı tam bilmiyorum .İse başlama çok sevindim ssk ki bir yer olsa en azından iyi olurdu ama aslında varya bizim köy falan hep almanci yaşlı bakacak kadın bulamıyor lar bile birde iyi ücret veriyorlar öyle bir yaşlıların yanına ciksaniz cocugunla denk gelse de keşkeAllah im yardımcın olsun geçecek bu arada eşine dava ac cnm bora avukat verir sana bosanirken de aglamisti almamistin birşey kandırmış ti seni
Dualarını bekliyorum kuzumKimseye laf anlatmak zorunda değilsin cnm milletin tuzu kuru boşanınca bir arkadaşım babamın arkadaşları bile sarkti demişti .Sen korkma inşallah birşey olmaz
Benim eski kocam karakteriz çıktı malesefEvet yatırıyor kocasi,mert adammış. Sizde asgari ücretle çalışır bir de nafaka alırsanız yeter artar bile.
Allah yardımcın olsun. Çözümü evlilikte görme. Çünkü kalpleri yalnız Allah bilir. Belkide senin bu sıkıntından faydalanmak için evlenecek bilemezsin.Eşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Yoksa çözüm evlilik mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?