Bana bir akıl verin ne olur

Baktım ama nasip olmadı kendi çocuğumuza bakarken zorlanıyoruz ama su yolunu bulacak eminim

Cok zor babam 2500 tl alıyor 3 öğrenci okutuyor
eğer size maddi manevi destek olmuyorlar ise büyük bir şehre taşının. Büyük den kastım ankara izmir İstanbul gibi. Çocuğunuzu alın gidin zaten okul cağı da gelmiş. En azından kirası düşük ve sigortalı bi yer bulmanız daha kolay... alllah yardımcınız olsun

Cok zor babam 2500 tl alıyor 3 öğrenci okutuyor
Kuzum baban seni destekleyen kişiydi,şimdi o da mı gitmeni istiyor ..kızkardeşinin en azından rahatsız olduğunun aile tarafından kabullenilmesine sevindim.Berra her yıl okullara iş kur aracılığıyla temizlik görevlisi gönderiliyor ,asgari ücret aliniyor.9 ay süre ile istihdam ediliyorlar ama şartı öncesine 3 ay sigortasız olman. Bulunduğun yerde kaymakamlık,belediye ,partilerin ilçe teşkilatlarını gezip derdini anlatmani tavsiye ederim.

Bulunduğunuz ildeki bütün özel anaokullarına başvurun. Temizlik görevlisi ve aşçılık işleri için. Müdürle konuşun. Oğlum ilkokula gidiyor okul çıkışında benim çıkış saatime kadar yanıma gelebilir mi diye. Hemen hemen hepsi bu duruma itiraz etmez. Zaten okuldan sonra bir iki saat yanınızda durur sadece. Birlikte eve dönersiniz. Sabahları da önce onu okula bırakır öyle işe geçersiniz.

Belli bir birikim yapana dek aileniz olacak yaratıklara sabretmeye çalışın. Oğlunuz daima sizinle olursa yukarıda yazdığım gibi, kimse bakmak zorunda kalmaz. Sadece uyumak için kullanırsınız evi. Devlet yardımı konusunda ayrıntıları bilmiyorum ama yukarıda bir arkadaş yazmış. Onları da mutlaka uygulayın. Sakın ama sakın şu durumda evlenmeyin.

Rabbim.yardimcin olsun inşallah hayatta desteğin yoksa hersey cok zor ne diyelimki ailen destek olmadik sonra baska biri ne kadar destek olur Inşallah iyi insanlar cikar karşına üzüldüm en çokta yavruna

Ucuz bir ile gidip yaşamaya başlasan.
Şimdi daha yeni baktım. Mesela eskişehir de öğrenciye ve çalışana eşyalı ev 700 TL.
Düşünemez misiniz bunları?

Hayırlı bir es bulup evlene bılırsın. Insallah tabı. 1300 cok az. Asgari ücret alsan yıne suan yeter ama cocuga da bakacak bırı lazım. Toplumumuz bu anlamda kotu maalesef. Once akrabalar bırakmaz dedın ya. Allah kolaylık versın. Ama evlenmek için evlenme sakın hayırlı bir es Allah korkusu olan bulmaya calıs. Görücü usulu en ıyısı.

Yaşın cok cok kucuk bıde. Görücü usulu ıyı bir es bulabilirsin . Allah korkusu olsun en onemlı si.

Allah yardım etsin kardeşin şiddet uyguluyor eşin nafaka vermiyor 1300 tl maaşla çalışıyorsun bunları anladımda ayrı eve çıkarsam erkekler rahat bırakmaz özellikle en başta akraba olan erkekler demişsin çok çirkin bi yakıştırma kendinize bi hakaret bu kimse kimseye zorla bişey yapmaz sizden o cesareti alırlarsa sizi rahatsız ederler insan istemeden aynı evin içinde eşi bile yaklaşamıyor önce bu zihniyetinizi değiştirin siz doğru durursanız eğri gelip sizi bulmaz

Isteersen carsafla dolaş asılacak olan sapık olan sizi buluyor yani (kuyruk sallamasaydi diye hep olduğu gibi kadınları suçlamaktan vazgeçelim )önce biz kadınlar bu zihniyeti ortadan kaldıralım misal ben eşimle ayriyim ama alyans kullaniyorum çoğu bekar yada dul arkadaşım da bunu yapıyor
Kadınlara ve çocuklara asılmak taciz tecavüz için erkeklerin hep bahanesi vardır
Dul kadına malesef her erkek ulasilabilmesi kolay olarak bakiyor

Cevap yazan herkese teşekkür ederim oğlumu bırakacak değilim ailemle konuştum yine
Su akıp yolunu bulacak eminim
Iş aramaya devam edecem ama şuan ki işimi tehlikeye atmadan

Tatlım seni çok iyi hatırlıyorum bizim altta bir kadın var iki çocuklu belediye den çok yardım alıyor sanırım kira yardımı da alıyor o kısmı tam bilmiyorum .İse başlama çok sevindim ssk ki bir yer olsa en azından iyi olurdu ama aslında varya bizim köy falan hep almanci yaşlı bakacak kadın bulamıyor lar bile birde iyi ücret veriyorlar öyle bir yaşlıların yanına ciksaniz cocugunla denk gelse de keşke Allah im yardımcın olsun geçecek bu arada eşine dava ac cnm bora avukat verir sana bosanirken de aglamisti almamistin birşey kandırmış ti seni

Kimseye laf anlatmak zorunda değilsin cnm milletin tuzu kuru boşanınca bir arkadaşım babamın arkadaşları bile sarkti demişti .Sen korkma inşallah birşey olmaz

Ne hayirli kismet bulup evlenmesi Allahaskina? Neyin kafasini yasiyorsunuz bilmiyorum. Esi cocuga nafaks vermiyor defolmus gitmis, ailesi torunu evde istemiyor elin adami mi hayirli kismet olup aile olacak??
Simdilik isinize dort elle sarilin her yere valilige muracaat edin. Ve sakin careyi koca bulmakta bulmayin. Ayaklariniz yere bassin bir gun gercekten huzur buldugunuz adam karsiniza cikarsa evlenirsiniz. Allah yardimciniz olsun.

Cani Avukatim 1 2 ay daha bekle vermezse icraya gidelim dedi
Işim i kaybetmeden birikim yapmaya calisacam avukata ödemem bitmek üzere

Allah yardımcın olsun. Çözümü evlilikte görme. Çünkü kalpleri yalnız Allah bilir. Belkide senin bu sıkıntından faydalanmak için evlenecek bilemezsin.

Kadınların geneli dara düştüğünde yapıyor birçok hatayı. Sakın şu an evliliği düşünme. Ani karar verirsin hayatın daha beter olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…