Bana bir akıl verin ne olur

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin ikinci evlilik kurtuluş derken cehennem olabilir durumunuz gercekten zor aklıma gelen tek çözüm sosyal hizmetlere gidip başvurmak yardım istemek

Ber ra ne yaptın canım, son durum nedir?
1 ay önce evlendim babamın arkadaşının yeğeniyle oğlumu hala yanıma alamadım babaannesinde velayet davamız bitmedi ikinci evlilik üvey baba vs kaygılarını taşıyorum ilk eşimin beni yıkışının ardından hiçbir insandan yüzde yüz emin olamıyorum yeni evime eşime yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum

mahkeme nafaka bağladıysa ve eski eş hiç nafaka yatırmadıysa barodan bi avukat talebinde bulunarak icra yoluyla paranızı alın.
bulaşıkçılıktan başka işler arayın tek çalışma yolu bu değil. bulaşıkçılık yapmak yerine evlere temizliğe gitseniz günlük 150-200 tl arası kazanırsınız. neden kendinizi günlük 50 tl den başka kazanamazmış mecburiyetinde hissedesiniz ki...
ben bankacıyım, öyle kadınlar geliyor ki buraya işlemlerini yaptırmaya siz yanlarında çok çok iyi kalırsınız. kendinize inanın her şeyi başarabilirsiniz. yeter ki pes etmeyin.

1300 lira ancak kirayı hadi faturaların çok az bir kısmını karşılar. Dahası olmaz ama...
Babası ile hala boşanmadıysanız resmi olarak davaya dini nikahlı evliliğini de dahil edin. İcra takibi başlatın vs..
Bir taraftan işkura başvurun okullarda vs temizlik için çalışabilirsiniz

icradan hiçbirşey çıkmadı

Anlaşabiliyor musunuz? Nasıl birisi? Oğlun hakkında düşüncesi ne? Allah gönlüne ferahlık versin. İnşallah her şey yoluna girer.

Çocuğunuzu alabildiniz mi? Olay ve süreç beni üzmüştü hep evlenmeniz nasil oldu bilmiyorum. Insallab allah kalbinize gore versin insallah çocuğunuzu alabilirsiniz cok üzüldüm.

Hayırlı olsun diyelim o zaman canım.

Dengin mi peki evlendiğin kişi, kaç yaşında, onunda çocuğu var mı?

Evliliği isteyerek mı yaptın, yoksa ailenin zorlamasıyla mı? Annen bunaltmıştı seni baba evinde, birde kızkardeşin?

Belediyelere başvurun yapın durumunuzu anlatın.
Avm lerde temizlik işleri oluyor onlara başvuru yapabilirsiniz en azından asgari Ücret alırsınız.
Eşinize de dava açıp nafaka ve tazminat isteyebilirsiniz.
Dini nikah yapmış olmuyor o dini nikah kisvesi Altın'da metresi ile oturuyor demek oluyor.
Allah yardımcınız olsun.

38 yaşında eşi kuzeniyle aldatmış 16 yaşında bir oğlu var 4 yıl önce ayrılmış çocuk annesinde kendi halinde sakin bir adam mantık evliliği yaptım diyebilirim çok aşık değilim ama saygı duyuyorum iyi temiz biri

Yuvada huzurlu mutlu ol canım
Annenin ve kızkardeşlerinin gerçek yüzlerini hiçbir zaman unutma...
Allah seni bir daha onlara muhtaç etmesin

Evlendiğin kişinin de çocuğu var mı?

Mutlu musun peki? Çok apar topar olmuş sanki.. Çok üzüldüm bu halinize. Umuyorum çok mutlu olursunuz.
Anlaşabiliyor musunuz? Nasıl birisi? Oğlun hakkında düşüncesi ne? Allah gönlüne ferahlık versin. İnşallah her şey yoluna girer.
Çocuğunuzu alabildiniz mi? Olay ve süreç beni üzmüştü hep evlenmeniz nasil oldu bilmiyorum. Insallab allah kalbinize gore versin insallah çocuğunuzu alabilirsiniz cok üzüldüm.
2.5 ay görüşme süremiz oldu 3 kez yemege çıktık bu süre zarfında gelinlik eşya vs konusunda beni hiç üzmedi oğlum la tanıştılar oğlumu okulunda görüyorum hafta sonları benimle kalıyor onun bir oğlu var 16 yaşında anneyle kalıyor oğlumu uygun okul bulunca yanıma alacagım iş arıyorum bir taraftan okul araştırıyoruz
Kendi halinde bir adam

İnşallah çok mutlu olursun canım. Yeni bir hayat kurmana çok sevindim.

Sizin yaşadıklarınızı forumdaki konularınızdan biliyorum.Allah yardımcınız olsun diye hep dua ediyordum. Eski eşiniz ve üstüne ailenizden gördüğünüz sıkıntılardan sonra,Rabbim, size gerçekten değer, huzur ve güven veren, birini çıkarmıştır inşallah.
Yeni yuvanızda mutlu, sağlıklı, huzurlu olmanızı canı gönülden dilerim.

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah mutlu olursun oğlunla ve yeni kurduğun aileyle

aşk her zaman işe yarayan bir şey olmuyor maalesef. bazen mantıklı ilişkiler insana daha iyi gelebiliyor. umarım yeni eşin sana kalan hayatından huzur olur, sığınak olur, yoldaş olur.
en kısa zamanda da evladına kavuşmanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…