Gebeliğe Hazırlık Bana bir akıl verin nolur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mystery2239

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
4
1
1
37
Merhabalar ben 3 senelik evliyim son 1senedir korunmayı bıraktık çocuk sahibi olmak istiyoruz eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 3ay önce aslında sonuçları çok kötü değildi doktoru olmasında fayda var dedi bu ay adetim 12 gün gecikti bugün doktora gittik kist olusmus adet bu sebeple gecikmiş simdi adet söktürücü kullanicam snr tedaviye baslicaz dedi doktor erken değil mi beklesem mi biraz daha tedaviden korkuyorum napcagimi bilemiyorum

Ne tedavisi diyor doktorunuz ve yaşınız kaç?Çünkü bende aynı şeyleri yaşadım

Kızlar bu kist ultrosonda mı görünüyor? Evlendiğimde ilk aylarda benimde 15 gün gecikmişti ama dr kist flan demedi adet söktücü verdi aonrasında zaten adet oldum 1 hafta içinde. Ultroson mı görünüyor kistler kızlar? Evleni 8 ay oluyor dahada adetim gecikmedi tam gününde geliyor

Ultrasonda görünüyor kistler.

Bende de vardı 8 cm falandı hatta .

Ilacla tedavi edildim geçti .

Simdilerde Tekrar ultrasona girdiğimde adet öncesi yumurtalık kenarlarinda küçük küçük kistler oluşur adetle birlikte atarsın afet bitiminde tekrar oluşur dedi .
Bende ki kistler zararsızmış
Zararlı mı zararsız mi onu öğrenmek önemli .

Konu Sahibi doktorunuzla paylaşın Bu durumu . Sizi daha sağlıklı şekilde yonlendirecektir

Sende kist olmamıştır.Görünür tabiki.Stresten gecikir bir de

tedavi dedigi yumurtalarina bakarak hani yumurtan kalitesizse buyutme catlamiyosa igne yada ilac anlamindadir canim sen hemen hic ilac vs bise kullanmadan tüp bebek vs gibi dusunerek tedirgin etme kendini bence bunlari kastetmistir.cunku bende de kist cikti aynilarinj soyledi

canim soyle bi durum var mesela ben daha evvelden 2 3 defa asiri regl sancim oldugu icn dr a gttjm hatta fakulte hastanesine bile gttim hic cikmadi ultrasonda.ama en sn gttgmde cikti bu da sundan dolayi yani kist oyle biseki de dr da soyledi adetin tam cikmassa oluyo yumurtan buyumesse oluyo yani ben doktora srdgmda son adetinde bile olmus olabilir ddi hatta bazisinin hic belirtisi olmuyo bile.benim mesela hic duzensizligim olmadi bu zmana kadar ama kist var mesela.son 3 4 aydir lekelenmem var ondan once o da yktu

Aslında iğne de kullandım bi önceki ay ama sanırım bu eşimin ameliyatı snrsi beklemek gerekiyomus o kadar aklım bulandiki artık oluruna mı biraksam bilemedim doktorum bende herhangi bir sorun olmadığını söylemişti kısmet değil demek ki rabbim vermiyo

Evet benim ultrasonda göründü kist

Tedavi için net bişey demedi sadece adet söktürücü bir ilaç verdi adetinin 4. gününde gel konuşalım ona göre tedaviye başlarız dedi 28 yaşındayım
Çatlatma iğnesi yapacak büyük ihtimal.Onda korkacak birşey yok ki:) 3 kez yaptırdım ben de ilaç kullanıp iğne oluyorsun.O kadar.yumurta tembelliği de var sanırım çatlamamış daha.Hayıt otu içebilirsin tedavi olmadığı bir ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…