Bana bir akil verin yapılanları sinderemiyorum

Goturbeniaya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
276
547
18
38
Daha önce konu acmistim 11 senelik evlilik 10 yaşında ve 2 yaşında iki çocuğum var.
Kısaca özet geçmek gerekirse bayram tatili için ailemin yanina geldiğimizde eşimle kavga ettik hakaretler havada ucustu ve o eve döndü.
Sonuç olarak günlerdir düşünüyorum boşanma konusunu. Avukatla bugün sadece telefonda görüştük. Bu hafta içi yüzyüze görüşeceğiz.
Ona soramadigim sizlere sormak istedigim sorular var.
Eşimle başka menlekette yaşıyoruz. Ve düğün cd leri eve aldigim esyalarin (ceyiz) faturalari hepsi evde.
Ben eğer esime boşanma davası acarsam bunlar bana lazım olacak.
Avukat isterseniz eşinizi arayip anlaşmalı boşanma konusunu teklif edin dedi.
Şimdi ben esimi ararsam o da boş durmaz bir avukata gider ve o delilleri yok edebilir. Ama benimde 2 yaş bebegim kimsenin yanında kalmadigi için gidip onları alabilecek durumum yok. Bebekle gitsem 18 saatlik yol. Uçakla aktarmayla gitsem 8 10 saat. Tabi bunlar bahane değil. En büyük korkum orada cocugu elimden alması almasa bil e büyük kavga çıkar ve cocugun bunlara şahit olması. Ben bu durumda çok akillica davranmak ve mantıklı hareket etmek istiyorum. Fevri davranarak kaybetmek istemiyorum.
Bu arada eşimle boşanmama ailem karşı anlayacaginiz esyalari almaya giderken bile daha evde büyük kaos yaşanacak .
Çok büyük bir hayat mücadelesi beni bekliyor. Bu davadan cok yara alarak cikacagim eger hayatta kalirsam belki daha güzel bir hayat beni bekliyor olacak. Ama suan hem korkuyorum hem üzülüyorum çok degisik duygular içindeyim.
Hakkimda hayirlisi olsun. Sizden de güzel fikirler bekliyorum.
Eşim gideli 1 hafta oldu ve daha cocuklarini bile 1 kez aramadı.

Okur okumaz aklıma faturalarla alakalı duyduğum bir fikir geldi.belki işinize yarar.
Aldığınız yerlerden e-fatura talep edebilirsiniz.mahkeme kabul etti bir arkadaşımda.avukatla yüzyüze konuştuğunuzda bunu sorun mutlaka.
Allah kolaylık versin.

Kusura bakmayın lütfen benim dalginligima verin ne demek istediginizi anlamadim

Kusura bakmayın lütfen benim dalginligima verin ne demek istediginizi anlamadim
Çeyiz faturaları evde kaldı eşim yok edebilir eve gidemiyorum dediniz ya.
Aldığınız yerlerden e-fatura talep ederseniz eşiniz yok edemez.cocukla oraya gitmek zorunda kalmazsınız.

Çeyiz faturaları evde kaldı eşim yok edebilir eve gidemiyorum dediniz ya.
Aldığınız yerlerden e-fatura talep ederseniz eşiniz yok edemez.cocukla oraya gitmek zorunda kalmazsınız.
Ha tamam şimdi anladim teşekkür ederim. Ama en büyük şey dugün kasetleri orada takilar mevcut

Ha tamam şimdi anladim teşekkür ederim. Ama en büyük şey dugün kasetleri orada takilar mevcut
Ailenizde hatıra için bir yakininizda düğün videosu falan yok mu.
Takılar kadının hakkı diye geçiyor normalde çok bilgim yok ama bunu avukata danışın.video olmadan da bunu boşanma dilekçesinde belirtip isteyebilirsiniz.

Yapacak bir şey yok gibi. Kavga hiç yaşanmamış gibi evinize gidip ne var ne yok toplayacaksınız. Sonra çocukları alıp o işteyken evden çıkacak ve dava açacaksınız. Başka türlüsü mümkün görünmüyor.

Bir dönüş tarihi belirleyin ve hiç bir şey olmamış gibi evinize dönün. Eşiniz işteyken gerekli bütün belgeleri toplayıp/ imha edip avukatın yolunu tutun. Siz ve çocuklarınız evden ayrılmayın. O ayrılsın. Gitmek yapmadığı bir şey değilmiş sonuçta.. Veeyaaa çift terapisine gidip evliliğinizi kurtarın! Şiddet yok, aldatma yok.. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ailem bilseler ki ben evime bu sebeple gidiyorum bildigin rezillik cikartilar diyorum ya bir savasin içine giryorum
Çocukları ailenize emanet edip günü birlik gidip gelme sansiniz var mı? Esiniz çalışıyordur onun olmadigi bir zaman diliminde eve girer esyalarinizi toplar dönersiniz

O zamanlar çok akıllı telefon filan yoktu bizimkilerde ama yinede bi sorup sorusturayim

Aynen. Eve gitmekten korkmuyorum esimin vereceği tepkiye bile bir nebze hazırım ama ailem normal değiller ki. Bırakın bizde senle gelelim demeyi ben gidiyorum deyince bana etmediklerini birakmayavaklar
Yani bir yol bulmaniz gerekiyor
Aileniz cocuklara baksa gerisini hallederdiniz aslinda

Evet o bendim. Bir defa bil e çocuklarını aramadı. Sakinlesemiuorum

Bak arkadasim senin benden daha fazla bir evlilik tecruben var. Seni anliyorum ben de fevri bir insanim. Derin bir nefes al ve sakinles. Su asamada bu fevrilik sadece babanin ekmegine yag surmek olur. 10 kusur senenlik evli olduguna gore demek ki evliligin sorunlu degilmis. Tek sorun babansa bir sakinles derim. He yok ben zaten bosanacaktim diyorsan onu bilemem.

Aynen. Eve gitmekten korkmuyorum esimin vereceği tepkiye bile bir nebze hazırım ama ailem normal değiller ki. Bırakın bizde senle gelelim demeyi ben gidiyorum deyince bana etmediklerini birakmayavaklar
Anneniz destek olamaz mi? Günü birlik gider gelirsiniz ucakla gidin aksamina dönecek sekilde.

Şöyle anlatayim arkadasim bu evlilik yüzde 80 benim fedakarligim sonucu yürüyordu. Bu adam zamaninda bana şiddet uyguladı aldım darp raporunu uzaklastirmayi ondan sonra bıraktı. Iddia oynuyordu ailesine anlattım kaçak göcek oynaya oynaya seneler geçti. Sonra birakti. Sonra borsaya dadandi 20bin kaybetti. Arti 18 videolar izledi herkes bunu izlemeyen yok cinsel hayatiniza renk katar bu kadar katı olma dedi. Yani anlaycaginiz benim yapma dedigim ne varsa yaptı. Tabi her seferinde ailem benim arkamda olmadığı için ben hepsini yutmak zorunda kaldım. Ama unuttum mu hayır. Afettim mi hayır. Büyük olaylar cikinca hatasindan dönüyordu ama olay çıkmadan bildigini okuyordu. Son zamanlar eskiye göre kendini biraz da olsa toparlmaya başlamıştı.
Derken böyle böyle seneler geçti. Ben hep düzelir diye bekledim. Azıcık duzelinve inancim artıyor böyle durumlarda da diplere vuruyorum

A
Anneniz destek olamaz mi? Günü birlik gider gelirsiniz ucakla gidin aksamina dönecek sekilde.
Annem mi? Eşim giderken kızım eşini durdur yoksa baban bizi öldürür niye gitmesine izin verdik diye esime yalvaran annem mi?
Yoksa kocası gelince önüne kosup ne yeyip ne icersin biz damada yemek yedirdik işi varmis da ondan gitti diyen annem mi. Oysa eşim giderken biz birbirimizi bogazlayacaktik az kalsın. Eşim bana bin tane hakaret etti çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…