- 20 Ocak 2021
- 276
- 547
- 18
- 38
- Konu Sahibi Goturbeniaya
-
Kusura bakmayın lütfen benim dalginligima verin ne demek istediginizi anlamadimOkur okumaz aklıma faturalarla alakalı duyduğum bir fikir geldi.belki işinize yarar.
Aldığınız yerlerden e-fatura talep edebilirsiniz.mahkeme kabul etti bir arkadaşımda.avukatla yüzyüze konuştuğunuzda bunu sorun mutlaka.
Allah kolaylık versin.
Çeyiz faturaları evde kaldı eşim yok edebilir eve gidemiyorum dediniz ya.Kusura bakmayın lütfen benim dalginligima verin ne demek istediginizi anlamadim
Okur okumaz aklıma faturalarla alakalı duyduğum bir fikir geldi.belki işinize yarar.
Aldığınız yerlerden e-fatura talep edebilirsiniz.mahkeme kabul etti bir arkadaşımda.avukatla yüzyüze konuştuğunuzda bunu sorun mutlaka.
Allah kolaylık versin.
Ha tamam şimdi anladim teşekkür ederim. Ama en büyük şey dugün kasetleri orada takilar mevcutÇeyiz faturaları evde kaldı eşim yok edebilir eve gidemiyorum dediniz ya.
Aldığınız yerlerden e-fatura talep ederseniz eşiniz yok edemez.cocukla oraya gitmek zorunda kalmazsınız.
Ailenizde hatıra için bir yakininizda düğün videosu falan yok mu.Ha tamam şimdi anladim teşekkür ederim. Ama en büyük şey dugün kasetleri orada takilar mevcut
Evet o bendim. Bir defa bil e çocuklarını aramadı. SakinlesemiuorumCanim sen su babasi yuzunden problem yasayan uye miydin? O uye isen acele etme, fevri davranma derim. Tek sorun buysa acele etme derim, baska sorunlar varsa bilemem.
Çocukları ailenize emanet edip günü birlik gidip gelme sansiniz var mı? Esiniz çalışıyordur onun olmadigi bir zaman diliminde eve girer esyalarinizi toplar dönersiniz
O zamanlar çok akıllı telefon filan yoktu bizimkilerde ama yinede bi sorup sorusturayimAilenizde hatıra için bir yakininizda düğün videosu falan yok mu.
Takılar kadının hakkı diye geçiyor normalde çok bilgim yok ama bunu avukata danışın.video olmadan da bunu boşanma dilekçesinde belirtip isteyebilirsiniz.
Yani bir yol bulmaniz gerekiyorAilem bilseler ki ben evime bu sebeple gidiyorum bildigin rezillik cikartilar diyorum ya bir savasin içine giryorum
Yani bir yol bulmaniz gerekiyor
Aileniz cocuklara baksa gerisini hallederdiniz aslinda
Evet o bendim. Bir defa bil e çocuklarını aramadı. Sakinlesemiuorum
Anneniz destek olamaz mi? Günü birlik gider gelirsiniz ucakla gidin aksamina dönecek sekilde.Aynen. Eve gitmekten korkmuyorum esimin vereceği tepkiye bile bir nebze hazırım ama ailem normal değiller ki. Bırakın bizde senle gelelim demeyi ben gidiyorum deyince bana etmediklerini birakmayavaklar
Şöyle anlatayim arkadasim bu evlilik yüzde 80 benim fedakarligim sonucu yürüyordu. Bu adam zamaninda bana şiddet uyguladı aldım darp raporunu uzaklastirmayi ondan sonra bıraktı. Iddia oynuyordu ailesine anlattım kaçak göcek oynaya oynaya seneler geçti. Sonra birakti. Sonra borsaya dadandi 20bin kaybetti. Arti 18 videolar izledi herkes bunu izlemeyen yok cinsel hayatiniza renk katar bu kadar katı olma dedi. Yani anlaycaginiz benim yapma dedigim ne varsa yaptı. Tabi her seferinde ailem benim arkamda olmadığı için ben hepsini yutmak zorunda kaldım. Ama unuttum mu hayır. Afettim mi hayır. Büyük olaylar cikinca hatasindan dönüyordu ama olay çıkmadan bildigini okuyordu. Son zamanlar eskiye göre kendini biraz da olsa toparlmaya başlamıştı.Bak arkadasim senin benden daha fazla bir evlilik tecruben var. Seni anliyorum ben de fevri bir insanim. Derin bir nefes al ve sakinles. Su asamada bu fevrilik sadece babanin ekmegine yag surmek olur. 10 kusur senenlik evli olduguna gore demek ki evliligin sorunlu degilmis. Tek sorun babansa bir sakinles derim. He yok ben zaten bosanacaktim diyorsan onu bilemem.
Annem mi? Eşim giderken kızım eşini durdur yoksa baban bizi öldürür niye gitmesine izin verdik diye esime yalvaran annem mi?Anneniz destek olamaz mi? Günü birlik gider gelirsiniz ucakla gidin aksamina dönecek sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?