Bana bir akil verin yapılanları sinderemiyorum

Çocuğu ailene bırak tek git , eşine de bikac eşyamı almam lazım dersin, gizlice delilleri topla ve geri dön , sonra dava aç

Çocuğu ailene bırak tek git , eşine de bikac eşyamı almam lazım dersin, gizlice delilleri topla ve geri dön , sonra dava aç
Ah benim ailem varya şu hayatta tek secemedigim ama her zaman bir tas kovugundan cikmayi tercih ettiren ailem. Bilmiyorum olmasalar daha mı iyi olurdu

Simdi isin rengi degisti iste cok uzuldum

Bosanma konusunda sonuna kadar haklisin ve bu adami cekme derim. Senin yerinde olsam o babayi da cekmem.

Yerinde olsam once guzel bir is bulurdum sonra kocayi bosayip o babadan uzaklasirdim. Yani digecegim o ki yine akilli hareket etmen lazim.

Avukata danismissin zaten, avukat seni en guzel sekilde yonlendirecektir.

Bence alttan alın hiçbirsey olmamis gibi alın cocuklarinizi evinize gidin. Birşeyleri gözlemleyin baktınız eşiniz adam olacak gibi değil ne gerekiyorsa ondan habersiz alın tamamlayın çekin gidin. Hem bakarsınız belki herşey düzelir. Suan bunu gururunuza yediremiyor olabilirsiniz ama öyle bir amaca hizmet ederek planlı gitmeniz bir tık daha az zorunuza gider.

Anneniz babanızın zulmünden dolayi sinmiş sizi de öyle olun diye telkin ediyor demek ki çünkü tek bildiği yol bu
Bence siz kendinize bi duzen kurun
Annenize de söylemeyin o zaman ama acil bir durum var gitmem lazım diyin ya da saatlerine göre ayarlayin arkadasla bulusacagim kafa dagitacagim biraz düşünmeye ihtiyacım var diyerek gidin gelin
Ucakla 2 saatse hadi git gel derken 6 7 saat 1 2 saat de evde oyalansaniz 10 saate ihtiyacınız var
Ya da sabah erken çıkın kimseye belli etmeden,arayan olursa da moralim bozuldu ciktim dersiniz sonra zaten dönünce annenize anlatırsınız
Bence boşanacaksaniz nafaka tazminat ne varsa alin aileniz destek olmayacaksa da kendinize bir hayat kurun ailenize mecbur gibi düşünmeyin

Ah benim ailem varya şu hayatta tek secemedigim ama her zaman bir tas kovugundan cikmayi tercih ettiren ailem. Bilmiyorum olmasalar daha mı iyi olurdu
Bakin aileniz belliki size asla destek olmayacak hatta köstek olacak , büyük bir karar vermeniz lazım sonucunda hem eşinizi hemde ailenizi silmek zorunda kalabilirsiniz, güçlü olun ve o eve bişey belli etmeden çocuğunuzla geri dönün, plan yapın tüm delilleri toplayın Eşinizin bulamayacağı mümkünse evin dışında bir yerde muhafaza edin , biraz para bitiktirin sonra dava acın ve evden siz değil eşiniz gitsin , eğer bu evliliği düzeltmeye, geçinmeye gönlü varsa adam olsun ve çift terapisi alın ,ailenizle de mesafe koyun derim , böyle ana baba olmaz olsun, gitmeyin gelmeyin, hayatınızda olmasalar daha mutlu olursunuz emin olun ..

Tabi avukat elinden geldiğince yardımcı olacak ama o da kanunlar çerçevesinde.
Ben hem ici mi dökmek hemde avukata sormayacagim kişisel sorunları mi size danışmak için yazmak istedim

Aileniz sizin gitmenizi istiyorsa annenize esinize sürpriz yapacaginizi, basbasa konuşup cozmeye calisacaginizi o yuzden cocuga bakmasini rica edebilirsiniz
Önce biz kari koca aramizi duzeltmeye calisalim ona gore cocugu alalim simdi cocugun yaninda tartismak olmaz diyin ama babanizi idare etsin o günlük
Sonrasina bakarsiniz

Kesinlikle öyle bundan sonra tek basimayim

Sinmek
Sinmek Ne kelime. Tovbe hasa adam bana secde edeceksin dese korkusundan onuda yapacak. Kaç kere dedim bu zulmü çek ne ben sana bakarim sadece çocuklara bak calisayim her türlü ihtiyacını karilayayim dedim hiç sesi çıkmadı. Ben zirveye ciktim çok emek verdim bu evliliğe sen herşeyi zirvede bırak diyorsun dedi. Akşama kadar dayak küfür yemek zirveymis

Tabi avukat elinden geldiğince yardımcı olacak ama o da kanunlar çerçevesinde.
Ben hem ici mi dökmek hemde avukata sormayacagim kişisel sorunları mi size danışmak için yazmak istedim

Elbette yaz. Belki konusmak sana iyi gelecek, belki de hic aklina gelmeyen bir fikir alacaksin buradan. Ben senin diger konunu da hatirliyorum ve sen gayet aklibasinda, mantikli bir kadinsin.

Sen hemen davayi acip sinirini oyle cikaracaksin belki ama sakin kalip bu surecte mantikli hareket etmen lazim. Ne gerekiyorsa butun delillerini topla ve is bulmaya odaklan. O baba ve aile ile kaldigin surece bosanmanin da bir anlami kalmayacak. Birinden kurtulup digerine gideceksin. Onun icin 2 taraftan da uzaklasmani oneririm.

Ite
Işte o yuzdeen ofkeyle hareket etmek istemiyorun. Ofkeyle kalkan zararla oturur.
Burada yüzlerce kadın var muhakkak birileri mantıklı bir fikir yazacaktir

Esyalar için bu yapılabilir ama eşyalar çokta umrumda degil zaten eskidiler ama altinlarimi almam lazim

Esin isteyken git al ve don. Avukata danisip oyle yap ama. Aileyi falan bosver. Seni dusunseler zaten bunlari yasamana sebep olmazlardi. Kendinden baska kimseyi dusunmeden hareket et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…