- 24 Ocak 2021
- 12.979
- 29.802
- 548
- Konu Sahibi Goturbeniaya
-
Çocuğu ailene bırak tek git , eşine de bikac eşyamı almam lazım dersin, gizlice delilleri topla ve geri dön , sonra dava açDaha önce konu acmistim 11 senelik evlilik 10 yaşında ve 2 yaşında iki çocuğum var.
Kısaca özet geçmek gerekirse bayram tatili için ailemin yanina geldiğimizde eşimle kavga ettik hakaretler havada ucustu ve o eve döndü.
Sonuç olarak günlerdir düşünüyorum boşanma konusunu. Avukatla bugün sadece telefonda görüştük. Bu hafta içi yüzyüze görüşeceğiz.
Ona soramadigim sizlere sormak istedigim sorular var.
Eşimle başka menlekette yaşıyoruz. Ve düğün cd leri eve aldigim esyalarin (ceyiz) faturalari hepsi evde.
Ben eğer esime boşanma davası acarsam bunlar bana lazım olacak.
Avukat isterseniz eşinizi arayip anlaşmalı boşanma konusunu teklif edin dedi.
Şimdi ben esimi ararsam o da boş durmaz bir avukata gider ve o delilleri yok edebilir. Ama benimde 2 yaş bebegim kimsenin yanında kalmadigi için gidip onları alabilecek durumum yok. Bebekle gitsem 18 saatlik yol. Uçakla aktarmayla gitsem 8 10 saat. Tabi bunlar bahane değil. En büyük korkum orada cocugu elimden alması almasa bil e büyük kavga çıkar ve cocugun bunlara şahit olması. Ben bu durumda çok akillica davranmak ve mantıklı hareket etmek istiyorum. Fevri davranarak kaybetmek istemiyorum.
Bu arada eşimle boşanmama ailem karşı anlayacaginiz esyalari almaya giderken bile daha evde büyük kaos yaşanacak .
Çok büyük bir hayat mücadelesi beni bekliyor. Bu davadan cok yara alarak cikacagim eger hayatta kalirsam belki daha güzel bir hayat beni bekliyor olacak. Ama suan hem korkuyorum hem üzülüyorum çok degisik duygular içindeyim.
Hakkimda hayirlisi olsun. Sizden de güzel fikirler bekliyorum.
Eşim gideli 1 hafta oldu ve daha cocuklarini bile 1 kez aramadı.
Ah benim ailem varya şu hayatta tek secemedigim ama her zaman bir tas kovugundan cikmayi tercih ettiren ailem. Bilmiyorum olmasalar daha mı iyi olurduÇocuğu ailene bırak tek git , eşine de bikac eşyamı almam lazım dersin, gizlice delilleri topla ve geri dön , sonra dava aç
Şöyle anlatayim arkadasim bu evlilik yüzde 80 benim fedakarligim sonucu yürüyordu. Bu adam zamaninda bana şiddet uyguladı aldım darp raporunu uzaklastirmayi ondan sonra bıraktı. Iddia oynuyordu ailesine anlattım kaçak göcek oynaya oynaya seneler geçti. Sonra birakti. Sonra borsaya dadandi 20bin kaybetti. Arti 18 videolar izledi herkes bunu izlemeyen yok cinsel hayatiniza renk katar bu kadar katı olma dedi. Yani anlaycaginiz benim yapma dedigim ne varsa yaptı. Tabi her seferinde ailem benim arkamda olmadığı için ben hepsini yutmak zorunda kaldım. Ama unuttum mu hayır. Afettim mi hayır. Büyük olaylar cikinca hatasindan dönüyordu ama olay çıkmadan bildigini okuyordu. Son zamanlar eskiye göre kendini biraz da olsa toparlmaya başlamıştı.
Derken böyle böyle seneler geçti. Ben hep düzelir diye bekledim. Azıcık duzelinve inancim artıyor böyle durumlarda da diplere vuruyorum
Isim yok geçim sikintisinin alasini yaşayacağımİşiniz var mı?
Geçim sıkıntısı yasayacak misiniz?
Anneniz babanızın zulmünden dolayi sinmiş sizi de öyle olun diye telkin ediyor demek ki çünkü tek bildiği yol buA
Annem mi? Eşim giderken kızım eşini durdur yoksa baban bizi öldürür niye gitmesine izin verdik diye esime yalvaran annem mi?
Yoksa kocası gelince önüne kosup ne yeyip ne icersin biz damada yemek yedirdik işi varmis da ondan gitti diyen annem mi. Oysa eşim giderken biz birbirimizi bogazlayacaktik az kalsın. Eşim bana bin tane hakaret etti çıktı.
Bakin aileniz belliki size asla destek olmayacak hatta köstek olacak , büyük bir karar vermeniz lazım sonucunda hem eşinizi hemde ailenizi silmek zorunda kalabilirsiniz, güçlü olun ve o eve bişey belli etmeden çocuğunuzla geri dönün, plan yapın tüm delilleri toplayın Eşinizin bulamayacağı mümkünse evin dışında bir yerde muhafaza edin , biraz para bitiktirin sonra dava acın ve evden siz değil eşiniz gitsin , eğer bu evliliği düzeltmeye, geçinmeye gönlü varsa adam olsun ve çift terapisi alın ,ailenizle de mesafe koyun derim , böyle ana baba olmaz olsun, gitmeyin gelmeyin, hayatınızda olmasalar daha mutlu olursunuz emin olun ..Ah benim ailem varya şu hayatta tek secemedigim ama her zaman bir tas kovugundan cikmayi tercih ettiren ailem. Bilmiyorum olmasalar daha mı iyi olurdu
Tabi avukat elinden geldiğince yardımcı olacak ama o da kanunlar çerçevesinde.Simdi isin rengi degisti iste cok uzuldum
Bosanma konusunda sonuna kadar haklisin ve bu adami cekme derim. Senin yerinde olsam o babayi da cekmem.
Yerinde olsam once guzel bir is bulurdum sonra kocayi bosayip o babadan uzaklasirdim. Yani digecegim o ki yine akilli hareket etmen lazim.
Avukata danismissin zaten, avukat seni en guzel sekilde yonlendirecektir.
Kesinlikle öyle bundan sonra tek basimayimBakin aileniz belliki size asla destek olmayacak hatta köstek olacak , büyük bir karar vermeniz lazım sonucunda hem eşinizi hemde ailenizi silmek zorunda kalabilirsiniz, güçlü olun ve o eve bişey belli etmeden çocuğunuzla geri dönün, plan yapın tüm delilleri toplayın Eşinizin bulamayacağı mümkünse evin dışında bir yerde muhafaza edin , biraz para bitiktirin sonra dava acın ve evden siz değil eşiniz gitsin , eğer bu evliliği düzeltmeye, geçinmeye gönlü varsa adam olsun ve çift terapisi alın ,ailenizle de mesafe koyun derim , böyle ana baba olmaz olsun, gitmeyin gelmeyin, hayatınızda olmasalar daha mutlu olursunuz emin olun ..
Tek başınıza da güçlüsünüz yeterki dik durunKesinlikle öyle bundan sonra tek basimayim
Sinmek Ne kelime. Tovbe hasa adam bana secde edeceksin dese korkusundan onuda yapacak. Kaç kere dedim bu zulmü çek ne ben sana bakarim sadece çocuklara bak calisayim her türlü ihtiyacını karilayayim dedim hiç sesi çıkmadı. Ben zirveye ciktim çok emek verdim bu evliliğe sen herşeyi zirvede bırak diyorsun dedi. Akşama kadar dayak küfür yemek zirveymisAnneniz babanızın zulmünden dolayi sinmiş sizi de öyle olun diye telkin ediyor demek ki çünkü tek bildiği yol bu
Bence siz kendinize bi duzen kurun
Annenize de söylemeyin o zaman ama acil bir durum var gitmem lazım diyin ya da saatlerine göre ayarlayin arkadasla bulusacagim kafa dagitacagim biraz düşünmeye ihtiyacım var diyerek gidin gelin
Ucakla 2 saatse hadi git gel derken 6 7 saat 1 2 saat de evde oyalansaniz 10 saate ihtiyacınız var
Ya da sabah erken çıkın kimseye belli etmeden,arayan olursa da moralim bozuldu ciktim dersiniz sonra zaten dönünce annenize anlatırsınız
Bence boşanacaksaniz nafaka tazminat ne varsa alin aileniz destek olmayacaksa da kendinize bir hayat kurun ailenize mecbur gibi düşünmeyin
Tabi avukat elinden geldiğince yardımcı olacak ama o da kanunlar çerçevesinde.
Ben hem ici mi dökmek hemde avukata sormayacagim kişisel sorunları mi size danışmak için yazmak istedim
Işte o yuzdeen ofkeyle hareket etmek istemiyorun. Ofkeyle kalkan zararla oturur.Elbette yaz. Belki konusmak sana iyi gelecek, belki de hic aklina gelmeyen bir fikir alacaksin buradan. Ben senin diger konunu da hatirliyorum ve sen gayet aklibasinda, mantikli bir kadinsin.
Sen hemen davayi acip sinirini oyle cikaracaksin belki ama sakin kalip bu surecte mantikli hareket etmen lazim. Ne gerekiyorsa butun delillerini topla ve is bulmaya odaklan. O baba ve aile ile kaldigin surece bosanmanin da bir anlami kalmayacak. Birinden kurtulup digerine gideceksin. Onun icin 2 taraftan da uzaklasmani onerir
Teşekkür ederimTek başınıza da güçlüsünüz yeterki dik durun
Alisveris yaptiginiz yerlere gidin onlarda birer ornegi vardir fotokopi cekip asli gibidir yapsinlarKusura bakmayın lütfen benim dalginligima verin ne demek istediginizi anlamadim
Alisveris yaptiginiz yerlere gidin onlarda birer ornegi vardir fotokopi cekip asli gibidir yapsinlar
IEsyalar için bu yapılabilir ama eşyalar çokta umrumda degil zaten eskidiler ama altinlarimi almam lazim
Esyalar için bu yapılabilir ama eşyalar çokta umrumda degil zaten eskidiler ama altinlarimi almam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?