- 24 Ocak 2021
- 12.979
- 29.801
- 548
- Konu Sahibi Goturbeniaya
Çocuğu ailene bırak tek git , eşine de bikac eşyamı almam lazım dersin, gizlice delilleri topla ve geri dön , sonra dava açDaha önce konu acmistim 11 senelik evlilik 10 yaşında ve 2 yaşında iki çocuğum var.
Kısaca özet geçmek gerekirse bayram tatili için ailemin yanina geldiğimizde eşimle kavga ettik hakaretler havada ucustu ve o eve döndü.
Sonuç olarak günlerdir düşünüyorum boşanma konusunu. Avukatla bugün sadece telefonda görüştük. Bu hafta içi yüzyüze görüşeceğiz.
Ona soramadigim sizlere sormak istedigim sorular var.
Eşimle başka menlekette yaşıyoruz. Ve düğün cd leri eve aldigim esyalarin (ceyiz) faturalari hepsi evde.
Ben eğer esime boşanma davası acarsam bunlar bana lazım olacak.
Avukat isterseniz eşinizi arayip anlaşmalı boşanma konusunu teklif edin dedi.
Şimdi ben esimi ararsam o da boş durmaz bir avukata gider ve o delilleri yok edebilir. Ama benimde 2 yaş bebegim kimsenin yanında kalmadigi için gidip onları alabilecek durumum yok. Bebekle gitsem 18 saatlik yol. Uçakla aktarmayla gitsem 8 10 saat. Tabi bunlar bahane değil. En büyük korkum orada cocugu elimden alması almasa bil e büyük kavga çıkar ve cocugun bunlara şahit olması. Ben bu durumda çok akillica davranmak ve mantıklı hareket etmek istiyorum. Fevri davranarak kaybetmek istemiyorum.
Bu arada eşimle boşanmama ailem karşı anlayacaginiz esyalari almaya giderken bile daha evde büyük kaos yaşanacak .
Çok büyük bir hayat mücadelesi beni bekliyor. Bu davadan cok yara alarak cikacagim eger hayatta kalirsam belki daha güzel bir hayat beni bekliyor olacak. Ama suan hem korkuyorum hem üzülüyorum çok degisik duygular içindeyim.
Hakkimda hayirlisi olsun. Sizden de güzel fikirler bekliyorum.
Eşim gideli 1 hafta oldu ve daha cocuklarini bile 1 kez aramadı.