- 23 Ekim 2020
- 767
- 881
- 53
- Konu Sahibi Goturbeniaya
Ah benim ailem varya şu hayatta tek secemedigim ama her zaman bir tas kovugundan cikmayi tercih ettiren ailem. Bilmiyorum olmasalar daha mı iyi olurdu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah benim ailem varya şu hayatta tek secemedigim ama her zaman bir tas kovugundan cikmayi tercih ettiren ailem. Bilmiyorum olmasalar daha mı iyi olurdu
Öyle mi dersiniz.Esin isteyken git al ve don. Avukata danisip oyle yap ama. Aileyi falan bosver. Seni dusunseler zaten bunlari yasamana sebep olmazlardi. Kendinden baska kimseyi dusunmeden hareket et.
Bunu küçükken hep düşünürdüm ben evlatligim ve gerçek ailem çıkıp gelecek ve birgün beni bu hayattan çekip alacaklar.
Yok estagfurullah tabiki de görüşleriniz benim için çok önemli.G Goturbeniaya canım sen öfkeyle hareket ediyorsun bak söyliyeyim sana. Boşanacak sın da ne olacak. Önceki konularında şiddet vardı bitti . İddia bitti. Borsa bitti demişsin
Demek ki bu adam değişime kapalı değil.
Gecenki konunu da hatırlıyorum belki soyliyecegimden hoslanmiyacaksin ama senin eşine karşı tavrın iletişim dilin babana çok benziyor.
Benim de annem baban gibiydi. İçimizdeki o öfkeyi kontrol etmek o kadar zor ki. Anlıyorum ama çabala avukata değil terapiste gitmelisin.
Senin yerinde olsam değiştirmeyecegim babamın yanında yaşayacağıma değişime açık eşimin yanında yaşamaya devam ederdim
İşte bu sebeblerden bir kadının takılarını evde değil banka kasasında kendi adına saklaması gerekiyor hiçbir şekilde başka kişi açtıramıyor tek anahtarla da açtırılamıyor bi anahtar da bankacı da oluyor onlar açıyor evde takı bırakılır mı? Tedbir koydurabiliyorsunuz sanırım video zaten bence işinize yaramaz biz onları şurda burda kullandık yok takılar dese hak iddia edemezsiniz..hiçbirşey yokmuş gibi gidip alacaksınız bi konuşalım falan diyeceksiniz ama eve almazsa takıları yok ettiyse zor
Yemin ederim bunu bende düşündüm.Boyle bisey yaparsaniz babanizin esinize haber verme ihtimali o kadar yuksek ki...
birsey olmamis gibi eve dönüp oyle harakete gecin. Sakince, herseyi ayarlayip oyle yapın ne yapacaksiniz.
Öyle mi dersiniz.
Peki sizce bu adami boşamak bu şartlarda en doğru kararmidir yoksa başka yolu var midir
Aslını sorarsaniz her insan gibi bende mutlu olmak işterim niye böyle olsun isteyeyim ki ama benim gösterdiğim çabayı yeterince eşim gösteriyor mu bence hayir ama ona göre elinden geleni yapiyor
Valla bacim simdi diger konundan hatirladigim kadariyla calismiyorsun ve bosandiginda bunlara sebep olan baba ile yasayacaksin dogru mu?
Esinde degisimler oldu diyorsun, babaya bakiyorsun seni kime nasil kotuleyecegini sasiriyor.
Evet aynen dediğiniz gibi ilk etapta onlarla yasayacagim küçük çocuğum büyüyene kadar. Çünkü yasadigim şehir pahalı bir şehir ilk başta alacagim maaş asgari ücret 1+1 kiralar 1500 tl den başlıyor. Bakıcı parası yok. Elektik yok su yok. Esimden ne nafaka alacagim.
Bir aklım diyorki 1 2 sene bekle o zaman babam emekli olacak onun maaşını kes birde bebek büyür rahat çalışırim ve de bir şekilde altinlarimi bu taraftan birseye yatirim yapıp alirim
Bakarsın o zamana kadar ölür ve bu güne kadar benden aldığı herseyi bana geri verir. Cocuklugumun gencligimin telafisi yok ama .Valla bacim o babayla bebek buyuyene kadar sen sinir hastasi olursun. Bunun yerine esinle birlikte bir aile terapistine gitmen su asamada da dogru sanki. (En azindan esin ufakta olsa bir yol almis)
Baban normal biri olur bu adami 1 dk.cekme derim. Ne derse en azindan baban derim ama oyle biri degil.
Yagmurdan kacip doluya tutulmak gibi senin durum.
Bakarsın o zamana kadar ölür ve bu güne kadar benden aldığı herseyi bana geri verir. Cocuklugumun gencligimin telafisi yok ama .
Ona o kadar kizginimki size anlatamam
Haklisiniz dedigim gibi çok ofkeliyim ve agzimdan cikanlar saglikli değilBeddua doner dolasir seni bulur bacim. Olum Allahtan, sen yine de bu kadar negatif olma derim. Kendi cikarlarini dusun ama bunu dusunurken baskasinin kotulugunu dileme derim. Olmesi senin yasadiklarini telafi etmez.
Evet evet önce boşanma sonra mal paylasimi. Cekismeli boşanma 3 sene mal paylasimi da 3 sene olsa en iyi ihtimal 6 7 sene sürer.Mahkeme olayına çok güvenmeyin o nafakaları size tıkır tıkır ödemeyecek koca kişisi , o altınların parasını mahkeme bitiminde şak diye vermeyecek dava sonucuna itiraz edecek belki uzayacakta uzayacak. İki çocukla sizin iş çok riskli helede güveneceginz kimse yokken. Evinize dönün arka elden çocuklarınız büyürken birikim yapmaya bakın. Başka meşguliyetler bulun. Zor durumda kalmak istemiyorsanz yapacak başka bişeyiniz yok. Hakkında hayırlısı olsun.
Haklisiniz dedigim gibi çok ofkeliyim ve agzimdan cikanlar saglikli değil
Esyalar için bu yapılabilir ama eşyalar çokta umrumda degil zaten eskidiler ama altinlarimi almam lazim