• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akil verin yapılanları sinderemiyorum

Ya sizin iş çok sıkıntı. Bir süre eşinizle barışmış gibi yaşayıp bu arada iş bulup para biriktirseniz ?

Sen simdi herkese ve her seye ofkeni, sinirini bir tarafa koy. Soyle 1 hafta sadece cocuklarina odaklanip yasa. Bu surede hangi yol senin icin daha dogru olur, onune neler cikarir bunlari dusun. Rabbim hakkinda en iyi olani nasip etsin, gonlune ferahlik versin insallah.
Amin çok sagolun

Bak bir de şu var senin o dayanamadığı babanın yanında mı yaşasınlar çocukların yoksa kendi babalarının mı
Senin bu yaşta psikolojini bozan adam çocuklarının psikolojisini nasıl bozar
Bozdu zaten büyük olan kızım diyorki keske senle babam ayrılsa dedemle de ananem ayrılsa biz hepimiz mutlu mesut yasasak anne diyor. Oda her şeyin farkında. Ama küçücük çocuğun fark ettiğini koca kadın akıl edemiyor

Bence biraz daha bekle..
Çok zor biliyorum için içine sığmıyor, çocuklarına baktıkça kahroluyorsun ama sabrın sonu selamettir.
Bence esin hatasını anlayacak ve siz barışacaksınız
Boşanmayı veya nasıl gecinecegini vs. bir süre daha düşünememeye çalış
En azından düşünsen de harekete geçme

Bozdu zaten büyük olan kızım diyorki keske senle babam ayrılsa dedemle de ananem ayrılsa biz hepimiz mutlu mesut yasasak anne diyor. Oda her şeyin farkında. Ama küçücük çocuğun fark ettiğini koca kadın akıl edemiyor
Sen onları degistiremiyeceksin baban narsist annen de onun mağduru kabullenmiş
Onlar degismeyecekler şal gitsin onları
Sen ne yapacaksın çocukların ve evliliğin için onu düşün sadece
Senin mutluluğunu onların düzelmesine bağlama

Sen onları degistiremiyeceksin baban narsist annen de onun mağduru kabullenmiş
Onlar degismeyecekler şal gitsin onları
Sen ne yapacaksın çocukların ve evliliğin için onu düşün sadece
Senin mutluluğunu onların düzelmesine bağlama
Bunu gecte olsa kabullendim.
Zten öfke patlaması yaşamamin ana sebebi buydu. Ister baba ister anne işter eş kimsenin yanimda olmadığını ve bu hayatta birileri beni savunsun birileri bana sahip çıksın diye beklemenin yanlış olduğu gerçeği tokat gibi indi ogün suratıma.(eski konuma bakabilirsiniz gerçi okuyup gece gece sinirinizi bozmayin)
Bu satten sonra ailem için kendimi paralamayacagim. O kadar bencil olacagim ki sadece kendim ve cocuklarim olacak hayatımda.

Ailenin evi eşinin yanından da beter anladığım kadarıyla, zaten çoğu kadın bu yüzden mutsuz evliliklere boyun eğmiyor mu? Boşanmaya kararlıysan bile önce kendini bazı anlamlarda sağlama almalısın, sana kocanın yanında hakaret eden bir baba, destek çıkmayan bir anne, bunlar tutunulacak dal değil. İş bulabilir misin, ev tutabilir misin, nerede hangi şehirde nasıl koşullarda yaşarsın, çocuklarının okulu ne olur. Bunları hep düşün, plan yapmadan ben boşanacağım diye ortaya çıkıp bu insanları iyice üzerine saldırtma. Saldıracaksalar da sen güçlenince saldırsınlar, zayıfken değil.

Bence biraz daha bekle..
Çok zor biliyorum için içine sığmıyor, çocuklarına baktıkça kahroluyorsun ama sabrın sonu selamettir.
Bence esin hatasını anlayacak ve siz barışacaksınız
Boşanmayı veya nasıl gecinecegini vs. bir süre daha düşünememeye çalış
En azından düşünsen de harekete geçme
Ama bundan sonra hayatim nerde devam ederse etsin bir kenara nasıl para biriktirebikitim diye düşüneceğim. Düşmez kalkmaz bir allah bana bu aileden ve kocadan hayır yok artık onu anladım. Bir iş düşünüp kenara üç bes kurus atmam lazim

Ailenin evi eşinin yanından da beter anladığım kadarıyla, zaten çoğu kadın bu yüzden mutsuz evliliklere boyun eğmiyor mu? Boşanmaya kararlıysan bile önce kendini bazı anlamlarda sağlama almalısın, sana kocanın yanında hakaret eden bir baba, destek çıkmayan bir anne, bunlar tutunulacak dal değil. İş bulabilir misin, ev tutabilir misin, nerede hangi şehirde nasıl koşullarda yaşarsın, çocuklarının okulu ne olur. Bunları hep düşün, plan yapmadan ben boşanacağım diye ortaya çıkıp bu insanları iyice üzerine saldırtma. Saldıracaksalar da sen güçlenince saldırsınlar, zayıfken değil.
Düşünmez olurmuyum hepsini en ince ayrintisina kadar düşünüyorum.
Şu 1 hafta bana 10senelik akıl kattı. Aslında iyi oluyor insanlarin gerçek yüzünü gormem. Bundan sonra bir işe kalkisacagim zaman yok anam var yok babam var demem. Ben bu işin altından tek basima kalkabikirmiyim kalkamazmiyim bunu dusunurum

Konu sahibi sen şuanda hiç sağlıklı düşünemiyorsun..öfke gözlerini bürümüş maalesef babanı elestirdigin bazı baskın,fevri haller sanada sirayet etmiş farkında değilsin.eşin haklı değildi ama senin üslubunda çok gemileri yaktım gitti bitti modundaydı.sen evliliğini kurtarabilirsin..boşanmak için emek vermektense öncelikle evliliğin kurtulabilirmi diye terapist arastirabilirsin.iki çocuğun var ve şuan o çocuklara travma yaşatacağina huzurlu bir hayat yaşatmak için elinden geleni yapmalısın.bence eşine karşı kalbini yumşat sil baştan yap.belliki çok kalpleriniz kırıldı ikinizinde.bence tamir edebilirsiniz bazı seyleri.rica ediyorum evinize dönün ve yuvanızı dağıtmayın.

Kavga sebebiniz ne mesela eşinizle?

Öncesi var mı bu boşanma kararınızı tek bir kavga mı evliliği bu hale getiren.

Sinir ve inatla verilmiş bir karar sizinki bence. Evinize dönün, bir müddet bekleyin, olmuyorsa o zaman boşanırsınız. Pireye kızıp yorgan yakmak gibi birşey bu, tabi geçmişte başka birikmişlikler yoksa...

Kavga sebebiniz ne mesela eşinizle?

Öncesi var mı bu boşanma kararınızı tek bir kavga mı evliliği bu hale getiren.
Şöyle anlatayim arkadasim bu evlilik yüzde 80 benim fedakarligim sonucu yürüyordu. Bu adam zamaninda bana şiddet uyguladı aldım darp raporunu uzaklastirmayi ondan sonra bıraktı. Iddia oynuyordu ailesine anlattım kaçak göcek oynaya oynaya seneler geçti. Sonra birakti. Sonra borsaya dadandi 20bin kaybetti. Arti 18 videolar izledi herkes bunu izlemeyen yok cinsel hayatiniza renk katar bu kadar katı olma dedi. Yani anlaycaginiz benim yapma dedigim ne varsa yaptı. Tabi her seferinde ailem benim arkamda olmadığı için ben hepsini yutmak zorunda kaldım. Ama unuttum mu hayır. Afettim mi hayır. Büyük olaylar cikinca hatasindan dönüyordu ama olay çıkmadan bildigini okuyordu. Son zamanlar eskiye göre kendini biraz da olsa toparlmaya başlamıştı.
Derken böyle böyle seneler geçti. Ben hep düzelir diye bekledim. Azıcık duzelinve inancim artıyor böyle durumlarda da diplere vuruyorum

Kavga sebebim eski konumdavar

Işte bu evliliğin duzelecegine dair umudumu kaybetmiş bir vaziyetteyim. Ilk ve tek hatası degilki
Konu sahibi sen şuanda hiç sağlıklı düşünemiyorsun..öfke gözlerini bürümüş maalesef babanı elestirdigin bazı baskın,fevri haller sanada sirayet etmiş farkında değilsin.eşin haklı değildi ama senin üslubunda çok gemileri yaktım gitti bitti modundaydı.sen evliliğini kurtarabilirsin..boşanmak için emek vermektense öncelikle evliliğin kurtulabilirmi diye terapist arastirabilirsin.iki çocuğun var ve şuan o çocuklara travma yaşatacağina huzurlu bir hayat yaşatmak için elinden geleni yapmalısın.bence eşine karşı kalbini yumşat sil baştan yap.belliki çok kalpleriniz kırıldı ikinizinde.bence tamir edebilirsiniz bazı seyleri.rica ediyorum evinize dönün ve yuvanızı dağıtmayın.

Back
X