• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akil verin :/(

döven, çocuğunun rızkını içki alemlerine harcayan adam nasıl seni çok seviyor, çok iyi bir insan oluyor anlayamadım..

aklı selim düşünemiyorsun..

19 yaşındasın daha çok gençsin, ailene sığın, okul oku, meslek sahibi ol, bebeğine yazık

Bu şey değil mi ya çocuğuna bir flüt bile alamayıp her gece yetmişlik rakıyı alabilen İbrahim Tatlıses :D

Ablacığım kendin etmiş kendin bulmuşsun ama zararın neresinden dönsen kar. Sana tavsiyelerin:
1- kendini geliştir bir meslek edin,oku, çalış ekmeğini eline al.
2- kocanla anlaşma yap sarhoş olunca aklı gittiği için eve gelmesin sana veya bebeğe zarar verebilir. O geliyorsa da sen kaynana git.
3- korun korun korun mümkünse hiç sevisme bile bir çocuk daha yapip onun da senin de hayatını mahvetme.

Bence içki içmesinden daha büyük problem seni dövmesi. Üstelik hamileyken de yapmış. Sen dövmesinden değil içkiden şikayet ediyosun... Aslında yapman gereken çok ortada ama belliki yapmayacaksın. 19 yaşında daha hayatının baharındasın umarım herşey güzel olur...

Ben böyle kadınları anlayamıyorum. Eski bir komşumuz bi gün yolda tuttu lafa eşim şöyle kötü böyle kötü anlaşamıyoruz. Diyorum olur öyle evliliklerde alışma süreci. Ama şöyle yapar böyle yapar doğru düzgün para da kazanmaz eve de bakmaz. Olur öyle sıkıntılar düzene oturtur inşallah işlerini diyorum. Ama şöyle böyle dövüyoda beni dedi. Ne dövüyor mu! Kızım sen manyak misin bu yaşında ne zorun var boşa o zaman bu adamı dedim. Sanki boşa da ben alayım demisim gibi gözünü aça aça Aaaa öyle deme kocam sonuçta neden yuvam yıkılsın dedi. Dedim ne halin varsa gör o zaman ne anlatiyosun bana iki saat. Yani demem o ki hem dert yaniyosunuz hem de dayakçı dedirtmem diyorsunuz. 19 yaşında bir insanın su an aklinin okulunda işinde gücünde olması lazım. Karnında bebegin varken seni döven bir kocan var ne gibi bir akıl verilmesini bekliyorsun. Uzuldum insallah senin icin hayirlisi olur ne diyim. Ana evine gidip 3-5 gün geç gelmekle düzelecek bir durum değil ne yazık ki.
Dogru soyluyorsun ama ben cahillik edip evlenir evlenmez hamile kaldim butun bunlari cahilligim ve kendimi hamileyken guclu goremedigim caresiz hissettigim icin cektim.Dogrudur ruh sagligim bozuldu. Insallah hersey duzelir ALLAH HERKESIN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN

T
Bence içki içmesinden daha büyük problem seni dövmesi. Üstelik hamileyken de yapmış. Sen dövmesinden değil içkiden şikayet ediyosun... Aslında yapman gereken çok ortada ama belliki yapmayacaksın. 19 yaşında daha hayatının baharındasın umarım herşey güzel olur...
Tesekkur ederim yorumun icin. Haklisin mantikli dusunemiyorki insan butun bunlari yasayinca

Tesek
Ya bebeğine bişey olsaydı o zaman sevecekmiydin hala.

Ya ilerde içip hatırlamayıp çocuğunu da döverse sevecekmisin hala.

Alkolü bırakmaz.Ağzıyla içmeyi de bilmediğinden mütevellit daha büyük sorunlar yaşarsın.

Buradaki yorumlara kızma.Bu platformda gördüğün kadınların çoğunun senin yaşın kadar tecrübesi var güzelim.İyi değerlendir her yazılanı o yüzden.

Ailenin yanına dön.Okurmusun çalışırmısın bilmem.Yeni bir hayat kur.Ne kendini ne çocuğunu böyle bir hayata mahkum etme.
TesekkuR ederm kizmiyorum , hani bi laf vardr ya gercekler acidir diye iste..

Back
X