• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akil verin :/(

Nasıl bu kadar normal anlatıp karşılıyorsunuz anlamıyorum ?! Bir arkadaşım yazmış , tabi seni çok sever senden başka kimse katlanmaz diye çok doğru böyle bir adamla nasıl ömür geçer ?

Bak canım ister abla tavsiyesi olsun benden sana ister arkadaş yaşça benden küçüksün ; ben kocamdan böyle şeyler görmedim şükür , ancak babam böyleydi dayak şiddet yoktu ama alkol alırdı ve bir adam 7 sinde neyse 70 inde o oluyor gerçekten hala alkol alır.. bu hayatı kendine zindan etme derim

Hamile kadına el kaldıran adama dayakçı demeyelim de ne diyelim ?!?!
Çok seviyor ama kocası lütfen!!!

Alkol alıp hayatında eşine sevdiğine el kaldırmayan insanlarda vardır
Eşiniz sizi sizin düşündüğünüz gibi sevmiyor
Sevseydi hele siz hamileyken bağırmazdı bile.ama eşiniz sizi dövmüş
Ailenizin yanına giderken geri geleceğim diyerek gitmeyin alkolü bıraktığında ve tedavi olduğunda geleceğim deyin belki işe yarar
Yani sizi gerçekten seviyorsa

Benim eşimde haftada bi iki kere alkol alır daha bugüne kadar vurmadı aksine dahada neşe geliyo kendine
Daha yaşın çok küçük kendine bu eziyeti yapma ailen arkandaysa bırak ne hali varsa görsün o iyi sizi seven aileyide oğlunu çekmediğiniz zaman görürsünüz nasıl çirkefleştiklerini bugün sana yapılana dayakçı demeyin diyosunuzda yarın bir gün çocuğunuza vuruncada dayakçı değil diyebilcekmisin

Benim eşimde haftada bi iki kere alkol alır daha bugüne kadar vurmadı aksine dahada neşe geliyo kendine
Daha yaşın çok küçük kendine bu eziyeti yapma ailen arkandaysa bırak ne hali varsa görsün o iyi sizi seven aileyide oğlunu çekmediğiniz zaman görürsünüz nasıl çirkefleştiklerini bugün sana yapılana dayakçı demeyin diyosunuzda yarın bir gün çocuğunuza vuruncada dayakçı değil diyebilcekmisin
Bnce yine dayakci degil der
O potansiyeli gordum

Ben böyle kadınları anlayamıyorum. Eski bir komşumuz bi gün yolda tuttu lafa eşim şöyle kötü böyle kötü anlaşamıyoruz. Diyorum olur öyle evliliklerde alışma süreci. Ama şöyle yapar böyle yapar doğru düzgün para da kazanmaz eve de bakmaz. Olur öyle sıkıntılar düzene oturtur inşallah işlerini diyorum. Ama şöyle böyle dövüyoda beni dedi. Ne dövüyor mu! Kızım sen manyak misin bu yaşında ne zorun var boşa o zaman bu adamı dedim. Sanki boşa da ben alayım demisim gibi gözünü aça aça Aaaa öyle deme kocam sonuçta neden yuvam yıkılsın dedi. Dedim ne halin varsa gör o zaman ne anlatiyosun bana iki saat. Yani demem o ki hem dert yaniyosunuz hem de dayakçı dedirtmem diyorsunuz. 19 yaşında bir insanın su an aklinin okulunda işinde gücünde olması lazım. Karnında bebegin varken seni döven bir kocan var ne gibi bir akıl verilmesini bekliyorsun. Uzuldum insallah senin icin hayirlisi olur ne diyim. Ana evine gidip 3-5 gün geç gelmekle düzelecek bir durum değil ne yazık ki.

Ya bebeğine bişey olsaydı o zaman sevecekmiydin hala.

Ya ilerde içip hatırlamayıp çocuğunu da döverse sevecekmisin hala.

Alkolü bırakmaz.Ağzıyla içmeyi de bilmediğinden mütevellit daha büyük sorunlar yaşarsın.

Buradaki yorumlara kızma.Bu platformda gördüğün kadınların çoğunun senin yaşın kadar tecrübesi var güzelim.İyi değerlendir her yazılanı o yüzden.

Ailenin yanına dön.Okurmusun çalışırmısın bilmem.Yeni bir hayat kur.Ne kendini ne çocuğunu böyle bir hayata mahkum etme.

Dövdü, seviyorum, ama bebekten sonra az dövüyor bla bla bla.
Başka kapıya. Yemedim.

Eşimi çok seviyorum.

Beni hamileyken dövdü.

19 yaşındayım.

1.5 yıllık evliyim.

Bütün bunlar bir araya gelince,

1.siz bir çocuk gelinsiniz. 18 yaşından once beraber olduğunuz adamın hakkinda kamu davası açılır, tutuklanabilir. Resmi nikahinizin olup olmadığı konusuna girmiyorum bile.

2.sizi hamileyken döven adamı çok seviyorsaniz psikolojik destek almanız gerek.

3.Allah o bebeğin yardımcısı olsun.tabi sizin de.

Dayagi bu kadar normallestirmeyin lutfen .yarin bir gun bebeginizi de dover bu adam.esim bazn sinirlenir onda bile yuzum duser benim.degil ki dovecek .buyuk konusmim ama esim bana bi fiske vuramaz.

Dayakci demeyelim oyle mi?
Ne diyem mahmut mu diyem?
Seviyorsan sorun yok bence, bir cocuk dogurmussun dayagi azaltmis, bir tane daha dogur belki alkolu de azaltir.

Çok seviyor evet gözlerim yaşardı. Böyle aşk ömrümde görmedim desem. Ay resmen özendim şimdi benimki beni hiç sevmiyormuş meğersem:KK12:

Aynı yaştayız seninle ve ben kendimi hala tam olarak yetişkin gibi göremiyorum. Gerçekten şok oldum umarım aklın başına gelir gerçi çok geç bazı şeyler için ama.

Bak nolursa olsun alkoligi kabul ederim ama dayakci deme esime yakistiramiyorum cunku gercekten iyi niyetli durust bi insan
:D :D
30 yaşında adam 17 yaşında çocukla evlenip hamile bırakıyor, üstüne bir de hamile eşini dövüyor. Ama dayakçı demeyecekmişiz. Daha neler neler derdim senin o kazulete de, banlanmama değmez.

Siz şiddet görmeyi layık görmüşsünüz kendinize. Yazık, cehalet neler yaptırıyor insana.

Back
X