- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
- Konu Sahibi orumcekKadin
Neresinden tutsak elimizde kalacak bu konu. Kimse size böylesine büyük bir kötülük yapmazdı. Kendinize bunu yaparken hiç mi acımadınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah sabah sinirlerim bozuldudeme öyle kocasına yakıstiramiyor hem dövmeleri azalmış lütfen
onun sorunu dayak değil içki
Bak nolursa olsun alkoligi kabul ederim ama dayakci deme esime yakistiramiyorum cunku gercekten iyi niyetli durust bi insan ama alkolden vazgecmiyor gecemiyor elestirini nasihate cevirrirsen benim ihtiyacim olan bu
Bak nolursa olsun alkoligi kabul ederim ama dayakci deme esime yakistiramiyorum cunku gercekten iyi niyetli durust bi insan ama alkolden vazgecmiyor gecemiyor elestirini nasihate cevirrirsen benim ihtiyacim olan bu
acimasizliginizi gorunce buraya uye olup yazdigima bin pisman oldum yazik sizin insanliginiza hanimefendi
Ben dovuyodu derken adam kol bacagimi kirmadi . yahu bikac ayda bir . aklima geldi gelmezmi suan sorun hamilelikmi dogum yapali bi sene oluyir sorun icki olmasa dayakda olmaz esim ay i kkken cokiyi davranir benim eksiklerimi kapatr ama icince karakteri degsiyorKonu sahibi hamileyken dayak yerken ailenize gitmek hiç aklınıza gelmedi mi?
Hayır azaldı derken kastınız ne?Haftada 1 felan mı dövüyor?
Birde eşin istemedikçe vede eğer alkolikse tedavi olmadıkça çok zor bırakması bilgine.
Eşin tedaviyi kabul etmedikçe bırakamaz bilgin olsun.Ayrıca daha çok içtiğinde kol bacağınızın kırılmayacağına nasıl emin olabilirsiniz ki?Ben dovuyodu derken adam kol bacagimi kirmadi . yahu bikac ayda bir . aklima geldi gelmezmi suan sorun hamilelikmi dogum yapali bi sene oluyir sorun icki olmasa dayakda olmaz esim ay i kkken cokiyi davranir benim eksiklerimi kapatr ama icince karakteri degsiyor
Hic isim yok sabah sabah geldiler ya . iste bizim yasadgmiz gercekkler basklarina yalan geliyorBence konu fake
erkek mi bu bana sahte geldi bu konuBen dovuyodu derken adam kol bacagimi kirmadi . yahu bikac ayda bir . aklima geldi gelmezmi suan sorun hamilelikmi dogum yapali bi sene oluyir sorun icki olmasa dayakda olmaz esim ay i kkken cokiyi davranir benim eksiklerimi kapatr ama icince karakteri degsiyor
Ben dovuyodu derken adam kol bacagimi kirmadi . yahu bikac ayda bir . aklima geldi gelmezmi suan sorun hamilelikmi dogum yapali bi sene oluyir sorun icki olmasa dayakda olmaz esim ay i kkken cokiyi davranir benim eksiklerimi kapatr ama icince karakteri degsiyor
seni tabi ki severler çünkü senden başka kimse bu adama katlanmaz ki o kv seni çok seviyor olsa alır eve kitler kapıyı adam olana kadar yok bu kızı görmek der kendi kızlarının tırnağı incinse dünyayı yıkarlar ama gelin olunca her şey normal. Üzgünüm ama senin ruh sağlığın bozuk eşinin seni sevdiği falan yok seven insan dövmez hele karnında bebek varken sevmese bile biraz vicdanı olan adam karnında bebek taşıyan kadına bunu yapmaz böyle bir canavar için hala beni seviyor deme.Simdi merhaba arkadaslar. Uzun anlaticam biraz . Ben 19 ,yasinda evli 9 aylik bebege sahibim. Esimle kacarak evlendik. esimi cok seviyorum.1.5 yillik evliyim.
Esimin ailesi cok iyi insanlar beni hepsi ayri ayri seviyor. esimde beni cok seviyor. bu arada esim 30 yasinda
Bizim sorunumuz alkol. Esim calistigi is yerinde tekelde xalisyor. Ordan temin ediyor. Parasi olmasa arkdslari ismarliyor. iki uc gunde bir illaki iciyor. eskiden zil zurna olmadan gelmzdi. simdi gene biraz daha ayik geliyor. beni hamileyken dovdu, sabretttim bebegim dogdugumda duzelir diye oylede oldu dovme filan cok azaldi , bagrip cagirmada azaldi ama ben hic icki icmesini istemiyorum.
Bu arada kaynanamla alt ust oturuyoruz. Oda benden yana. Neyse esim dun gece gene icmis gelmis hicbir problem yok yemegini yedi ve uyudu. ama ben icki bogazindan gecmesin istiyorum.bu ar ada esim 9_10 yil turizmde calismis barmenlik yapms. bugun kayinvalidemle ailemin yanina gidicez ben diyorumki bikac gun gelmiyeyim burnu surtulsun bebegini beni goremesin. esimle knistugumda borclardan dolayi bole yaptgni icmemesi gerktigini bildigini nefsine sahip olamadigini bi dha yapmicani soluyor sabah sole aksam gene ayni napiyim bana bi akil verin![]()
Okurken ben de böyle bir yorum yazacaktım daha okurken kendi kendime söylenmeye başladımHamileyken dövdü!!! ama olsun sizi çok seviyor....
Sen kendine acımamışsın ki, ben niye acıyım onu anlamadım ?acimasizliginizi gorunce buraya uye olup yazdigima bin pisman oldum yazik sizin insanliginiza hanimefendi