Bana bir akıl verin

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
101
20
13
35
selamlar bayanlar

Biz kv ile altlı üstlü oturuyoruz fakat kv ve kp başka bir ilçede yaşıyorlar arada geliyorlar evlerine. Evde bekar görmcem yaşıyor neyse
Ben doğum yaptım sağılsınlar ilgilendiler benimle. Bebeğim rahatszlndı. Yeni yeni toparlıyor. Bebeğim 5 aylk bu arada .

Birde eşim kardeşi anne ve babası birbirlerine fazla düşkünler.
Eşim haftalardır köye gitmek istiyor. Bende havalar ısınsın öyle gidelim diyorum.
Yarın gidecektik bende artık tamam dedim o kadar ısrar etti ki. ( havalar bu hafta iyiydi çünkü )

Neyse bugün hava çok soğuk eşime dedim gitmeyelim bence hava soğuk çocukta yeni toparladı. Tamam ısrar etmiyorum gönülsüz götüreceğime hiç gitmem daha iyi dedi.

Surat beş karış şuan ne konuşuyor ne bişey diyor bana. Az önce annesini aradı. Kv demde çok heveslenmiştik dedi. Eşimde işe gideceğim gelemicez dedi. İş çıkışında gelin o zaman dedi zor dedi. Hava soğuk ondan gelemicez diyemedi
Görümcem gidecekmiş.
Aşırı düşkünler her gün her gün görüşelim edelim istiyorlar mesela.
Bugün teyzemdeydim. Görümcem iki gündür kızımı görmüyordu. Aradı nerdesiniz ben size gelicektm dedi. Evde değiliz dedim hemen ses değişti. Zaten kendisi sürekli gergin eşime kızdım ama sizce haklı değil miyim :( kvler gelsin dedim hatta çocuğum doğduğundan beri ilk 3 ay hep beraberdik zaten. Of aklımda karışık acaba gitsek mi diyorum ama hava soğuk çok korkuyorum sonuçta sobalı ev

Çocuğunuzun sağlığından önemli değil ya, assın suratını otursun. Kv nizi de çağırmak zorunda değilsiniz. Bu hafta gidilmez sonraki hafta gidilir.

Son düzenleme:
Soğuktan hasta olmaz çocuk mikroptan olur..sarıp sarmalarsiniz bi sey olmaz..gidip ne kadar kalacaksiniz yol mesafesi de yoksa sondakka iptal etmeniz hatali b3nce..

Soğuktan hasta olmaz çocuk mikroptan olur..sarıp sarmalarsiniz bi sey olmaz..gidip ne kadar kalacaksiniz yol mesafesi de yoksa sondakka iptal etmeniz hatali b3nce..

Ev sobalı ve baya soğuk oluyor köy , eşimle havanın durumuna görev anlaşmıştık.
1,5-2 saat sürüyor yarın sabahtan pazar akşama kadar

Çocuğunuzun sağlığından önemli değil ya, assın suratını otursun. Kv nizi de çağırmak zorunda değilsiniz. Bu hafta gidilmez sonraki hafta gidilir. Söylediklerinizin arkasında durun .

Olan bana ve bebeğime olacak bebeğim hasta olunca :( ben havalar ısınınca dedim ama yok çok özlemiş köyü . Eşime sen tek git diyorum . Bizsiz de gitmiyor

Ev sobalı ve baya soğuk oluyor köy , eşimle havanın durumuna görev anlaşmıştık.
1,5-2 saat sürüyor yarın sabahtan pazar akşama kadar
2 günden bi sey olmazdi..sobanın oldugu odadan cikarmazsiniz cocuğu..5 aylik olmuş yenidoğan değil..hem pimpirikli olunca çocuklar daha cok hasta oluyor bak sizin ev sobalı değilmiş ama olmuş..benim oğlumda hastalandı böyle böyle bagısıklikları güçlenip büyüyecekler .

Keşke gitseydiniz sonuçta kv den heveslenmiş geliceksiniz diye eşin bu konuda biraz haklı

tobe bismillah. soguktan cocuk hasta olmaz da ne demek yahu. oncelik cocugunuz olmali. kv heveslendi diye yeni toparlanan cocuk riske atilmamali.

Eşim konuşmuyor şuan benimle , böyle yapa yapa beni kvdeye ailesine karşı itaakar yaptı. Sürekli kendimi onlara yaranmaya çalışırken buluyorum :((((

Bos Ver çocuğun daha önemli.Hasta olsa ne yapacaksın yazık degilmi.
Iki gün sonrada geldin gittin demezler bir çocuğa bakamıyorsun olur adın.

selamlar bayanlar

Biz kv ile altlı üstlü oturuyoruz fakat kv ve kp başka bir ilçede yaşıyorlar arada geliyorlar evlerine. Evde bekar görmcem yaşıyor neyse
Ben doğum yaptım sağılsınlar ilgilendiler benimle. Bebeğim rahatszlndı. Yeni yeni toparlıyor. Bebeğim 5 aylk bu arada .

Birde eşim kardeşi anne ve babası birbirlerine fazla düşkünler.
Eşim haftalardır köye gitmek istiyor. Bende havalar ısınsın öyle gidelim diyorum.
Yarın gidecektik bende artık tamam dedim o kadar ısrar etti ki. ( havalar bu hafta iyiydi çünkü )

Neyse bugün hava çok soğuk eşime dedim gitmeyelim bence hava soğuk çocukta yeni toparladı. Tamam ısrar etmiyorum gönülsüz götüreceğime hiç gitmem daha iyi dedi.

Surat beş karış şuan ne konuşuyor ne bişey diyor bana. Az önce annesini aradı. Kv demde çok heveslenmiştik dedi. Eşimde işe gideceğim gelemicez dedi. İş çıkışında gelin o zaman dedi zor dedi. Hava soğuk ondan gelemicez diyemedi
Görümcem gidecekmiş.
Aşırı düşkünler her gün her gün görüşelim edelim istiyorlar mesela.
Bugün teyzemdeydim. Görümcem iki gündür kızımı görmüyordu. Aradı nerdesiniz ben size gelicektm dedi. Evde değiliz dedim hemen ses değişti. Zaten kendisi sürekli gergin eşime kızdım ama sizce haklı değil miyim :KK43: kvler gelsin dedim hatta çocuğum doğduğundan beri ilk 3 ay hep beraberdik zaten. Of aklımda karışık acaba gitsek mi diyorum ama hava soğuk çok korkuyorum sonuçta sobalı ev

Gorumcen yüzünden eşine kızma.

Ne kadar kalcakwlsınız ki

Onları da davet edebilirsiniz

Back
X