- 28 Eylül 2022
- 57
- 39
- 3
- Konu Sahibi bebemavisii
-
ay ilahikisisel bakimina dikkat etme, mumkunse kok, dislerini fırçalama, yaninda burnunu falan kurcala ne bileyim ay sinirlerim bozuldu
Size zarar vermeden kurtulursunuz umarim.
Neler okuyor, duyuyoruz. Insanca ayrilmayi bile bilmezler bunlar. Allah yardimciniz olsun.
anlatmadim hicAileniz yanınızda mı peki,biliyor mu olan biteni?
O insanlarla konuşacağınıza duvarla konuşun. Üzüldüm,umarım bundan sonrası çok güzel olur sizin içinhic biriyle konusmuyorum esimin ailesinden ve esimde hakli goruyor hatta benimde hatalarim.var bilemedim diyor artik bisey oldugunda sessiz kalmayi tercih ediyor ben onlarla kusunce esimle aramizda kavga tartisma bitti bu arkadasin anlattigi gibiydi onceden omrumce de konuşmayi dusunmuyorum hic biriyle ben kayinvalidemle kusunce gorumcelerim de benimle kustu demekki hepsinin karin agrisi ayniymis cok iyi oldu valla canima minnet
Yogun bir psikolojik siddete maruz kaliyorsunuz. Kimliginiz asagilaniyor. Ailenize anlatin, size destek versinler, kurtulun bu dingodandogru soyluyorsunuz ama beni hep bi sekilde tehdit ettigi icin korkuyorum birden cekip gitmeye
Destek olurlarsa,ne bileyim eşinizin had bildirilmesine çok ihtiyacı var bence. Önce siz,ardından aileniz tarafından. Lütfen bu süreçte iyi korunun ama bebek ihtimaline karşı.anlatmadim hic
Mutlaka anlatmaniz lazim. Sonra anlattiginizda bu sefer "aaa nerden cikti bu siz cok iyiydiniz" derleranlatmadim hic
yemek yapmayin, camasir yikamayin, evi bok gotursun, siz oturun.. ( bunlar ortak gorevlerdir zaten ama bu kisinin yaptığını sanmiyorum )O eve geldiğinde kiskanin, bin tane soru sorun darlayin, illallah etsin sizden, biksin!ay ilahi
saol askimO insanlarla konuşacağınıza duvarla konuşun. Üzüldüm,umarım bundan sonrası çok güzel olur sizin için
Bunlari mutlaka kayit altina alin. Siddet bu.bazen benden ayrilsan bile pesini birakmam tekrar evlenemezsin hayatina birini alamazsin falan diyor
yemek yapmayin, camasir yikamayin, evi bok gotursun, siz oturun.. ( bunlar ortak gorevlerdir zaten ama bu kisinin yaptığını sanmiyorum )O eve geldiğinde kiskanin, bin tane soru sorun darlayin, illallah etsin sizden, biksin!
yok bende cocuk istemiyorum zaten anne olcak psikolijiye sahip bi insan degilimÇocuk yapmayın demeye geldim. Böylelerinin terapiyle düzeleceğini de düşünmüyorum. Tepik daha işe yarar bence. Ayrılamam derseniz anlarım bir şey diyemem. Ama baba yapmayın.
malım galibaBu ne ya, buna niye dayanıyosunuz
Estağfurullah. Şu dediğinizden bile kendinize değer vermediğinizi belli ediyorsunuz. İnsanın kendisine saygısı yoksa hayatta hiçbir şekilde mutlu olamaz. Bence ilk işiniz bu adamı boşamak olmalı. Kendiniz önceliğiniz olsun.malım galiba
ben evlilikten once boyle biri degildim. ozgvenli dusuncelerine saygi duyulan guvenilen biridim dis hayatimda hala oyleyim. hala dusuncelerime guvenop bana akil sorarlar fikrimi alirlar hos sohbet ederim kendimi de cok severim ama egoist ya da megaloman olarak degil insan olarak.Estağfurullah. Şu dediğinizden bile kendinize değer vermediğinizi belli ediyorsunuz. İnsanın kendisine saygısı yoksa hayatta hiçbir şekilde mutlu olamaz. Bence ilk işiniz bu adamı boşamak olmalı. Kendiniz önceliğiniz olsun.
ben destek almayi dusundum ama istemedi. kimse yuvasini dagitmak istemez bu da benim en son dusuncemHemen bosan denilmez, ama esiniz bu sekilde evliligin temeline zarar verdigini anlamasi icin disardan destek almayi düsünebilirsiniz..bir taraf diger tarafi hep böyle suclayip, kirip dursa sonunda bosanmaya sebep verir. Bu siralarda cocuk düsünmemenizi de öneririm
Bence önce kendi tavrınızı değiştirin gerekirse kavga edin sizi bu denli kısıtlamaya hakkı yok . Elinizden geleni yapın düzelmezse orasını sonra düşünün. Özellikle kararlı olsun lanet olsunn tamam senin dediğin olsun diye bşsy yok sizinki doğruysa doğrudur kararlı olun yavaş yavaş alışır oda mecbur aşırı keskin dönüş yapmadan yavaş yavaş bildiğinizi okuyun bencehanimefendi cevabiniz icin sagolun amakinayeli i laflara ne gerek var yuva dagitmak kolay karar mi ki hemen verip gidebiliyim. caremi akli selim bulabilcek olsam coktan bulmaz miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?