bana bir akıl verin!!!!

belki kayınvalideniz birşey duydu

birşey duymuş olamaz bütün evde can sıkıntısından bizimle uğraşıyor,
hem duyduysa gitsin oğlu ile paylaşsın ,benim niye huzurumu bozuyor

yanlış anlaa canım,arkadaşlarıyla ilgili,okulla ilgili daha ne bileyim.babaanne torununu korumak istemiştir

yanlış anlaa canım,arkadaşlarıyla ilgili,okulla ilgili daha ne bileyim.babaanne torununu korumak istemiştir

onunki koruma değil herşeyin içinde ben olayım bensiz olmaz birşey kendisi osmanlı kocasıda kılıbık zten kayınbaba görevini yapsa kaynana haddini bilir

öyle giderse büyük ihtimalle göçmemiz gerekecek yeni evden evin olmuş kaynana olmuş

neye yarar evde boş morel lazım insana kaynana dırdırı değil!!

oğlunu kandırdı bu ev için benim onayım yoktu oğluda beni dinlemedi yani kaynana bana kazık attı

ya bu evden ayrılacağız yada oğlu ile kaynana yanyana kalacaklar böyle giderse

kaynana etrafında olmayan beni anlayamaz kaynana mağdurları nerede acaba?

yani kadının bütün suçu kızınla ilgili sana akıl vermesimi,
kızının kötülüğünü mü istiyor da bu kadar tepkilisin
dinlersin kadını işine geleni uygula gelmeyeni uygulama
ama kalkıpta sen karışamazsın demek bence hoş olmaz
elbette senin kızın ama onun da torunu bir fikir verebilmeli
bunu düşünmek içinde kaynana madurumu olmak lazım
anlamadım ki

Bencede tepkin biraz ağır olmuş sürekli kayınvalıdenle didişme içinde olduğun için kadın iyide söylese kötü anlıyorsun durum bunu gösteriyor Belki bir şeyler duydu kızınla ilgili yada yanlış hareketlerini gördü söylemese uyarmasa bozulmazmısın kızmazmısın ? birde bu yönden baK olaya bazen biz anneler çocuklarımızla ilgili çoğu şeyi görmüyoruz kızman biraz yersiz olmuş bence

Bilmiyorum ama benim annem hep derdi... Kızımın yanlışını gören olursa bana söylesin ben icabına bakarım diye. Bazen herşeyi yanlış anlamamak lazım. Söylenileni nasıl anlamak istersen öyle anlarsın...
evet belki herşeye karışıyor belki durması gereken yeri bilmiyordur... Ama o büyük böyle agresif bir tutumla değil de biraz daha yumuşak tatlı dille çözmen senin içinde aile huzurunuz içinde daha iyi olur. Belki niyeti seni uyarmak olabilir. Belki senin göremediğin bazı şeyleri o görmüş olabilir. Neticede cahil de olsa tecrübesi vardır... Biraz sakin olmalısın. Benim annem zamanında neler yaşamış. Bu ne ki...
ınsanların nabzına göre şerbet vermeyi bilmemiz lazım... Belki herşey böylelikle daha kolaylaşır...

:uhm:
arkadaşım ben bu lafa çok şaşırdım
varsa bile bir sorun sen de annesisin onun
:sm_confused:

Sen bu kizin Annesisin....belki o yüzden seninle paylasiyor..ne dersin???

Yok ema....bana göre hic hakli degilsin!:hulya:

Verdigi akil kafana yatmiyor olabilir....He He deyip gecistirmek varken sen karisamazsin demekle haklida olsun bence haksiz duruma düstün. Ayrica evine gelen kim olursa olsun o kisi ile evinde kavga etmek cok cirkin....kovmaktan daha beter bir davranislmaz:

Bu yoldan gecen 40 yilik yabanci degil, esinin Annesi, kizininda babaannesi.....

Ne ekersen onu bicersin....sakin bunu unutma.

Kimse kendini kayinvalidesine ezdirsin demiyorum kesinlikle....ama bazi yerde susmayida bilmeli insan......

bütün konuya cevap verenlere tşk ederim

anladımda gelinleri hçbiri sevmiyor 3 ay önce kardeşiyle tartıştı şimdi benimle
yani kadında pek normal değil açıkcası ben onun yüzünü görmek istemiyorum resmen iğreniyorum yılların verdiği bir şey sanırım

arkadasım banada pek haklısınız gıbı gelmedı acıkcası

ne kendı anneme nede kayıvalıdeme asla sen karısma dıyemem bunu soylemeye yuzum tutmaz

hıı oylelı mı der gecerım belkı sızın yerınızde olsaydım ama kavga etmeye buyutmeye gerek yokmus bence

ortada kımsenın kımsseye bı hakaretı saygısızlıgı ahlaksızlıgı yok gıbı anlattıgınz kadarıyla oyle gorunuyo

sadece akıl verıyo dıye sen karısma denmez bence.

az önce eşim geldi kendini haklı çıkaracak şekilde anlatmış kaynana

eşim hem bana hem annesine kızdı çare yok göçeceğiz dedi

sen toparlanmaya başla dedi

şimdi annesiyle tartışıyor eşim!!! ama artık yetti herşeye karışması yettiiiiiiiiiiiii yani

ne olacaksa olsun !!!!!!!!!!!!!! 17 yıl idare idare ben kaynana oldum o gelin yani artık benide anlayın!!!!!!!!!!!!!

üzüntüden şeker hastası olmak istemiyorum!!!!!!!

Konuyu net anlatmamışsın. Kayınvalidenle aynı evde mi kalıyorsunuz?Öyle ise sorun belli zaten ev ev üstüne olmaz denmiş.

Konuyu net anlatmamışsın. Kayınvalidenle aynı evde mi kalıyorsunuz?Öyle ise sorun belli zaten ev ev üstüne olmaz denmiş.

ben üste o alta ama kavgadan sonra bugün karar aldık göçüyoruz evide yani üstü satacağız yeni yapımdı

valla bencede kayananan haklı!!
16 yaşındaki ergenliğini zor geçiren kızınızı sürekli takip etmelisiniz
etmek zorundasınız!!
çok tehlikeli önünüzdeki bir kaç sene
tamam herşeye karışıyo olabilir (tıpkı benim kayınvalidem gibi)
ama kendi evinizin huzuru için he he deyip geçebilirsiniz
bugün bunu yapmış olsaydınız şuan eşinizlede tartışmış olmazdınız

ben hiç pişman değilim !!!!!!çok önceden yapmam gerekirdi bu kavgayı!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…