• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl verin

Bence hiç huzurunu kaçırmaya gerek yok onlar konuşsun sen aldırma rahat davran üstüne gelmeyi bırakacaklardır zaten dertleri seni kızdırmak eşin iyi bir insan anlattğına göre ailenle aynı şehirdesin oda senin ailene karşı tepki almasın zaten ayda yılda bir görşüyorsun altta kalma tabili cevaplarını ver ama eşine çok yansıtma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen tepene cikmislar. Oyle bir hamle yapmalisin ki bir daha yapamasinlar. Yoksa esinden cikaracaksin sinirini. Ve huzurunuz kacacak.

evet tatlım ama ne yapmalıyım bilemiyorum bide tututrmuş üniversiteye sizin yanınıza geleceğim diyo yüzsüz eşimde ben senin sorumluluğunu alamam dedi tercihlerine yazma bizim orayı boşuna dedi :)

merhabalar 8 aylık evliyim eşimle 4 yıldır tanışıyoruz okul bitince evlendik.evlenene kadar birbirimiz için gerçekten maddi manevi çok çaba sarfettik dört yıl boyunca düğünümüz için hem okuduk hemçalıştık eşim gece gündüz demedi nihayet evleniyoruz derken eşimin yiğeni düğünde öyle birşey yaptıki benim tarafımdaki herkes başta annem teyzem yengelerim halam olmak üzere hepsi çıkar şu gelinği dediler haklılardıda ama ben yapamadım üzerimde gelinliğimle düğünüm zehir oldu eşime ben sana o masada evet diyemicem dedim yiğeninin yanına gitti ağzının payını verdi benden ve ailemden özür diledi onun salaklığı yüzünden beni cezalandırma yapma bize bunu o yiğenim artık benim için öldü falan dedi neyse evlendik.(yiğeni bekar abisinin kızı)beş ay sonra abisi bizi çağırdı farklı şehirlerde oturduğumuz için beş ay hiç görüşmedik beş ay sonra yanlarına gittik benimki unuttu beni orda sanki yabancıymışım gibi davrandı yiğeniyle bi espriler bi şakalaşmalar annesi kıza çorbaya bak diyo eşim bana çocuk yoruldu git sen bak diyo evimize gidene kadar sustum 2 ün sonra evimize döndük sen bana böylemi söz verdin dedim o benim abimin çocuğu o benim için çoktan öldü ama abim var arada o yüzden böyle davranmak zorundayım diyo biliyorum beni çok seviyo ama neden beni onların yanında yok sayıyo.bana bir yol gösterin bu bayramda tekrar abisine gitcekmişiz ama ben yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum sizce ben mi abartıyorum.

bunlar ailecek sana gıcık olmuş
bir şey mi yaptın ters bir hareket
torunumu yastıkta uyut ne demek lan
o yastığı başında paralarım
psikolojik manyak bunlar ailecek
hadi kız çocuk diyelim ya da eşini falan mı seviyor
ama annesi ne diyo böyle akılsızcaa

Birde o bardağı yastığı onlar geldiğinde çıkart kayınvalidene o bardakla su ver birşeyler ver sen çok seviyorsun diye çıkarttım bardağı dee 😃 yastığıda sırtına ver rahat etsin kayınvalideciğin 😃😃

Akıllı olmak kazım inatla kavga gürültüyle biryere varamayız hanımlarr 😃😃

Bence o kızıda çek kenara bir sıkıntısımı var derdi neymiş sor sen üzüleceğine onlar üzülsün ama bunları yaparken eşine çok belli etme huzurun kaçmasın 😃 eşin mutlaka söyleyeceklerdir sende dersin annen her geldiğinde yastıkla bardağı soruyordu bende çıkardım kullansın diye pek meraklı dersin 😊

Bence o kızıda çek kenara bir sıkıntısımı var derdi neymiş sor sen üzüleceğine onlar üzülsün ama bunları yaparken eşine çok belli etme huzurun kaçmasın 😃 eşin mutlaka söyleyeceklerdir sende dersin annen her geldiğinde yastıkla bardağı soruyordu bende çıkardım kullansın diye pek meraklı dersin 😊

bardağı yastığı falan eşim çoktan çöpe attı bziim evde misafir odası vardı annesi falan geldiğinde orda yatıyodu eşim oraya düğün fotoğraflarımızı doldurdu ikikmizin fotoğrafını çift kişilik pikenin üstüne bastırmış annesinin yattığı yatağa onu örtttü kaynananm görünce nasıl yüzü düştü :52:

ayy bu neya ben mi ruh hastası normal degilim yoksa sizmi çok sakinsiniz ben o bardağı yeminle münasip bir yerlerine sokuverirdim ogullarına da okkalı bir tekmeği yapıştırırdım ayyyy sinir oldum size bu kadar ezik olmayın daha fazla yazmıycam nerden çıktı bu konu karşımaaa :47::ssz::ssz::ssz:

Eşinizde gereken cevabı vermiş zaten

Şu bardağı kırma fikri çok iyiymiş aslında ya. Bir de lisedeki sevgilinin muhabbetini bu kadar açmak nasıl bi saçmalık ben anlayamıyorum. Çocukluk dönemi o yani yastıktı bardaktı. Bunlar terbiyesizler orası belli. Konusunu açmayın artık o an söyleseniz söyleyeceğinizi olurmuş ama artık zaman geçmiş. O kızla konuşmazsınız gerek olmadıkça, aileden tekrar konuyu açan olursa da bağırıp çağırın artık aptal mı bunlar ya? Kabak tadı vermiş.

sakin olmak zorundayım tatlım çünkü pire için yorgan yakmak istemiyorum tatlım onlar yüzünden eşimle kötü olamam

tatlım sen nasıl pireden bahsediyorsun bu :53: eşin sana bunları etmiş biryle hahah kikiki karşında yiğeniyle konuşuyor sanada iş buyuruyor ben mi yanlış okudum yani neyse siz eşinizi kaybetmeyin ya sizin gururunuzdan daha önemli çünkü ne kadar da koca meraklısısınız

Haklıymışsın ama maalesef sorun sadece kız değilmiş.
İlk açıklamanda,neden şu kızı kimse çimdikleyip içeri götürmemiş dedim.Ama anlaşılan fikir zaten kıza ait değilmiş,birileri eline tutuşturmuş.
Ben olsam ilk gittiğimde kıza dönüp,bana bir özür borçlusun değil mi canım derdim.Üste çıkmaya çalışırsa,sen bilirsin şimdi anlamıyorsun ama bir gün anlarsın,o zamana kadar anlaşılan bir daha görüşmeyeceğiz derdim.Bir daha da asla gitmezdim.

Yalnız yine de düğün günü bu rezilliğin sana belli edilmeden halledilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yani annenle yengenlerin gelinliğini çıkar diyeceklerine müdahale etmeleri daha yerinde olurdu sanki.

Keske akliniza gelseymis de yastigi bahceye cikarip gozlerinin onunde yakip bakin benim iliskim bu anlamayan varsa gorsun deseydiniz. Bardaklari da haliyle soyle yere sertce atip kirsaydiniz. Off butun sinir cikardi heralde, onlara da okkali bir mesaj...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bir de bir daha gordugunuzde, baska yastik bardak mardak varsa getir bakayim deyip ne yapacaksin derse yukarda yazdiklarimi yapacaginizi soyleyip, belki o zaman kafana girer benim amcanla evlendigim deyin. Yaptiginin da buyuk terbiyesizlik oldugunu, 3 yasindaki cocugun bile ondan daha olgun oldugunu soyleyin. Ne acayip insanlar var Allah'im...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

eşinize güveniniz ne duruma ? :26:
yeğeni ile ne alaka ya anlamadım.. :ssz:

Esiniz agizini acipta iki kelime edemiyor mu?dediginiz kadar seven adam sizin gozunuzden akabilecek tek damla yas icin yikar dunyayi bu ne is anlamadim.o ailedende uzak durun cok terbiyesizler bunu yapan kim bilir daha neler yapar ama ben bu olayda yinede en cok esinize kizdim en hatalisi o siz bence ilk once esinizle konusun bu duruma mani olabilecek tek kisi esiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X