- Konu Sahibi ddenizkizi55
eşim ilk zamanlar tavrını koydu onlara karşı aradan bir kaç gün geçince abisi yengesi sürekli ağlıyormuş neden böyle oldu kızımız bi cahillik yaptı siz hiçmi cahil olmadınız falan dedi ben de cahillikse özür dilesin dedim sen peygambermisin dediler terslediler bizimki yelkenleri suya indirdi onlara karşı ağzını açıp beni hiç savunmadı.Ben 8 ay oldu hala unutamıyorum olanları ama eşimin umrunda bile değil önemsiz insanlar önemsiz muhabbetler bunlar aldırış etme diyor hatta ben ilk zamanlar artık kafayı yemek üzere idim.eşime dedim ki yiğeninin sana geçmişini hatırlatmasından çok hoşlanıyorsun galiba işine geliyo belkide anılarını tazelemesi falan dedim oda karşımda ağlıyo üzülüyo.Yapma artık bunları falan diyo ama ben ondan ağlamasını sızlanmasını beklemiyorum o ailesiyle değil benimle evli neden beni sahiplenmesi gerekirken ailesini sahipleniyo üstelik haklı olan benken.Defalarca konuştum tamam diyo haklısın diyo birdaha seni üzenin canını fazlasıyla yakacağım diyo sonra yine annem zaten rahatsız bide ben üzmeyeyim diyo.Beni sevdiğini biliyorum ama ailesini benden daha çok seviyo