• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl verin

yılan ki ne yılan en zehirlisinden yiğeninin arkadaşının ablası varmış da eşimi önceden onla çok yakıştırıyormuşda ben olmasam onla evlenecekmişte yiğeni bana öyle diyo bende amcasını çağırdım içerden bana söylediğini amcanada söyle dedim kem küm etmeye başladı sonra dur ben söyleyeyim dedim söyledim eşim daha lafım bitmeden bi tokat yapıştırdı yiğenine gebertirim seni gebertir dedi tuttu beni kolumdan diğer odaya götürdü içimden derin bi ohhhhhhhhhhhhhhh çektim

Bunlar sizle bu kadar niye uğraşıyolar anlamayadım.O yeğen de küçük falan değil koskoca insan liseye gittiğine göre yaşı 17 18var.Neresi küçük..Ayrıca bunun kendi aklı yok mu da kaynananıza uyuyor....Kaynananız da ayrı bi cins,yaptıkları çok ayıp...Herneyse sizin eşiniz çok sabırlı anladığım kadarıyla.Bişeyler dolup taşmadan tartışmaya girmemekten yana,yeri gelmiş çok da güzel savunmuş sizi.Sizinle ailesi hep uğraşcak gibi görünüyor.Eşinize yüklenmeyin.İnşallah çok mutlu olursunuz.

bunlar sizle bu kadar niye uğraşıyolar anlamayadım.o yeğen de küçük falan değil koskoca insan liseye gittiğine göre yaşı 17 18var.neresi küçük..ayrıca bunun kendi aklı yok mu da kaynananıza uyuyor....kaynananız da ayrı bi cins,yaptıkları çok ayıp...herneyse sizin eşiniz çok sabırlı anladığım kadarıyla.bişeyler dolup taşmadan tartışmaya girmemekten yana,yeri gelmiş çok da güzel savunmuş sizi.sizinle ailesi hep uğraşcak gibi görünüyor.eşinize yüklenmeyin.inşallah çok mutlu olursunuz.

bende çözemedim dertleri ne benimle eşim boşver takma diyo ama ben eşimle evlenmemizi istemediklerini düşünüyorum çünkü biz ünide tanışdık üni bitincede kimselere danışmadan evlencez dedik ama sanırım bizim kaynananın gelin adayı farklı idi ondan bana bu tavrı ama böyle bile olsa haksız çünkü madem istemiyon beni baştan söyle konuşalım uzlaşalım fesatlığın alemi ne yani demi..........ama her ne olursa olsun evime huzursuzluk veremeyecekler bazen üniden arkadaşlarım geliyo misafirliğe onlar bile hep diyo yuvanız çok huzur kokuyo ilk zamanlardaki gibi bakıyosunuz hala birbirinize diyolar rabbim tüm ailelere huzur mutluluk sağlık dolu günler nasip etsin inş.çekemeyenlerde çatlasında patlasın :1::1::1::1::1::1:

eşim lisede iken bi sevgilisi varmış onunla olan fotoğraflarını bardağa yastığa falan bastırmışlarmış birkaç tane daha bu tarz hediye almışmış kız buna neyse sonra ayrılmışlar biz ilk çıkmaya başladığımızda ilk günlerde eşim bana dedi seni tanımadan çok çok önce böyle biri vardı hayatımda ama çoktan ayrıldık dedi ona dair herşeyi yaktım attım bilmeni isterim dedi düğünümüzdede yastıklar bardaklar çıktı ortaya (bizim burda adettir düğün sabahı kız ailesi erkek evine gider gelen giden misafirler orda ağırlanır) o sıra benim ailemden herkese su içermisiniz dedi millete zorla o bardaktan birşeyler ikram etti yengecim dur sırtına yastık koyayım diyo o yastığı getiriyo :( sonradan eşim yeminler etti ben hepsini atmıştım nerden çıktı bunlar diye
ay kız ne kadar terbiyesiz. sizi kıskandığı ve sevmediği belli. ama bunun anne babası yok mu canım ona ağzının payını vermediler mi? bence eşiniz yeğeninin çocukluğuna veriyor. o yüzden öyle davranmıştır.

ay kız ne kadar terbiyesiz. sizi kıskandığı ve sevmediği belli. ama bunun anne babası yok mu canım ona ağzının payını vermediler mi? bence eşiniz yeğeninin çocukluğuna veriyor. o yüzden öyle davranmıştır.

kızın babası yani eşimin abisi mahcubum falan dedi kızın anneside olan oldu ne var bunda sen peygambermisinde kendine özür bekliyon yalvarmamızı bekliyon dedi eşimde bana abimin üzerimde hatrıda hakkıda çok büyük o gerizekalı yüzünden abimle kötü olmak istemem dedi ama son bir kaç haftadır artık fesatlıklarının iyice farkında şükür olsun

eşim lisede iken bi sevgilisi varmış onunla olan fotoğraflarını bardağa yastığa falan bastırmışlarmış birkaç tane daha bu tarz hediye almışmış kız buna neyse sonra ayrılmışlar biz ilk çıkmaya başladığımızda ilk günlerde eşim bana dedi seni tanımadan çok çok önce böyle biri vardı hayatımda ama çoktan ayrıldık dedi ona dair herşeyi yaktım attım bilmeni isterim dedi düğünümüzdede yastıklar bardaklar çıktı ortaya (bizim burda adettir düğün sabahı kız ailesi erkek evine gider gelen giden misafirler orda ağırlanır) o sıra benim ailemden herkese su içermisiniz dedi millete zorla o bardaktan birşeyler ikram etti yengecim dur sırtına yastık koyayım diyo o yastığı getiriyo :( sonradan eşim yeminler etti ben hepsini atmıştım nerden çıktı bunlar diye

bana komik ve çocuksu geldi. "evlenirken imza atmayacaktım" falan deyince başka şeyler bekliyordum. O çocuk ama bence sen de büyümemişsin gereksiz şeylere takılmışsın. lise son bana göre çocuk ha tutup da 19 yaşında evlenirsen çocuksu gelmez ama 25 üstü evlenirsen çocuksu bulursun. sen tepki vermeseydin zaten kız da zevk almayacağı için bu oyun tutmayacaktı ve bitecekti.
sen de çocuklaşmışsın.

bana komik ve çocuksu geldi. "evlenirken imza atmayacaktım" falan deyince başka şeyler bekliyordum. O çocuk ama bence sen de büyümemişsin gereksiz şeylere takılmışsın. lise son bana göre çocuk ha tutup da 19 yaşında evlenirsen çocuksu gelmez ama 25 üstü evlenirsen çocuksu bulursun. sen tepki vermeseydin zaten kız da zevk almayacağı için bu oyun tutmayacaktı ve bitecekti.
sen de çocuklaşmışsın.

yaşım yirmi üç ama bence olayın komik hiçbir tarafı yok kayınvalidem başta olmak üzere eşimin tüm ailesi bunun gibi daha neler yaşattı bana başlarda tepki vermedim zaten onlara karşı ki çok ta pişman oldum eğer düğünümde bana yaptıkları an tepkimi ortaya koysaidim asıl o zaman bitecekti herşey daha fazla şımaramayacaklardı.bence lise son sınıfa giden bi kız bunları yapıyorsa çocukluğundan değil fesatlığından yapıyor.Ki aynı kız her ay sevgili değiştirrken çocuk olmuyorda annesini babasını kandırıp geceleri o bar senin bu bar benim fink atarken çocuk olmuyorda benim düğünümde mi çocuk oluyor tatlım devlet bile artık bırak 19 u 18 yaşında reşit kabul ediyor.Yanlış anlama sana tavır yapmıyorum ama sadece artık birilerinin bana o gerizekalıyı savununmasınada tahammül edemiyorum.

Back
X