- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Canim psikolojinin bozulma pahasina o sehirde kaliyorsunuz. Esin nasil goz yumuyor. Bilmiyor ise aciklayin psikolojik rahatsizlik gecirdiginizi. Bu yonden ikna olmazsa hic olmaz ne yazikki o zaman.
ona yalnız oldugunu hissettirebilirsin bence abla , bide maddi durumdan gir olaya ikimizde çalısırsak daha güzel olur , falan de erkekler gercekten araba düşkünüdür. mesela ordan konuya gir eger borcunuz yoksa tabi arabamız iyi olur falan gibisinden. ne biliyim kocanın zaafının oldugu nokta neyse ona degin bence
Ne olursa olsun erkekler dogdukları sehırden pek kopamıyorlar malesef bende aynı olayı yasdım ama malesef ıkna edemedım ama artık alıstım da umarım sız ıkma edebılıesınız.
Seninde orda kimsen yok bencillik değil mi bu?
Erkekler daha kolay arkadaşlıklar kurabiliyolar, bunuda gözönüne bulundur.
Nedeno ne peki neden gitmek istemiyor ne bahaneler soyluyor?? Ona gore tam bisey soylemek isterim
Seninde burada kimsen yok ama. Cok bencil. Ustelik orada is bulursun bulamasanda cok sikilmazsin. Bence kesinlikle restini cek seviyorsa hic durmaz gelir zaten . İkna olacak gibi degil kendini sartlandirmis. Olan sana oluyorOrdaki isin maasi daha azmis, orda bir ihtiyaci olsa kimden isteyecekmis kimsesi yokmus bahaneleri
Biraz zor ikna olur sanki.erkekler kendi dogup buyudugu,ailesinin ve tum akrabalarinin bulundugu sehirden uzaklasmayi,daha dogrusu gelinin memleketine tasinmayi erkeklikten saymiyolar,nasil bir kafaysa.ankarada cok cok maddi imkanada sahip olsan,en iyi evede sahip olsan,yine turlu bahaneler bukur gitmezKızlar ben eşimin memleketi olan bir dogu ilinde yasiyorum evlendigimden beri, 1 buçuk yillik evliyim. Buraya hic alisamadim, evlenmeden once calisiyordum cok güzel bir arkadaş çevrem ve cok guzel sosyal hayatim vardi Ankara da. simdi issizim o yuzden hic arkadasim da yok, komsularim cok iyi ama hic kafama gore benim yaslarimda arkadas dost olabilecegim biri yok. Çok yalnizim. Bu sehirde cok sosyal aktivite yok, sinema tiyatro vs hep esimle gidiyorum. Bu durum psikolojimi bozdu resmen. Psikiyatriye gittim doktor da kimsenin bu kadar uzun süre yalniz yasayamayacagini soyledi tedavi oluyorum şimdi. İş de bulamadim. Şimdi sizlere sorum şu, ben esimi Ankara da yasamaya nasil ikna edebilirim. İkimizde Ankarayi seviyoruz. Onun da benimde orda işimiz hazır ama tüm bunlara rağmen ikna olmuyor. Türlü türlü bahaneler, yok oradaki maas daha azmiş yok orda kimsesi yokmuş vs hep bahane. Nolur kk nin güzel hatunları bana bir akıl verin.
Seninde burada kimsen yok ama. Cok bencil. Ustelik orada is bulursun bulamasanda cok sikilmazsin. Bence kesinlikle restini cek seviyorsa hic durmaz gelir zaten . İkna olacak gibi degil kendini sartlandirmis. Olan sana oluyor
Biraz zor ikna olur sanki.erkekler kendi dogup buyudugu,ailesinin ve tum akrabalarinin bulundugu sehirden uzaklasmayi,daha dogrusu gelinin memleketine tasinmayi erkeklikten saymiyolar,nasil bir kafaysa.ankarada cok cok maddi imkanada sahip olsan,en iyi evede sahip olsan,yine turlu bahaneler bukur gitmez
Psikiyatristle özel konuşun sonra eşinize sizin bu şehirde bu şekilde yaşamaya devam ettiğniz sürece daha ciddi sağlık sorunları yaşayacağınızı söylesin :)Kızlar ben eşimin memleketi olan bir dogu ilinde yasiyorum evlendigimden beri, 1 buçuk yillik evliyim. Buraya hic alisamadim, evlenmeden once calisiyordum cok güzel bir arkadaş çevrem ve cok guzel sosyal hayatim vardi Ankara da. simdi issizim o yuzden hic arkadasim da yok, komsularim cok iyi ama hic kafama gore benim yaslarimda arkadas dost olabilecegim biri yok. Çok yalnizim. Bu sehirde cok sosyal aktivite yok, sinema tiyatro vs hep esimle gidiyorum. Bu durum psikolojimi bozdu resmen. Psikiyatriye gittim doktor da kimsenin bu kadar uzun süre yalniz yasayamayacagini soyledi tedavi oluyorum şimdi. İş de bulamadim. Şimdi sizlere sorum şu, ben esimi Ankara da yasamaya nasil ikna edebilirim. İkimizde Ankarayi seviyoruz. Onun da benimde orda işimiz hazır ama tüm bunlara rağmen ikna olmuyor. Türlü türlü bahaneler, yok oradaki maas daha azmiş yok orda kimsesi yokmuş vs hep bahane. Nolur kk nin güzel hatunları bana bir akıl verin.
ısrar edin sürekli anlatın yalnız olduğunuzu..mutsuz olduğunuz için bebek düşünemediğinizi falan söyleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?