- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Psikiyatristle özel konuşun sonra eşinize sizin bu şehirde bu şekilde yaşamaya devam ettiğniz sürece daha ciddi sağlık sorunları yaşayacağınızı söylesin :)
Burda yasadigim surece bebek istemiyorum dedim küstüama cidden istemiyorum
mutsuzluluğunu hep aktar..ama artık baktın olmuyor vazgeçmiyor sende orda oyalanacak birşeyler yarat..
bir süre et bence..ama baktın eşinle çok mutsuz oluyorsun huzurunuz kalmıyor ozaman alışmaktan başka çaren kalmıyor..Belli edeyim degil mi mutsuzlugumu
Kızlar ben eşimin memleketi olan bir dogu ilinde yasiyorum evlendigimden beri, 1 buçuk yillik evliyim. Buraya hic alisamadim, evlenmeden once calisiyordum cok güzel bir arkadaş çevrem ve cok guzel sosyal hayatim vardi Ankara da. simdi issizim o yuzden hic arkadasim da yok, komsularim cok iyi ama hic kafama gore benim yaslarimda arkadas dost olabilecegim biri yok. Çok yalnizim. Bu sehirde cok sosyal aktivite yok, sinema tiyatro vs hep esimle gidiyorum. Bu durum psikolojimi bozdu resmen. Psikiyatriye gittim doktor da kimsenin bu kadar uzun süre yalniz yasayamayacagini soyledi tedavi oluyorum şimdi. İş de bulamadim. Şimdi sizlere sorum şu, ben esimi Ankara da yasamaya nasil ikna edebilirim. İkimizde Ankarayi seviyoruz. Onun da benimde orda işimiz hazır ama tüm bunlara rağmen ikna olmuyor. Türlü türlü bahaneler, yok oradaki maas daha azmiş yok orda kimsesi yokmuş vs hep bahane. Nolur kk nin güzel hatunları bana bir akıl verin.
Hangi şehir de yaşıyo acaba ?Psikologa beraber gidin derim , adam kafayı sıyırmak üzere olduğunuzu eşinize de açıklasın. Siz de güzel güzel söylemeyin, ben aklımı kaybetmek üzereyim diyin , anlar umarım. Olmazsa da eşyalarınızı toplayıp Ankara'ya gidin, gelirse gelir.
Hobi edinmeye çalış.
yağlı boya tablo yap yada ne bileyim el işi tarzı birşeyler
yada kurs varsa oralarda ona git
eşiniz çok bencil sizin ylnz olduğunuzun farkında değil mi? rest çekin bence!
hangi ildesiniz ? eşiniz şu an ne iş yapıyo ki ?
Psikologa beraber gidin derim , adam kafayı sıyırmak üzere olduğunuzu eşinize de açıklasın. Siz de güzel güzel söylemeyin, ben aklımı kaybetmek üzereyim diyin , anlar umarım. Olmazsa da eşyalarınızı toplayıp Ankara'ya gidin, gelirse gelir. Akıl sağlığınızı düşünün derim.
Doktora bu aralar sürekli midem bulanıyor akabinde kusuyorum, baş dönmelerim ve kısa süreli bayılmalarım oluyor, sürekli halsizim, iştahım yok, çok çabuk sinirleniyorum filan deyip mevzuya girmeyi deneyin... Allah kurtarsın ne deyim canım yaBu aklima gelmişti ama doktor yapar mi acaba boyle birsey
Doktora bu aralar sürekli midem bulanıyor akabinde kusuyorum, baş dönmelerim ve kısa süreli bayılmalarım oluyor, sürekli halsizim, iştahım yok, çok çabuk sinirleniyorum filan deyip mevzuya girmeyi deneyin... Allah kurtarsın ne deyim canım ya
RİCA EDERİM :)Amiin canim cok sagol
evlenmeden önce bu konuda anlaştınız mı .Benim kocam daha sevgili iken hem de ilk günlerde devlet beni başka yere gönderse gelirmisin demişti evet demiştim .Siz de evet dedi iseniz adamı üzmüş olursunuzKızlar ben eşimin memleketi olan bir dogu ilinde yasiyorum evlendigimden beri, 1 buçuk yillik evliyim. Buraya hic alisamadim, evlenmeden once calisiyordum cok güzel bir arkadaş çevrem ve cok guzel sosyal hayatim vardi Ankara da. simdi issizim o yuzden hic arkadasim da yok, komsularim cok iyi ama hic kafama gore benim yaslarimda arkadas dost olabilecegim biri yok. Çok yalnizim. Bu sehirde cok sosyal aktivite yok, sinema tiyatro vs hep esimle gidiyorum. Bu durum psikolojimi bozdu resmen. Psikiyatriye gittim doktor da kimsenin bu kadar uzun süre yalniz yasayamayacagini soyledi tedavi oluyorum şimdi. İş de bulamadim. Şimdi sizlere sorum şu, ben esimi Ankara da yasamaya nasil ikna edebilirim. İkimizde Ankarayi seviyoruz. Onun da benimde orda işimiz hazır ama tüm bunlara rağmen ikna olmuyor. Türlü türlü bahaneler, yok oradaki maas daha azmiş yok orda kimsesi yokmuş vs hep bahane. Nolur kk nin güzel hatunları bana bir akıl verin.
evlenmeden önce bu konuda anlaştınız mı .Benim kocam daha sevgili iken hem de ilk günlerde devlet beni başka yere gönderse gelirmisin demişti evet demiştim .Siz de evet dedi iseniz adamı üzmüş olursunuz
o zaman sizin mücadele etmeniz normal . Hakkınızda hayırlısı olsunYok böyle bir konuşma geçmedi aramizda
o zaman sizin mücadele etmeniz normal . Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?