bana bir akıl verin

eşiniz çok bencil sizin ylnz olduğunuzun farkında değil mi? rest çekin bence!

Psikologa beraber gidin derim , adam kafayı sıyırmak üzere olduğunuzu eşinize de açıklasın. Siz de güzel güzel söylemeyin, ben aklımı kaybetmek üzereyim diyin , anlar umarım. Olmazsa da eşyalarınızı toplayıp Ankara'ya gidin, gelirse gelir. Akıl sağlığınızı düşünün derim.

Son düzenleme:

Aslinda beraber gidiyoruz psikiyatriye. Doktor bi kez neden tasinmiyorsunuz dedi esimde ayni bahaneleri siraladi doktor da ustelemedi. Acaba gidip konussam ısrar eder mi

Bu aklima gelmişti ama doktor yapar mi acaba boyle birsey
Doktora bu aralar sürekli midem bulanıyor akabinde kusuyorum, baş dönmelerim ve kısa süreli bayılmalarım oluyor, sürekli halsizim, iştahım yok, çok çabuk sinirleniyorum filan deyip mevzuya girmeyi deneyin... Allah kurtarsın ne deyim canım ya

evlenmeden önce bu konuda anlaştınız mı .Benim kocam daha sevgili iken hem de ilk günlerde devlet beni başka yere gönderse gelirmisin demişti evet demiştim .Siz de evet dedi iseniz adamı üzmüş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…