Bana bir akl verin...

öncelikle maşşalah size cnm ALlah daha artırsin inş a.s.

kocana gelinceeeÇok üzgünüm çoook biraz sawurgan ol birazda kendin için bişeler yap alışweriş kuaför falan baksın bakalım nasıl oluomuş şakkıdı

vallahı sasırdım..
bukadar kanatlı gecınmenızı ve boyle bırıkım yapmanızı ınanın takdır ettım..
esınıze gelınce belkıde bu sıkıntı germısdır onuda..
herseyden kısma emınım eskı sı gıbı rahat olamama onda gergınlık yaratmısdır..
sızınde calısma ımkanınız yokmu aceba?..

tutumluluğun sınırlarını aşmışsınız cidden takdir etmek gerek

klava:gerçekten tebrik ediyorum bu devirde bulunmaz birisin güzelim ama bence biraz fazla vericisin kendini ezdirme okadar düşünme erkeklerin eli fazla para görmeye başladımı işin rengi değişiyor biraz kendin için yaşamaya bak küçük şeylerle başla kendini ödüllendir o kartıda iptal ettir derim yaptığın birikim kimin üzerine umarım ortak olmuşsundur dizginleri ele almanın zamanı gelmişte geçiyor bile tabii bunlar benim fikrim ama taktir senin canım:teselli:a.s.

valla eşinin durumunun düzelmesi için önce bir çileden çıkman gerekiyor,
ben çalışıyordum ve nerdeyse maaşlarımız aynıydı,eşim bana bu ay kuaföre çok gittin,yok kaşını aldırdın,yok saçını boyattın diye kavga çıkarıyordu,,ben çalıştığım halde üstüme başıma bişey alamıyordum
ve ortak biriktirdiğimiz paradan ailesine gönderiyordu benim gerizekalı eşim
şimdi çalışmıyorum,ve istediğimde kuaförede gidiyorum,....eskisi gibi bol paramızda yok
ama çileden çıkmıştım tabi
sonu boşanmalara varan kavgalar oldu
bence hiç taviz verme
1 ver 5 isterler,5 ver 10 isterler

bence yanlışı bastan yapmışsın ne dmek olanlarla idare ediyorum ..arada sırada yeni şeyler al giy sür süslen ..farklılık güzledir eşin açısından da sonra gider süslü birine gözü kayar ..fazla ince düşünmek de zararlı...

Demekki kendini bu kadar sıkmaman lazımmış.Bu erkeklere hiçbir zaman yaranılmaz.Ne para konusunda böyle kanaatkar olmakla ne de istediklerini yapıp güzel geçinmeye çalışmakla.

Sen ne kadar ugraşırsan onlar o kadar üste çıkmaya çalışıyo..Onun için biraz boşvermeyi biliceksin.Belki ilerde çocugunuz için falan yapıosunuzdur bu birikimi ama bırak ,birikim yapmak istiyosa madem çok biliyo böyle ikinci işte çalışsın..

yaranamazsın güzelim,7 küp altının olsa neden 8. yok diye sana kızar,densizmiş eşin baya bi,iş bulabilirsen çalış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…