Annem falan normal ama halam erkek gibi tahtaymış sonradan kilo artı çocuklarla büyümüş.anneannemi geçen banyo yaptırıyoruz bak benim hiç göğsüm yok dümdüzüm sende bana çekmişsin diyo ki on çocuk doğurmuş ama hala düZ. Korkarım bende öyle olurum gibi geliyor banaYa bir de genetik yapınızı bilmiyorum ama anneniz veya halanız ya da ablanız varsa evlenen onlara da bakın bi, benim ablamın da yok denecek kadar dı 48 kiloydu, 2 çocuk doğurdu şimdi 55 kiloda normal sayılacak kadar oldu göğüsleri illa ki bildiğin yusyuvarlak manken göğsü mü istiyorsun? Çocuk doğurduktan sonra büyürler belki.
Kız adam süngerini napsın sksmsma tövbestPush uplu:) onlardan takarsa normal memeli uzaya cikiyo memeler:) sunger iside kotu dokununca his olmuyor
Evet kendimi iyi hissetmek kafamdan bu düşünceyi atmak istiyorum yıllardır bunu sorun ettiğim yeter diyorum . Dolgu tek çözüm gibi şu anNişanlınız sadece 2 memeyle evlenmeyi planliyorsa evet sorun olacaktır. Siz de kendinizi sadece 2 memeden ibaret görüyorsanız bunun mahcubiyetini yaşayın tabi.
Ama sadece kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, kendiniz için cerrahi bi müdahale yaptirabilirsiniz
Peki onlar çıkınca nolcak süpriiz şok olur benim beyÇift destekli sütyenler var. 2 beden birden büyütüyorlar sanırım. Onlardan alabilirsiniz
Yaw iste sungerli sutyenler guzel durduruyo meme varsa biraz. His olmuyo o baska. Hic yoksa sutyen zaten ise yaramaz.Kız adam süngerini napsın sksmsma tövbest
Gelinlikte neyin işini görür.
Düğünde de kimse memesine dokunmazsa süngeri anlamaz kimse sldkdkdm
Sürpriz olmaması için konuyu açıp, kendini aşağılamadan durumu anlatacaksınPeki onlar çıkınca nolcak süpriiz şok olur benim beyneden normal görünümlü değilim ameliyatla falan uğraşmak zorunda kaldım isyan edesim var yaa
Tabi senin kararın ama bilgim yok silikondan sonra silikonlu göğüsü erkekler sıkabiliyor mu? Sıkınca patlama durumu yoksa, çocuk olursa süt oluşumu emzirmeye engel değilse sen kişisel olarak çok rahatsızsan oturup konuş yaptır. Ha bana kalsa gerek yok, Yani ben de bazen elbiseleri giyemiyorum bomboş olduğu için, sütyen takıyorum bi yandan görünüyor illa ki. Ama gelinlikte sıkıntı yaşamadım. Ona göre seçtim, Zaten ailem aşırı dekolteye izin vermezdi de.Annem falan normal ama halam erkek gibi tahtaymış sonradan kilo artı çocuklarla büyümüş.anneannemi geçen banyo yaptırıyoruz bak benim hiç göğsüm yok dümdüzüm sende bana çekmişsin diyo ki on çocuk doğurmuş ama hala düZ. Korkarım bende öyle olurum gibi geliyor bana
Doktorun küçük bi hatası süt bezlerine zarar verse onun hiç telafisi olmaz o yüzden korkuyorum. Bide top gibi durup çta ben silikonum diye bağıran bi göğüs doğal olmaz anlar onada çok kızar eminim. Dolgu da bu problemler olmuyor diye kendimi rahatlatmak adına onu yaptırmak düşüncem var. Valla hayran kaldım size, bunu sorun etmemenize . Sanırım şu an hamilesiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bi büyüme oldumu bebekle beraber göğüslerde ? Özel olmazsa affınıza sığınarak sormak istedimTabi senin kararın ama bilgim yok silikondan sonra silikonlu göğüsü erkekler sıkabiliyor mu? Sıkınca patlama durumu yoksa, çocuk olursa süt oluşumu emzirmeye engel değilse sen kişisel olarak çok rahatsızsan oturup konuş yaptır. Ha bana kalsa gerek yok, Yani ben de bazen elbiseleri giyemiyorum bomboş olduğu için, sütyen takıyorum bi yandan görünüyor illa ki. Ama gelinlikte sıkıntı yaşamadım. Ona göre seçtim, Zaten ailem aşırı dekolteye izin vermezdi de.
cnm derdin yok kendine dert mi arıyorsun :) bnmde senin gibiydi evlendiğimde ve hiç eşimle aramızda sıkıntı olmadı. o zamanlar ben 50 kiloydum boyumda 1,70 ve 70 sütyen büyük geliyordu, şimdi 65 kiloyum ve 80 takıyorum :) zayıfsan biraz kilo al doğumda yaparsın illaki büyür oda size yeterAnnem falan normal ama halam erkek gibi tahtaymış sonradan kilo artı çocuklarla büyümüş.anneannemi geçen banyo yaptırıyoruz bak benim hiç göğsüm yok dümdüzüm sende bana çekmişsin diyo ki on çocuk doğurmuş ama hala düZ. Korkarım bende öyle olurum gibi geliyor bana
Çok sağol canım inşallah Rabbim sağlıkla o günü gösterir. Çok hafif dolgunluk var sadece:)Doktorun küçük bi hatası süt bezlerine zarar verse onun hiç telafisi olmaz o yüzden korkuyorum. Bide top gibi durup çta ben silikonum diye bağıran bi göğüs doğal olmaz anlar onada çok kızar eminim. Dolgu da bu problemler olmuyor diye kendimi rahatlatmak adına onu yaptırmak düşüncem var. Valla hayran kaldım size, bunu sorun etmemenize . Sanırım şu an hamilesiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bi büyüme oldumu bebekle beraber göğüslerde ? Özel olmazsa affınıza sığınarak sormak istedim
Ama onada çocuk emmeyi bırakınca sönecek diyolar ki :) siz evlilikten öncemi dediniz eşinize? . Ya onda böyle bir durum olsa ben sorun etmezdim seviyorum çünkü her türlü kabul ederim ,çok şükür hiç sorunumuz olmadı tek kavgamız bile yaşanmadı bugüne dek . Sırf böyleyim diye yıllarca erteledim kaçtım evliliktenBi kere evlenince ellenince büyür olayini unut.öyle bisey olmuyo 2.5 senelik evliyim bi değişim olmadi yani bendeayrica neden cekiniosunki acik acik sor bence yakinda kocan olacak o senin ve böyle seyleri konusman gayet normal.benimde bayaa kücük bende hep öyle düsünürdüm eşim bisey derse diye.demedi hee arada dedigi oluyo biraz daha büyük olsun isterdim diye yapcak bisey yok Allah böyle yaratmis deyip susturuyorum. sende öyle yap.zaten hamile kalinca buyüyecek amaan
1.68 boya 56kiloyum ama omzum göğüs olmadığı için çok zayıf duruyor malesef dar değil zayıfcnm derdin yok kendine dert mi arıyorsun :) bnmde senin gibiydi evlendiğimde ve hiç eşimle aramızda sıkıntı olmadı. o zamanlar ben 50 kiloydum boyumda 1,70 ve 70 sütyen büyük geliyordu, şimdi 65 kiloyum ve 80 takıyorum :) zayıfsan biraz kilo al doğumda yaparsın illaki büyür oda size yeter
2 metreyi napacan kuzum :)Sanki onun ç.kü 2 metre
Ben dokundurtmuyorum huylanıyorum çünkü bi kez baya sıktı böyle çığlık attım o da evlenince böyle olmaz demi bağırmazsın yani falan dedi sonra sünger geldi elime falan öyle berbat bi muhabbeti geçti sonrada çekindim açmadım hiç konuyu.Bu zamana kadar farketmedi mi görmediysede tahmin ediyordur zaten
Erkeklerin fizik analizi kabiliyeti yüksek :)
Böyle bir konu açtığım için gerçekten utanıyorum neden bende normal insanlar gibi değilim demekten kendimi alamıyorum. Dört ay sonra düğünüm olacak inanın salondur gelinliktir bunları değil göğsümün tahta oluşunu düşünmekten kafayı yiicemilk gece eşimin tepkisi ne olur diye diye hasta oldum her yanımdan uçuklar patlıyor artık. Yani az bi doku olsa valla sorun etmicem ama sütyensiz bildiğin ütü masası gibiyim bi ara sormuştum size ameliyatı ama cesaret edemedim şimdi de zaman çok az kaldı yaptırsam bile anlaşılır oturmaz silikonlar. Dolgu yaptırsam olurmu aranızda dolgu yaptıran bilgi sahibi olan varmı lütfen bana bir akıl verin yada bu şekilde evlenen varmı yani utanıyorum sormaya ama eşiyle gerdekte sorun oldumu göğsün olmayışı. İnanın çok çaresizim uyku uyuyamıyorum bunu düşünmekten..
Evlenincede sen bagirmazsin o da bagirtmak ister :) hayat ne garip :)))Ben dokundurtmuyorum huylanıyorum çünkü bi kez baya sıktı böyle çığlık attım o da evlenince böyle olmaz demi bağırmazsın yani falan dedi sonra sünger geldi elime falan öyle berbat bi muhabbeti geçti sonrada çekindim açmadım hiç konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?