Bana bir parfüm tavsiye lütfen

biiirrrr

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
2.841
1.246
merhaba hanımlar;
parfüm alıcam ama bir türlü karar veremiyorum dün akşam gittim kokladım kokladım tazı gibi ama bu seferde hepsi birbirne girdi burnum içim bağırım yandı... ve hepsi çok ağır geldi... şekerimsi ağır kokuları hiç sevmem böyle egzotik meyve çiçek kokularını severim hafif ama kalıcı olsun var mı bildiğiniz kullandığınız

evet bakıyorum tavsiyeerde hep var ama tatlı diyorlar ben pek şekerli kokuları sevmem

evet ben kullanmadım kulananların yorumunda okudum öyleymiş

chanel chance kokusunu bılmıyorsanız parfumle cıdden aranız yok..ya da sık koku degıstırıp denemedınız..çok ta ıyı yapmışsınız zaten ınsanın kafası karısıyor..
sız ne tarz sevıyorsunuz cıcek mı, vanılyalı tatlımsı ya da odunsu mu ya da kremsi mi bunları bılmeden kımse onerıde bulunamaz pek
chanel chance bu arada cıceksı bır kokudur

ben avon marka nebilim oriflame marka parfümler aldım hep... hiç öyle orjinal bir marka kullanmadım ama bu sefer kesenin ağzını açıcam :)) hafif olmalı şekerli koku olmamalı çiçek olabilir avonun bir parfümü vardı adını unutum kataloglardada bulamıyorum onu çok severdim ama yok artık

o zaman bahar kokuları dıye tabir edilenlerden begenebılırsınız..
gucci envy me,,versace brıght crystal ya da marc jacobs daisy serisi olabilir

evet bakıyorum tavsiyeerde hep var ama tatlı diyorlar ben pek şekerli kokuları sevmem
Chanel chance tatlı ya da şekerli değil ki..
Çiçeksi dir ama öyle acı çiçek değil hoş tatlı çiçektir..
Mesela escada gibi bayık tatlı değil..
Vanilyası çok az kendini gösteriyor..
Önce bi kendin kokusuna bak canım.. :KK66:

Son düzenleme:
Chanel Chance şekerli bir koku muymuş :KK57::KK57:
Şekerli deyince benim aklıma Lolita Lempicka,Lancome la vie est belle falan geliyor şahsen:KK70:
Kaldı ki onlarla Chance'ı karşılaştırmak mümkün değil çünkü Chance bildiğimiz çiçek,turunçgil kokusu. Tatlı derken keskin bir koku değil onu söylemeye çalışmışlardır. Durdukça yumuşar, güzelleşir.:KK68:

Chanel Chance şekerli bir koku muymuş :KK57::KK57:
Şekerli deyince benim aklıma Lolita Lempicka,Lancome la vie est belle falan geliyor şahsen:KK70:
Kaldı ki onlarla Chance'ı karşılaştırmak mümkün değil çünkü Chance bildiğimiz çiçek,turunçgil kokusu. Tatlı derken keskin bir koku değil onu söylemeye çalışmışlardır. Durdukça yumuşar, güzelleşir.:KK68:

ya gıdıyorlar dolum parfümcülerden kokluyorlar hatta adını bile zor biliyorlar tatlı deyıp gecıyorlar..cogu bılmıyor kı yanlıslıkla usttekı kodu verse satıcı o zannedıyor..
parfüm işi zor valla :))
acıgını orgınalını yarı orgınalını hepsinden anlamak gerekıyor :KK70:
yapacak bırsey yok..

ya gıdıyorlar dolum parfümcülerden kokluyorlar hatta adını bile zor biliyorlar tatlı deyıp gecıyorlar..cogu bılmıyor kı yanlıslıkla usttekı kodu verse satıcı o zannedıyor..
yapacak bırsey yok..
Bende yazıcaktım valla şimdi o yorum yapanlar kesin açık parfümcüde kokusuna bakanlardır diye..:oops:
Çünkü ancak Chanel chance kullanan bilir chance'ın nasıl bir koku olduğunu :KK16:

yapacak bırsey yok..
Aynen bende öyle düşünüyorum. Bu şekerli diye yorum yapanların hepsi doldurmadan koklayıp yorum yapanlar bence..
parfümleri doldurmasına göre yorumlamak ne kadar doğru bilemiyorum.:KK70:

Bende yazıcaktım valla şimdi o yorum yapanlar kesin açık parfümcüde kokusuna bakanlardır diye..:oops:
Çünkü ancak Chanel chance kullanan bilir chance'ın nasıl bir koku olduğunu :KK16:

ah keşke azıcık daha kalıcı olsaydı aslında dısardan alıyorlar kendıme mı oyle gelıyor anlamadım şekerım :KK76: :)

Aynen bende öyle düşünüyorum. Bu şekerli diye yorum yapanların hepsi doldurmadan koklayıp yorum yapanlar bence..
parfümleri doldurmasına göre yorumlamak ne kadar doğru bilemiyorum.:KK70:

aynen aynen aslında bır cok edt olan koku bıle acıklardan daha kalıcı..dolum bır parfumun kalıcı olması ıcın bence notaları bıraz basit bır de baharat agırlıklı olmalı kı oyle kalıcı olsun..zaten dolum addict poıson bıle kalıcı ama bayık oluyor malesef

ah keşke azıcık daha kalıcı olsaydı aslında dısardan alıyorlar kendıme mı oyle gelıyor anlamadım şekerım :KK76: :)
Bence sana gelmiyordur kokusu ya :eek: Çünkü benim la vie est belle'den sonra en kalıcı bulduğum parfüm chanel chance.
Mesela bende sürekli kullanınca artık kokusunu alamıyorum ama girdiğim ortamda diyorlar oh mis gibi ne sıktın diye. Bu arada en çok övgü aldığım parfümde Chanel Chance benim :p

X