- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
AminKıyamam çok üzüldüm.
Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.
Amin İnşallah Allah aklımı ve sağduyumu korusun diyorum.Çocuğu babasıyla tek göndermeyin. Şartlar oluştuğunda kaçın uzaklaşın o insanlardan. Oğlunuza yeni bir hayata başlayın. Yoksa o hayat içinde çocuk hırpalanır durur gibime geldi. Allah yardımcınız olsun.
Yasa da Baba dan bir kardeş tanımı yok onu geçelim de mevzu o değil benim yaptırma hakkım olmayabilir ama gerçek babanın var sonuçta...Bakin sinirlenmekte haklisiniz, ugradiginiz muamele hos degil ama yasalarda sizin kimseye dna testi yaptirmaniza da izin yok. Ustelik ayni karindan dogma sartinda yok kardes olmak icin. Baba bir anne ayri olunca da kardes olunuyor.
Siz neden boyle seylerle ugrasiyorsunuz ki? Kendi cocugunuz buyuyunce onun gorusup gorusmemekte ozgur olacagi insanlar sonucta bunlar. Biraz da akisina birakin. Eski esiniz o cocugu nufusuna almis olabilir,alacak da olabilir. O zaman yasalar onunde kardes olacaklar. Ha bu neyi degistirir? Hic bir seyi. Cocugunuz ileride buyur,gorusmek istemezse de zorla gorus demezler. Bence bu seylerle ugrasmak sadece sizi daha da fazla sinirlendirir. Baska da bir ise yaramaz. Eski esiniz,kp yalan soylediyse bu onlarin sorunu,aldirmayinYasa da Baba dan bir kardeş tanımı yok onu geçelim de mevzu o değil benim yaptırma hakkım olmayabilir ama gerçek babanın var sonuçta...
İnşallah arkadaşım zaten gideceğim bu şehirden inşallah 2020 ağustos gelsin hele bir....Hazır büyütülmüş torun sevimli gelmeye başlamışsa demek ki..
Çocuğunu doğumgününde bile aramayan baba müsvettesi söz verip sık görüşmez zaten. Şimdiden dertlenip kurma kafanda..
Oğlun da gitmek istemiyormuş zaten.
Çocuk istemedikçe kapını aşındıracaklarını sanmam. Komple kesilir ayakları..
Ben bir şeyle uğrşamıyorum , 6 aydır arayıp sormayan insanların kapıma dayanmasına kızıyorum... Benim oğlum ameliyat oldu , kaza geçirdi neler oldu bitti bir tanesi arayıp sormadı... Bu kadar kansızlık olur mu ? Babası olacak hastane de kendi oğlundan kaçtı sonrasında arayıp sormadı şimdi ne hakla geliyor kapıma delireceğim. Alsın kızını karısını anasını babasını bacısını gitsin ya gitsin... Neden bizim huzurumuzu bozuyorlar , neden benim oğlum senle gelmeyeceğim dediğinde ısrar edilince annemden ayrılmam ben diye ağlıyor.... Ne hakları var....Siz neden boyle seylerle ugrasiyorsunuz ki? Kendi cocugunuz buyuyunce onun gorusup gorusmemekte ozgur olacagi insanlar sonucta bunlar. Biraz da akisina birakin. Eski esiniz o cocugu nufusuna almis olabilir,alacak da olabilir. O zaman yasalar onunde kardes olacaklar. Ha bu neyi degistirir? Hic bir seyi. Cocugunuz ileride buyur,gorusmek istemezse de zorla gorus demezler. Bence bu seylerle ugrasmak sadece sizi daha da fazla sinirlendirir. Baska da bir ise yaramaz. Eski esiniz,kp yalan soylediyse bu onlarin sorunu,aldirmayin
Ya iste,adam babasi biyolojik olarak. Yapacak bir sey yok. Yarin alip basinizi gitseniz,adres bildirmeseniz yine kanunen siz suclanirsiniz. He he deyin gecin, gelip gorene aha cocuk burda deyin,beraber gitmek istemiyormus evlat zaten,gormek isteyen evinde gorsun cocugu bu kadar basit. Gerisiyle hic ilgilenmeyin bileBen bir şeyle uğrşamıyorum , 6 aydır arayıp sormayan insanların kapıma dayanmasına kızıyorum... Benim oğlum ameliyat oldu , kaza geçirdi neler oldu bitti bir tanesi arayıp sormadı... Bu kadar kansızlık olur mu ? Babası olacak hastane de kendi oğlundan kaçtı sonrasında arayıp sormadı şimdi ne hakla geliyor kapıma delireceğim. Alsın kızını karısını anasını babasını bacısını gitsin ya gitsin... Neden bizim huzurumuzu bozuyorlar , neden benim oğlum senle gelmeyeceğim dediğinde ısrar edilince annemden ayrılmam ben diye ağlıyor.... Ne hakları var....
Yaşadığınız şeyler gerçekten çok zor. Bana kalırsa diğer kadınla alakalı hiç bişeye karışmayın. Yok gibi davranın. Ayrıca bence bi avukatla görüşün eşinizin evlenmeden başka kadınlarla yaşaması vs gibi şeyler dolayısıyla çocuğu göstermeme gibi bi hakkınız var mı öğrenin
Çok kanıma dokunuyor zerre umurumda değiller aslında ama 6 ayda bir huzurumuzu bozmak niye ya... 6 ay görmemişsin görme ya görme....Ya iste,adam babasi biyolojik olarak. Yapacak bir sey yok. Yarin alip basinizi gitseniz,adres bildirmeseniz yine kanunen siz suclanirsiniz. He he deyin gecin, gelip gorene aha cocuk burda deyin,beraber gitmek istemiyormus evlat zaten,gormek isteyen evinde gorsun cocugu bu kadar basit. Gerisiyle hic ilgilenmeyin bile
Diyemiyoruz iste onu. En azindan kanunen diyemiyoruz. Kafaniza takmayin,cocugunuz buyuyunce istemiyorsa zaten gorusmeyecektir.Çok kanıma dokunuyor zerre umurumda değiller aslında ama 6 ayda bir huzurumuzu bozmak niye ya... 6 ay görmemişsin görme ya görme....
İnşallah arkadaşım zaten gideceğim bu şehirden inşallah 2020 ağustos gelsin hele bir....
Emekliye ayıracağım kendimi arkadaşım İnşallah.İş hazır mı?
Burdada avukat arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler diye düşünüyorum. En azından yönlendirirler. Maddi yönden rahatladığınız zamanda sizde bilinçlenip delil biriktirip fiilen bişeyler yapmaya başlarsınız.Uğraşacak ne enerjim ne param ne de zamanım var , haftada 6 gün sabah 6 akşam 7 köpek gibi çalışıyorum evladıma bakabilmek için....Uzak olsunlar uzak
Emekliye ayıracağım kendimi arkadaşım İnşallah.
İnşallah arkadaşım bir aksilik olmazsa gerçek anlamda emekli evet :)Gerçek anlamda emekli dimi? İyiymiş. İnşallah her şey yolunda gider..
İnşallah arkadaşım bir aksilik olmazsa gerçek anlamda emekli evet :)
Yemin ediyorum işime odaklanamıyorum iki gündür... Çok sinir bozucu ve evet tehlikeli korktuğumdan da değil aslında ama evladımı düşünüyorum bana bir şey olursa yazık olur yavruma yoksa ortalığı yakarım yıkarımÇocuğu görmek isterlerse yalnız görüştürmeyin. Bu tip kanıtlar varsa eğer görüşmeyi yasaklamak diye bir şey söz konusu mu acaba? Çünkü kötü görünüyor durumlar ve de tehlikeli aynı zamanda. Bu tanımadığınız ne olduğu belli olmayan insanlar çocuğunuza zarar vermeyi düşünebilir bile Allah korusun.
Benim de çocuğum var sizi çok iyi anlıyorum. Eski konularınızı da biliyorum. Çocuk henüz küçük. İleride görüşüp görüşmeyeceğine kendisi karar verir zaten. Şimdilik sadece sizin gözetiminizde görsünler çocuğu. Eğer bir tartışma olay çıkarsa çocuk bundan çok etkilenir. Dilerim bunların hepsi bir gün geçer çok sinir bozucu durumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?