- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Aslında istersem çok şey yaparım , her şey delilli ispatlı , benim savcı ısrarla sakın davayı geri çekme dediği halde geri çektiğim için ceza almadıkları bir dava var ortada (kumpasa çevrildi savcı tarafından) ama sorun istemiyorum , bela istemiyorum , korkuyor muyum Allah şahidim olsun ki kendi adıma korkum yok ama bana bir zarar gelirse olan benim dünyalar güzeli yavruma olur , ziyan olur gider o yüzden susuyorum , sustukça içim şişiyorBen çocuğun ruh sağlığınıda düşünerek, bi gelip bi gitme olayına karşıyım. Adam arar çocuğa gelemeyeceğini bildirir, kaybolmayı anlarım. Ama gidip kimden belli olmayacak çocuklarla geri gelecek, istedikleri zaman sevecekler çocuğu ayarlarını bozacaklar, ne düzen kalacak ne otorite, müsaade etmem şahsen.
Yasalar olarak görüşmesini engelleyebilir misiniz bi ona bakın. Yoksa olan size ve çocuğa olacak.
Ben de gideceğim inşallah ama daha 1,5 sene beklemem lazım , gidip izimizi kaybettireceğim benim midem kaldırmıyor bela olmasınlar diye de bir şey bile diyemiyorum inanın sadece oğlumu düşünüyorum
Oglunuzu babasiyla yalniz basina bi yere yollamayin.
Gorecekse yaninizda gorsun
Teşekkür ediyorum hepinize kızlar , ilahi adalet var değil miBoşanıp kurtulmuşsunuz, hiç uğraşıp kafanızı yormayin bu insanlarla sanki onlar farkında değil mi ahlaksizliklarin.. ama böyle işlerine geliyor..
Siz çocuğunuzu yalnız gondermeyin bence sizin gozetiminizde görüştürun buna dikkat edin
Kesinlikle var emin olun.. intikamla vs. hayatiniza o insanları almayın değmez.. temiz hayatınıza oğlunuzla devam edin. Herkes kendi pisliğinde boğuluyorTeşekkür ediyorum hepinize kızlar , ilahi adalet var değil mi
Amin inşallah. İntikam filan değil de tek isteğim oğluma o pis ellerini sürmemeleri , yılda bir iki defa 20 tl lik oyuncak almakla görmekle baba olamasınlar lütfen , büyüyünce oğlum zaten o adama baba derse bana anne demesinKesinlikle var emin olun.. intikamla vs. hayatiniza o insanları almayın değmez.. temiz hayatınıza oğlunuzla devam edin. Herkes kendi pisliğinde boğuluyor
Ah kuzum ya alıp evladımı gideceğim çok uzaklara sadece biraz zamana ihtiyacım varBunların topu rezil
Bence çocuğu bu ahlaksızların arasına göndermeyim kim görmek istiyorsa gelsin çocuğu sizin evde görsün gitsin
Öyle demeyin, dünyaya gelirken babasını seçmek gibi bir şansı yoktu. İleride aklı erdiğinde illaki babasına karşı tavrı olur ama psikolojisi açısından tüm olaylardan uzak olması daha iyi ..Amin inşallah. İntikam filan değil de tek isteğim oğluma o pis ellerini sürmemeleri , yılda bir iki defa 20 tl lik oyuncak almakla görmekle baba olamasınlar lütfen , büyüyünce oğlum zaten o adama baba derse bana anne demesin
Valla gideceğim zaten çok sevdiğim bu şehri terk edeceğim asla başka yerde yaşayamam dediğim doğup büyüdüğüm kenti ama biraz zamana ve sabra ihtiyacım varAllah zaten eskı kocanın cezasını vermiş, başkasından hamile kalan kadınla beraber.
Senin yerinde olsam çocuğumu alıp şehir değiştiririm , üşenir gelmezler sen de kurtulursun bunlardan. Torununu seven insan aylarca neden aramamıs hep yalan dolan bunlar göz boyama.
İnsan huzurlu olsun da heryeri sever merak etme, uzaklaşmak sana iyi gelecektir . Arkada kalanların da İlahi adalet bir gün icabına bakar .Valla gideceğim zaten çok sevdiğim bu şehri terk edeceğim asla başka yerde yaşayamam dediğim doğup büyüdüğüm kenti ama biraz zamana ve sabra ihtiyacım var
Inşallah teşekkür ederimİnsan huzurlu olsun da heryeri sever merak etme, uzaklaşmak sana iyi gelecektir . Arkada kalanların da İlahi adalet bir gün icabına bakar .
Senin yerinde olaam asla bulaşmam yediği haltların cezasını çeksin lendi öğrenir elbet eski eşine acıma birde ona yardımcı olur gibi sen kendi hayatına çocuğa bak boşver başkasınıKızlar bana bir şey söyleyin , akıl verin , gerçekten o kadar büyük bir öfke duyuyorum ki tarifi yok...
Eski konularımı bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim.
1,5 sene kadar önce boşandım , 5 yaşında bir oğlum var , velayeti ben de...
Son 6 aydır , ne bayramda ne çocuğun doğum gününde aramayan sormayan telefonu bile olmayan bir baba müsveddesi var.
Geçen hafta sonu aradı oğlumu özledim , göreceğim diye....
Pazar günü geldi , çocuk gitmedi , gelmek istemiyorum dedi. O zaman seni haftaya erken alayım diyerek gitti. Bu pazar gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama asla göndermek istemiyorum ama oğlum isterse gider daha çok küçük ona kıyamam...
Ama beni asıl rahatsız eden konu başka...
Babası iki çocuklu bir kadınla birlikteydi. Şimdi kadının bir kızı var , tam bir yaşında.... Ama babasının gitmesinden tam 2 ay öncesinde bu kadının evli başka bir adamla ilişkisi olduğuna dair onlarca fotoğraf var iki ayrı sosyal medya hesabında kadının... Dolayısı ile bu çocuğun normal şartlar altında eski eşimden olma şansı yok ya da aynı anda kadın hem diğer adamla hem de benim eski eş kişisi ile birlikteydi...
bu kadın beni biz boşanırken arayıp yıllardır eline erkek eli değmediğini ama benim ona f.... diyerek ona iftira attığımı söyledi ve tehdit etti ve o sırada tam 6 aylık hamileymiş.... .sonradan öğrendim....ben hepsini savcılığa verdim , uzaklaştırma ve koruma kararları çıktı vs. vs
çok çirkin çirkin ötesi şeyler yani...
eski eşim olacağın babası o dönem arayıp kadına şerefsizin birinin tecavüz ettiğini ve zavallının hamile olduğunu söyledi ve şimdi o çocuğa torunum ve kadına gelinim diyorlar ve eski eşim olacak ile bu kadın hala evli değiller.... bu arada hiçbir şekilde oğlumu arayıp sormadılar ne bayram ne doğum günü vs... sonra geçen hafta hepsi birden özledik göreceğiz moduna girdiler.
aylardır arayıp sormadınız bundan sonrada görmeyin dedim anası olacak telefonda bir ton ağladı yok öle böle...
bende iyi gel gör torununu dedim ve gördüler....
kızlar ama kafayı yiyeceğim ben bu adi insanlarla oğlumu asla ama asla muhatap etmek istemiyorum.
bu nasıl ahlaksızlıktır nasıl arsızlıktır
bu nedir
Rabbim bütün bunların hesabını sormayacak mı...
Diğer adamın da 2 çocuğu var bu arada ve adam hala evli....
Bana bir şey söyleyin şeytan diyor diğer adamla resimleri at bu şerefsizlere torununuz olduğundan emin misiniz diye....
ama
Allah'a bırakıyorum hesabı ama çok doluyum bu nasıl iğrençliktir.
Bir şey söyleyin bana lütfen....
Hayatları yalan dolan... Tecavüze uğramış yazık dedikleri kadının çocuğuna torun diyorlar şimdi de , ortada tecavüz filan yok biri 5 yaşında erkek diğeri 2,5 yaşlarında kız çocuğu olan bir adamla birlikte 2 yıl boyunca paylaşılan onlarca sarmaş dolaş resim var en son paylaşımlar eski eşim evden ayrılmadan 1 ay öncesinin tarihi kadın 3 aylık hamile .... eğer ki eski eşle daha önceden ilişkisi varsa da aynı anda iki evli adamla birlikteymiş demek ki çocuk baştan aşağı şaibeli... Beni ilgilendirmiyor ama 6 ay arayıp sormadıkları çocuğun peşine düşmeleri midemi bulandırdı. Bir şeyin peşindeler ama her neyse yapmak istedikleri dilerim Rabbim ayaklarına dolandırır.Allah yardimcin olsun. Kayinpederin seni arayip tecavuz etmisler zart zurt demesinin ne mantigi varki. Iyiki kurtulmussun. Cocugunun gercekten onlardan zarar gorecegine inaniyorsan ki garip bir iliski cocuk kimden tecavuz eden kim hic belli degil, mahkemeye basvurup cocuktanda uzaklastirma cikarabilirsin kanitlarsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?