Bana bir şey söyleyin...

Aslında istersem çok şey yaparım , her şey delilli ispatlı , benim savcı ısrarla sakın davayı geri çekme dediği halde geri çektiğim için ceza almadıkları bir dava var ortada (kumpasa çevrildi savcı tarafından) ama sorun istemiyorum , bela istemiyorum , korkuyor muyum Allah şahidim olsun ki kendi adıma korkum yok ama bana bir zarar gelirse olan benim dünyalar güzeli yavruma olur , ziyan olur gider o yüzden susuyorum , sustukça içim şişiyor

Ben de gideceğim inşallah ama daha 1,5 sene beklemem lazım , gidip izimizi kaybettireceğim benim midem kaldırmıyor bela olmasınlar diye de bir şey bile diyemiyorum inanın sadece oğlumu düşünüyorum

Oglunuzu babasiyla yalniz basina bi yere yollamayin.
Gorecekse yaninizda gorsun

Boşanıp kurtulmuşsunuz, hiç uğraşıp kafanızı yormayin bu insanlarla sanki onlar farkında değil mi ahlaksizliklarin.. ama böyle işlerine geliyor..
Siz çocuğunuzu yalnız gondermeyin bence sizin gozetiminizde görüştürun buna dikkat edin

Oglunuzu babasiyla yalniz basina bi yere yollamayin.
Gorecekse yaninizda gorsun
Teşekkür ediyorum hepinize kızlar , ilahi adalet var değil mi

Kesinlikle var emin olun.. intikamla vs. hayatiniza o insanları almayın değmez.. temiz hayatınıza oğlunuzla devam edin. Herkes kendi pisliğinde boğuluyor
Amin inşallah. İntikam filan değil de tek isteğim oğluma o pis ellerini sürmemeleri , yılda bir iki defa 20 tl lik oyuncak almakla görmekle baba olamasınlar lütfen , büyüyünce oğlum zaten o adama baba derse bana anne demesin

Öyle demeyin, dünyaya gelirken babasını seçmek gibi bir şansı yoktu. İleride aklı erdiğinde illaki babasına karşı tavrı olur ama psikolojisi açısından tüm olaylardan uzak olması daha iyi ..

Allah zaten eskı kocanın cezasını vermiş, başkasından hamile kalan kadınla beraber.
Senin yerinde olsam çocuğumu alıp şehir değiştiririm , üşenir gelmezler sen de kurtulursun bunlardan. Torununu seven insan aylarca neden aramamıs hep yalan dolan bunlar göz boyama.

Valla gideceğim zaten çok sevdiğim bu şehri terk edeceğim asla başka yerde yaşayamam dediğim doğup büyüdüğüm kenti ama biraz zamana ve sabra ihtiyacım var

Valla gideceğim zaten çok sevdiğim bu şehri terk edeceğim asla başka yerde yaşayamam dediğim doğup büyüdüğüm kenti ama biraz zamana ve sabra ihtiyacım var
İnsan huzurlu olsun da heryeri sever merak etme, uzaklaşmak sana iyi gelecektir . Arkada kalanların da İlahi adalet bir gün icabına bakar .

Güncelleme

Evet kızlar bu pazar baba müsveddesi aradı tesadüf telefonu oğlum açtı ve gelmek istemiyorum dedi. Annemle zaman geçirmek istiyorum seni istemiyorum dedi ama ben de senin babanım alıp seni bir yere götürmeyeceğim alıp gezdirip akşama annene getireceğim dedi... Oğlum istemiyorum dedi o da şimdi oraya geliyorum diyerek kapadı.

Bir saat sonra kapıya geldi. Elinde 20 tl lik 3 tane oyuncak araba bak sana neler aldım hadi gidelim oyuncakçıya , oyun parkına diye... Oğlum yine gelmek istemiyorum hava soğuk üşürüm hasta olurum sen şimdi git yaza gel , yazın belki gelmek ister canım dedi :))))

Sen bayramda , doğum günümde bile beni aramadın ki dedi...

Oğlum ben kaza geçirdim hastanede yatıyordum çıkar çıkmaz sana geldim dedi !!!!

Pes pes pes...

Neyse yine de oğlum gitmedi sarılmadı bile zorla gel sarıl bana diye bir iki kez sarıldı..

Ben seni çok seviyorum , çok özledim sen beni hiç mi özlemedin diye...

Elinden arabaları aldı kapıyı yüzüne kapayıverdi...

Haftaya geleyim o zaman dedi... Bizim annemle çok işimiz var haftaya sen gelme dedi :))))

O gidince dedim oğlum insan 6 ay hastane de yatar mı onu geç bayramda en son babaanneni arayıp babaanne babam orada mı diye sorduğunda babaanne sana ne dedi ?

Ben tatildeyim baban İstanbul da demedi mi neden söylemedi sence baban hastanede diye ? bir de bir anne oğlu hastanede yatarken tatile gider mi sence dedim....

Şimdilik oğlum durumu güzel idare etti ama sanıyorum buna akıl veren var. Bu şekilde devam ederse 5 yaşında ki çocuk yelkenleri indirecek er geç... Bir de çocuğun kulağına benim evimde bir kumbara var içine bir sürü para attım senin için onu gelirsen görürsün sakın anne duymasın bu bizim sırrımız demiş....

Yemin ediyorum katil olacağım sonunda eğer ki o kadının yanına alıp götürmeye kalkarsa oğlumu ortalık fena karışacak kadını ifşa edeceğim başım belaya girecek bunlarla.......

Ne yapayım ben şimdi....

belki gercekten onun cocugudur.
bilemeyiz ki. sosyal medya yaniltici.
bence eski esinizle bu konuyu konusun. oglunuzu bilmediginiz insanlarin veya eski esinizin suanki hayatinda dandik iliskileri varsa cocugu gostermek istememenizden ve endiselerinizden bahsedin. o kadinin kizi eski esinizdense o kadin ile de konusun...belki eski esiniz sahtekarin onde gideni..neymis kadincagizi tecavuz etmisler...kendisi etmisse demek..tovbe yarabbim. oglunuzun hangi ortamlara girdigini ogrenme amacli sjkistirin eski esiniz ve o kadini...guzellikle tabiki..
konusarak hal olur hersey..varsayimlarla ilerleyip kafanizda kurmayin kendinizi yipratmayin. bazen hicbirsey gorundugu gibi olmayabilir.
hem sizlik buyuk bir durum yok. suan daha ofkeniz sogumamis olabilir ama bosanmissiniz. onemli olan evladiniz suan. eski esiniz de babasi. oturun konusun duzgunce. sirf oglunuzun babasi diye saygi duyun. yoksa uzak durdukca hicbirseyden haberiniz de olmaz..ancak oglunuzun agzindan duyarsiniz tek tük seyleri.
gorusme saatleri belirleyin istediginiz sartlarida ortaya koyun. herseyi bilmek istediginizide. sonucta ortada bir evlat var. ve her annenin hakkidir oglunun nerde kimlerle oldugu ve babasinin saglam insanlarla gorusup gorusmedigini vs...
boyle kacak gocek olmaz. nereye kadar zaten..

Senin yerinde olaam asla bulaşmam yediği haltların cezasını çeksin lendi öğrenir elbet eski eşine acıma birde ona yardımcı olur gibi sen kendi hayatına çocuğa bak boşver başkasını

hmm az once eski konularinizida okudum. sizin isler baya karisikmis.
ama bence onlarin tarafinda dönen dolaplari hic kurcalamayin bile. bir saniyenizi bile harcamayin. cunku kendinizi yoruyorsunuz. kendi guzel pencerinizden kendi hayatinizi yasayin oglunuzla. onlari odak noktasi haline getirmeyin. herkes kendinden sorumludur. birakin carpik ne oldugu belirsiz iliskerinde bogulsunlar. normal oturup da konusacak anlasacaginiz insanlar degilmisler.
oglunuza gelince mahkeme karariyla gorusme saatlerini belirleyin bence. sartlar koyun veya yukarda yazdigim gibi.
gozunuzun onunde babasiyla gorusmeleri gerceklesssin..en azindan cocuk daha kucuk iken.
eski esinize olan ofkenizi anliyorum. saat 9 da gelecegim deyip gelmiyormus vs..bence o adamin gram icinde cocuguna sevgisi yok. sizin hayatinizi yipratmak icin cocugunuzu kullaniyor. tepkisiz kalin o herife karsi ve kati kurallar icinde gorusturun evladinizi onunla. saat gecikmeleri vs olursa o gun gorusmeyi dahi iptal edin oyle dingonun ahiriymis gibi hayatinizin altust etmesine izinvermeyin. evladiniz icin bir pedagogla gorusun sizde psikolojik destek alsaniz daha kolay atlatirsiniz bu sureci.
bir yandan kendi oz saygi sevginizi de ihmal etmeyin. kendinizi unutmayin lutfen. zaman icerisinde hersey yerli yerine oturur eminim.

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun. Kayinpederin seni arayip tecavuz etmisler zart zurt demesinin ne mantigi varki. Iyiki kurtulmussun. Cocugunun gercekten onlardan zarar gorecegine inaniyorsan ki garip bir iliski cocuk kimden tecavuz eden kim hic belli degil, mahkemeye basvurup cocuktanda uzaklastirma cikarabilirsin kanitlarsan..

Hayatları yalan dolan... Tecavüze uğramış yazık dedikleri kadının çocuğuna torun diyorlar şimdi de , ortada tecavüz filan yok biri 5 yaşında erkek diğeri 2,5 yaşlarında kız çocuğu olan bir adamla birlikte 2 yıl boyunca paylaşılan onlarca sarmaş dolaş resim var en son paylaşımlar eski eşim evden ayrılmadan 1 ay öncesinin tarihi kadın 3 aylık hamile .... eğer ki eski eşle daha önceden ilişkisi varsa da aynı anda iki evli adamla birlikteymiş demek ki çocuk baştan aşağı şaibeli... Beni ilgilendirmiyor ama 6 ay arayıp sormadıkları çocuğun peşine düşmeleri midemi bulandırdı. Bir şeyin peşindeler ama her neyse yapmak istedikleri dilerim Rabbim ayaklarına dolandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…