- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Keçeden ne istiyosan yapman mümkün hemen hemen
Ben mutfak kapı süsü ve buzdolabı magneti yapmıştım mesela
Kendi el emeği olunca daha hoşuna gidiyo insanın, evimde de kullanıyorum
peki keçeyi nerden temin edebilirim...
Ben önce satan yerleri bilmiyordum internetten sipariş etmiştim
Ama büyük tuhafiye tarzı yerlerde de oluyor
keceden cok guzel bardak altlıgı yapmıstım ben de, renk renk cok tatlı duruyorlar.
en begendigim de yesil yaprak
Kendiniz mi tasarlıyorsunuz...
Yazınızı okuyunca çok heveslendim umarım başarabilirim...evet, ama bu yazdıgım piyasada gorulebilecek seyler.
ben baska alanlarda da tasarımla ilgili ugrastıgım icin evde canım sıkılınca aklıma ne gelirse hangi malzeme olursa oyle takılıyorum.
mesela dumduz bir mutfak onlugu alıp (dikis nakıs bilmedigimden) onu artan keceyle suslemistim, hayvan figurleri vs.
aynı tonları kullandıgım icin mutfaktaki tekstil takım gibi oldu :)
internette cok guzel modeller bulabilirsin, illa kendin tasarlamak zorunda degilsin,
buna benzer seyleri gordukce yaratıcılıgınız zamanla artar zaten.
sen simdilik keceyi yogurarak farklı teksturler elde etmeye calısmaya falan ugrasma (int.te boyle seylere denk gelebilirsin)
el isi kagıdı gibi, kesme bicme yapacaksın. sonra dikme veya yapıstırma ile sabitlesen yeter.
bak minik bir canta yapabilirsin, yaka ignesi de olur. tanıdıklarına da hediye edersin, eglenceli oluyor.
kk daki hobi bolumune de bakmanı tavsiye ederim.
belki bir seramik ustası dogacak...
Yazınızı okuyunca çok heveslendim umarım başarabilirim...
Merhaba sevgili arkadaşlar...Bugün kafama sürekli takılan ve kurtulamadığım sıkıntılarımdan dolayı psikiyatrise gittim...Dr. bana fazla kendimi dinlememem gerektiğini ve kendime bir meşgale bulmamı istedi...Sizden isteğim evde ne igibi uğraşlar bulabilirim kendime yardımcı olursanız sevinirim...Bu arada örgü bilmiyorum...Şimdiden teşekkür ederim...
Merhaba sevgili arkadaşlar...Bugün kafama sürekli takılan ve kurtulamadığım sıkıntılarımdan dolayı psikiyatrise gittim...Dr. bana fazla kendimi dinlememem gerektiğini ve kendime bir meşgale bulmamı istedi...Sizden isteğim evde ne igibi uğraşlar bulabilirim kendime yardımcı olursanız sevinirim...Bu arada örgü bilmiyorum...Şimdiden teşekkür ederim...
aynısı bendede var napıcam bilmiyorum
Bende bi donem depresyona girdim ve psikiyatriste gitmistim.
Aynisini demisti banada.cok dusunme seni uzen seyleri ugras bul.kendini mesgul et diye tavsiyelerde bulunmustu.tabi ilacta yazmisti.
Ben polisiye gerilim criminal kitaplar okuyarak dagitmaya calistim kafami.isee yaradi gercekten.normalde sevmem bu tarz kitaplari bos gelir hepsi birbirinin ayni gibidir ama surukluyo ya o an ona veriyosun kafani.
Birde criminal dizilere sarmistim bu tarz kitaplari okudukca.
Sikintilari unutturmuyo ama rahatlatiyo zihnini bosaltiyo insanin.
Bende ise yaradi bunlar.yada bi donemdi zaten gecicekti ve gecti bilmiyorum artik
Birde kurslar var ismek falan dusunebilirsiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?