- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
peki gerçekten işe yarar mı susmak umursamamak çözüm olur mu ?Birini öldürmek istiyorsaniz onu umursamayin. Evliliginizi devam ettirecekseniz, basarabilirseniz umursamayin
ah canm.. her zaman ben konştum.. her zaman ben gittim yahut içime atamadm yine kavga cıkardım kırdım döktüm metre metre mesajlar yazdım duramadım içim içimi kemirdi oda buna iyice alıştı..Çok üzüldüm sizin adınıza gerçekten çaresiz kalmış gibisiniz.. biz yeni evliyiz daha 6 ay oldu ama küsünce günlerce konuşmama huyu bizde de var. Çok basit konular büyüyor. Aynı evde birbirimizi görmezden gelmek benimle hiç konusmamasi haklı bile olsam çok zoruma gidiyor. Defalarca uyardim konuştum ama her kavgada aynı.. en sonkinde yine konuşmuyoruz 2 gündür falan. Ben uyuyamadım kalktım mektup yazdım 2-3 sayfa. Sakince içimi döktüm onu %100 suçlamadan neler hissettiğimi anlattım kağıdı dolaba yapıştırdım yattım tekrar.
Sabah uyandı mektubu okudu ve beni öperek uyandırdı. Ne bileyim siz de bı deneseniz, kesin çözüm oldu mu emin değilim arada yine kısa süreli kavgalar oldu ama en azından ben duzelmek için çabalayan taraf oldum. Hem içim daha rahat hem o beni iyi anladı..
Anladım, biz yeni evli olsak da 9 sene sevgiliydik hep aynı şekilde devam ettik, günlerce aramaz msj atmazdi hep ilk adımı atan ben olurdum dayanamazdim ama bilmemki mektup o an saf duygularımı anlatan iyi niyetli bişey olduğu için ise yaradi.ah canm.. her zaman ben konştum.. her zaman ben gittim yahut içime atamadm yine kavga cıkardım kırdım döktüm metre metre mesajlar yazdım duramadım içim içimi kemirdi oda buna iyice alıştı..
ve ben böyle yaptığım için hiç birşey düzelmedi mektubu denediğim zaman işe yarar mı ?yine kendini birşey sanacak bekide semina duramadı yine diyecek... o kadar gamsız ki.. bu sefer ona bir ders vermek istiyorum ama içm kan ağlıyor
eşinizde sanrım sizin hep adım atmanıza alıştıgı için hiç birşey yapmıyor buda bir çözüm değil bu sefer inanın susmak istiyorum ama bir yandan kafam allak bullak.. o konuşmadan durabiliyorsa eğer ki benim de durmam gerekli değil mi tehtitlerinden cok bunaldım zatenAnladım, biz yeni evli olsak da 9 sene sevgiliydik hep aynı şekilde devam ettik, günlerce aramaz msj atmazdi hep ilk adımı atan ben olurdum dayanamazdim ama bilmemki mektup o an saf duygularımı anlatan iyi niyetli bişey olduğu için ise yaradi.
Ben de canı acisin diye ağır laflar ederdim ama işi daha da yokuşa sürmekten başka bişeye yaramadı yıllarca. Eğer bosanmicaksaniz oluruna bakmanizi yine iyi olmak için ugrasmanizi oneririm. Dün bir söz okudum "haklı olmak değil mutlu olmak isteyin" gibi biseydi
Evet mektuba kadar öyleydi ama mektup etkili oldu bence.. bir de adım atmak derken hicbi zaman barışalım diye gitmedim ona. Sadece nasıl günlerce konuşmadan durabiliyosun ben bu eve neden geldim madem beni yok sayacaksan diye kavga çıkarıyorum ve haklı oluyorum bu şekilde ilk konuşan ben olduğum için öyle dedimeşinizde sanrım sizin hep adım atmanıza alıştıgı için hiç birşey yapmıyor buda bir çözüm değil bu sefer inanın susmak istiyorum ama bir yandan kafam allak bullak.. o konuşmadan durabiliyorsa eğer ki benim de durmam gerekli değil mi tehtitlerinden cok bunaldım zaten
anladm canm sende demek ki bu yol işe yaramış bakalım ben nasıl bir yol bulabileceğim..Evet mektuba kadar öyleydi ama mektup etkili oldu bence.. bir de adım atmak derken hicbi zaman barışalım diye gitmedim ona. Sadece nasıl günlerce konuşmadan durabiliyosun ben bu eve neden geldim madem beni yok sayacaksan diye kavga çıkarıyorum ve haklı oluyorum bu şekilde ilk konuşan ben olduğum için öyle dedim
lale hanım hep ben gittmiştim konuşmak için barışmak için değilde..Gerçekten maddi manevi boşanmaya gücünüz yoksa anlaşmanın yoluna bakacaksınız.
Bu şekilde küs durarak,yatak ayırarak,yürek yanarak 3 günlük ömrü de ziyan etmeye değmez.
Oturup konuşun,eğer sevginiz bittiyse çocuk için devam edecekse bu evlilik birbirinizden beklentinizi azaltın. Çocuk ve maddiyat çerçevesinde yaşayın. Yanlış anlamayın bu şekilde yaşayan çok çift gördüğüm için artık bana da normal geliyor.
Eğer sevgi bitmişse bağlayıcı olan çocuk ve paraysa ayrı yatmak çok da sıkıntı olmamalı bence.
Yok eğer karşılıklı sevginiz var da anlık kırgınlıklarsa telafi etmnenin yollarına bakın derim.
Bu şekilde sıkıntıyla yaşamak hem size hem eşinize hem de hiç bir günahı olmayan masum yavrunuzu yıpratacak.
Tamam olabilir.lale hanım hep ben gittmiştim konuşmak için barışmak için değilde..
hani sorunumuz çözelim diye.. eşim de buna alıştı o yüzden bu kadar rahat davranabiliyor..
su an benim sustugum konuşmadıgım hiç umrunda bile değil sanki 3 gün oldu
hep ben patlamaktan konuşmaktan yoruldum.
sizin dediğiniz tarafdan da baktım ama öyle olsa evi cocugu ve benimle ilgili ollmazdı değil mi normal zamanlarda ?Tamam olabilir.
Onun da sevgisi saygısı bitmiş ama boşanmaya gönlü yok olabilir.
O zaman konuşmayın,adım atmayın.
Belli ki aranız soğumuş her ikiniz de artık yorulmuşsunuz.
O zaman bir beklentiniz olmasın ondan yana.
Kendi keyfinize bakın,çocuğunuzla beraber oyun oynayın,parka gidin.
Adam belli ki eşlik görevini yapmayacak,siz de bunu kabullenin.
benim de çok biirken şeyler var içimde her kavgamızda bu biriken şeyler patlak veriyor sanırım..Devam ettirmek ayrilmak istemiyorsaniz evlilik uzmani terapisti adi artik neyse ona gidip ikiskinizi duzeltin
Konu hirs ofke ise bir taraftan taraf 15-20 gun anne yani arkadas yani biraz uzaklassin hirslar soner insan sinirliyken ayni ortamda bulunmak dahada gerebiliyor
Ha yok Duygusal olarak sizde ve onda bittigini dusunuyorsaniz ayrilin saygi sevgi bitince olmuyor genelde dahada sarpa sariyor
Adami biraz kinlendirmissiniz satir arasi anladigimdan bazi kisiler oyledir konusmaz atar icine ama yapisal olarakta uunutmaz dusune dusunede takilir ofke biriktirir sonuc patlama bence.Esinizin zamaninda sende bana cok yaptinindan anladigim bu benim yardim almasini saglayin duzelir insaniz sonucta herkes herseyi gecince unutmuyor kimisi daha cok yaralanip biriktirir icinde
O işler öyle olmuyor yalnız.sizin dediğiniz tarafdan da baktım ama öyle olsa evi cocugu ve benimle ilgili ollmazdı değil mi normal zamanlarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?