- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi Ponciginannesi
Uzmana gideceksiniz o zaman cift tarafli terapi alacaksaniz alin karsiniza ben bu evliligin gidis hattindan endiseliyim kendimden tavrimin degismesinden sana eskisi gibi bakamamaktanda endiseliyim bir cocugumuz var bu negatif mutsuz ortami haketmiyor dahada sarpa sarmadan destek alalim olmuyorsada o zaman bir daha oturup konusalim sende bende arastiralim terapisti aksam karsilastirir karaar veririz deyinbenim de çok biirken şeyler var içimde her kavgamızda bu biriken şeyler patlak veriyor sanırım..
ve eşim alıştı hep benim gidip konuşmama yahut adım atmama konuşmadan duramayacağıma.. birazda o yüzden bu kadar rahat nasılsa gelecek diyerek kaybetmekten korkmuyor beni galiba.
Benle boyle konusulsa ahada bka sardi ayrilmakmi istio derim hatam varsa telafisine bakarim misal
Kotu es degil Ailesine ezdirmez ilgilenir eksigimizi dusunur gozetir diyorsunuz yani yazimdan cvplardaki ama’bende’lardan anladigim kizmayin bana ama siz yazimin sonunda hala ne yapsamda ders versem diyorsunuz ders vermeyin konusun belkide sorun karsilikli ders merakinizdandir ders vererek iliski kurtaran varmi bilmiyorum varsa arkadaslar yazarlar benim bildigim iliskilerde ders mahiyetinde davranislar gizli ustunluk barindirir ve karsinizdaki ego olarak yuksekse sorun olur ders degil