Yalvarmak ve ısrar onun hayatında hiç bir alanda yok kendi yapmaz ben ısrar etsemde kızar dı.Şimdide yapmadı o yüzden alınmadım o konuda.Karari tamamen sana birakacak kadar umursamiyor iliskiyi dusun yani adamdaki narsistligi. Bitsin demek zorunda degilsin. Hicbir cevap haketmiyor. Senden gercek anlamda bir cevap bekledigi de yok zaten. Sadee bir taktik ve sevgilin dunyadaki tek evlenilesi adam degil. Zaten evlenilesi biri de degil. Ciddi dusunmus olman ilginc.
Bana karşı değişmeye çalışıyor zaten bi süredir ama içinde o karakter olduğu sürece bana da olan hassasiyeti illaki fire verecek. Ben bırak bana yapmasını başkalarını küçümsemesinden bile rahatsız oluyorum zatenÖnceki konunu okudum.
Gerçekten o yazdıkların gibi biriyse anlaşman cok zor.
Tabiki sen kendin daha iyi bilirsin ama değişebileceğini söylüyorsa bir şans tanı ama yok ben değişmem kusura bakma diyorsa o zaman da kusura bakmasın yolcu yolunda gerek.
MutluyDUM demissin. Gecmiste mutluydum artik mutlu degilsin onunla. Sorun yasadiginizda onu suclayamazsin ona hic bir sey soyleyemezsin sen biliyordun ve kabul ettin beni boyle diyecek. Cekmek zorunda kalacaksinGeçen gün kadın erkek karakter uyumu diye konu açmıştım. Okuyanlar bilir erkek arkadaşımla konuştum bugun her şeyi tek tek söyledim . Hiç inkâr etmedi kibrini narsisliğini hepsini kabul etti o farkındayım ben böyleyim dedi yapım bu hep böyleydim dedi bundan sonra değişir mı bilmem zor ama sana yapmam dikkat etmeye çalışırım ama gene arada olur mu olur söz veremem dedi. Sen kararını ver mutsuzsan yapacak birşey yok dedi. İçim hala ona karşı soğuk sanki hiç sevgilim olmamış gibi ama şimdi ne diyeceğim bitti mi ? Mutluydum ilk defa ciddi düşüneceğim biri girmişti hayatıma sonsuz mutluluk diye birşey yok mu gerçekten. Devam etsem ne olacak aynı şeyleri tekrar yaşayacağım o zaman nefret edeceğim ama bitsin yazmaya cesaretim yok . Lütfen bana birseyler söyleyin.
Cok safsin. Bu kafayla gidersen bu iliskide de gelecek iliskilerinde cok somurulursun duygusal anlamda.Yalvarmak ve ısrar onun hayatında hiç bir alanda yok kendi yapmaz ben ısrar etsemde kızar dı.Şimdide yapmadı o yüzden alınmadım o konuda.
Geçen gün kadın erkek karakter uyumu diye konu açmıştım. Okuyanlar bilir erkek arkadaşımla konuştum bugun her şeyi tek tek söyledim . Hiç inkâr etmedi kibrini narsisliğini hepsini kabul etti o farkındayım ben böyleyim dedi yapım bu hep böyleydim dedi bundan sonra değişir mı bilmem zor ama sana yapmam dikkat etmeye çalışırım ama gene arada olur mu olur söz veremem dedi. Sen kararını ver mutsuzsan yapacak birşey yok dedi. İçim hala ona karşı soğuk sanki hiç sevgilim olmamış gibi ama şimdi ne diyeceğim bitti mi ? Mutluydum ilk defa ciddi düşüneceğim biri girmişti hayatıma sonsuz mutluluk diye birşey yok mu gerçekten. Devam etsem ne olacak aynı şeyleri tekrar yaşayacağım o zaman nefret edeceğim ama bitsin yazmaya cesaretim yok . Lütfen bana birseyler söyleyin.
Evet safım bunu kabul ediyorum normal arkadaşlıklarımdada erkekler konusundada çok yıprattı bu saflık beni ama bende ondan kurtulamıyorum galibaCok safsin. Bu kafayla gidersen bu iliskide de gelecek iliskilerinde cok somurulursun duygusal anlamda.
Bana karşı değişmeye çalışıyor zaten bi süredir ama içinde o karakter olduğu sürece bana da olan hassasiyeti illaki fire verecek. Ben bırak bana yapmasını başkalarını küçümsemesinden bile rahatsız oluyorum zaten
Özgüveni beni etkilemişti öğrenciydik tanıştığımızda ama o birşeyler başarmıştı kariyer anlamında hoşuma gitmişti ama ondaki özgüven sınırlarını aşmış kibir boyutundaymış yeni fark ettim. Onun dışında gerçekten uyumlu ve iyi bir çiftiz beklentiler hayaller sevgimizi ifade etmemiz güzel vakit geçirmemiz birbirimizi dinlememiz destek olmamız aile yapılarımız falan iyiydi***
peki olumlu yönleri neler?
birazda bunları düşünelim.
yani sen bu insanla ilişkini sürdürebilmek için bir neden bulmalısın..
o nedeni bulamıyorsan zaten ayrılmalısın. o yüzden olumlu yönleri karakterindeki pozitif seyleri ve seni ilk basta kendine ceken yönleri nelerdi?
**Özgüveni beni etkilemişti öğrenciydik tanıştığımızda ama o birşeyler başarmıştı kariyer anlamında hoşuma gitmişti ama ondaki özgüven sınırlarını aşmış kibir boyutundaymış yeni fark ettim. Onun dışında gerçekten uyumlu ve iyi bir çiftiz beklentiler hayaller sevgimizi ifade etmemiz güzel vakit geçirmemiz birbirimizi dinlememiz destek olmamız aile yapılarımız falan iyiydi
Çok özür diledi zaten dört gündür soğuğum hiç lafını etmedi hatasının farkına ben uyarmadan varıyor ama kırılmış oluyorum. Bana hassas davranıyor ama dediğim gibi içinde o karakter olduktan sonra illaki yaşanacak tekrar benzer şeyler. Huyunun kötü olduğunun farkında iyi birşey değil ama böyleyim dedi değişmesi zor dedi ki öyle de . Daha önce affettim tekrar aynısını yapmasına göz yummuş fırsat vermiş olmadım mı ? Mantıkla hislerin arasında kalmak gerçekten çok kötü . Olay yeni olunca soğukluk var ama sevmiyorum da diyemiyorum**
o zaman kurtarılamıyacak bir ilişki değil.
böyle direk ayrıl diyenler oıluyor ama ayrılmak kolay birşey değil.
heleki kadınların ayrılması biraz zor ve sancılı geçen bir süreç.
bence biraz daha şans verin ona yani gözlemleyin tabiki hemen affedip konuyu rafa kaldırın demiyorum ama bi kere daha şans verin belki azda olsa biraz değişr tamamen olmasada yarıya indirebilir bazı davranıslarını.
eğer gerçekten değişmez diyorsan o zamn tabiki ayrıl.
ama unutma gelen gideni aratır ve beterin beteri vardır. aranızada gerçek bir sevgi varsa onu bir kalemde silmek dogru mu? bilmiyorum ben biraz daha ılımlı yaklaşmaktan yanayım belki yanlıs düşünüyo olabilirim ama buda benim bakışım.
Çok özür diledi zaten dört gündür soğuğum hiç lafını etmedi hatasının farkına ben uyarmadan varıyor ama kırılmış oluyorum. Bana hassas davranıyor ama dediğim gibi içinde o karakter olduktan sonra illaki yaşanacak tekrar benzer şeyler. Huyunun kötü olduğunun farkında iyi birşey değil ama böyleyim dedi değişmesi zor dedi ki öyle de . Daha önce affettim tekrar aynısını yapmasına göz yummuş fırsat vermiş olmadım mı ? Mantıkla hislerin arasında kalmak gerçekten çok kötü . Olay yeni olunca soğukluk var ama sevmiyorum da diyemiyorum
Öyle canım teşekkür ederim yardımın içino zaman kendine biraz zaman ver hazır hissettiğinde ayrıl canım.
kafan cok karışmış senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?