Bana bit tavsiyede bulunur musunuz?

Allah kolaylık versin giyime harcadığınız 100 liraya laf ediyor kendi oyun için 5000 lira harcıyor. Ben kabul etmezdum büyük ihtimalle.
Evet şimdi o yüzden mahçup belki ben öderim diyorum o olsa ödemez büyük bir ihtimal.benim bir farkım olmalı diye düşünüyorum,yaptığından utanacağı
Karşınızda laftan anlamayan benim dediğim olacak maaşını bana yolla ben biriktireceğim deyip kendine altın hesabı açıp oraya atanan bir adam eşiniz olsa ne yapardınız,Böyle bir insan olduğunu bilsem evlenmezdim zaten

Benim parasal konularımı yönetecek kadar aklım varken böyle bir kocayı bir gece Ayaz'a bırakırdm gerçekten !

Canım o ne öyle ev arkadaslıgı gibi rahatsız etmiyor mu seni ?
Ediyor ama başka çare yok adam başka türlü anlamıyor hacamama karışmaya hakkı olduğunu sanıyor .alışveriş yaptığım zaman espriyle laf sokuyor rahatsız ediyor, hiç bu yöntemi uygulayan yok mu ? Sonuçta bir yatırım yapacakken biriken paralar oraya konacak,

İyi dileğiniz için teşekkür ederim.
Çok şükür 10 yıllık evliliğimde hiç bir zaman ayrı gayrımız olmadı Allah'ın izni ile bundan sonrada olmaz inşallah.
Burda sıkıntımı yazıyorum bir çare olun farklı bir bakış açısıyla yardımcı olun diye yaptığınız şey çok ayıp ya,beceremiyorsunuz madem susun yorum yapmayın.

Arkadaslar biri bir yardım istediği zaman sert üslup kullanmayın. Onun yanlısı bile olsa yumuşak dille bunu anlatın. Çok görüyorum bu forumda begeni almak için midir nedir yerden yere vuranları ayıptır biraz düşünceli olun.

O zaman sen de aşçılık ücretini,temizlik ücretini ve diğer ücretleri bi zahmet tahsil et.
Ne demek ya,internetimi kullanırsan parasını alırım.Hiç komik değil.Şaka mı yapıyor aklınca?

O zaman sen de aşçılık ücretini,temizlik ücretini ve diğer ücretleri bi zahmet tahsil et.
Ne demek ya,internetimi kullanırsan parasını alırım.Hiç komik değil.Şaka mı yapıyor aklınca?
Şaka yollu hep böyle vuruyor rahatsız oluncada şaka yapıyorum diyor

Herkes maaşından giderleri ortadan ikiye bölüp ödüyor .kalan kısımlar herkesin kendi hesabında birikiyor yada kişisel harcamaya gidiyor.
Size bir şey söyleyeyim mi?
Belki yanlış ama iyi yapıyorsunuz.Neden ?Kendimden örnek vereyim:
Bundan önce boşanma davası açmıştım.7 yıl önce.
O güne kadar maaşımı sizinki gibi eşim alıyor,girdiğimiz kooperatifin aidatını ödüyor, kendine aldığı son model arabanın da borçlarını ödüyordu.
Boşanma davası açıldı baktım hooop eski tarihle evimiz yani borcu için maaşımı verdiğim ev ikinci sonra da üçüncü kişilere satılmış.Hak iddia etmem imkansız hale geldi.
Arabaya gelirsek,zaten devri üstümüze olmadığı için o araba iç edildi,esamesi bile geçmedi.Herşey tık eşimin cebinde oldu.
Ben ise 9 yıllık çalışmışlığım karşısında ne sahibiydim?Koca bir hiç!
Avukat paramı ödemek için kredi çektim.Ve eşim bana haber yolladı.Dedi ki''20 bin vereyim, anlaşmalı boşanalım,çeneni kapat''
Oysa 20 bini ben bir yılda kazanıyordum zaten.Peki diğer 8 yıl boyunca çalışıp kazandığım para nerde?Tabiki eşimde.
Bana verecek mi hakkımı? E işte hakkım 20 binmiş ya!
Ama akıllı davranıp kendi hesabımı kendim yapsaydım , bu durumlara düşmeyecektim.
Kınıyor insanlar bilmeden,evlilikte ayrı gayrı mı olur diye..
Ama olmalı işte.Olmayınca hep bir taraf mağdur oluyor.

Evlendim daha ilk ay bana ben hakkımı yedirmem kimsenin hakkınıda yemem dedi.o kadar ağrıma gitti ki sanki adam iş adamı bende parasında gözü olan kadın. 1,5, yıl sonra dedim ki madem burnumdan gelecek her aldığım istemiyorum bir kuruşunu zaten benim çalıştığım yeter bana ,bende istemezdim ama yaşattığı hayal kırıklıkları beni bu tedbiri almaya yitti,pişmanda değilim,keşke böyle olmasaydı ,

Çok üzüldüm adınıza umarım hayatınızı yoluna koyabilmişsinizdir

Çok üzüldüm adınıza umarım hayatınızı yoluna koyabilmişsinizdir
Çok şükür koyduk sayılır.Bazı musibetler karşısında akıllanıyor insan.Yoksa kredi kartım bile yoktu inanın.Onun ek kartını kullanıyordum.Nereye harcasam görüp hesap sorar kızardı.
Bir keresinde deterjan indirimde diye iki kutu aldım eve geldim bir sürü kavga çıktı.Sana bu kartı her aklının estiğini alasın diye vermedim dedi.Ben de kendine iade ettim.Eline alır almaz kırdı.
Şimdi ise 4 değişik kartım var.İstediğim harcamayı yapıyorum.Nereye ne harcadın diye soramıyor.

İşte insanı mecbur bırakıyorlar.Sizi anlıyorum.

Evli mısınız hala?

Hehh işte bende bundan bahsediyordum.
Ama kadin kazandığı paradan üstüne basina ya da herhangi birşey alirken maasi yönetmek isteyen eş yok alma , paralar bende toplanacak uygun görürsem verecem ihtiyaçlarına derse ne yapmalıydi bu kadin, kendi kazandığı parayi esine devredip istediği birşeyi alamamak , izin istemek bunlar normal mi

Asla, mühim olan uygun olmayan bu durumu düzletmek. Bu şekilde her şeyi ayırmakla çözüm bulunmaz bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…